- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.011
- 698
- 30
Hele bakk kıza bidee maşaallahhh göruntüsü farketmezz neolcakkBen kıza yaptıracağım Görüntüsü seninki gibi olmaz da tadı güzeldir eminim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hele bakk kıza bidee maşaallahhh göruntüsü farketmezz neolcakkBen kıza yaptıracağım Görüntüsü seninki gibi olmaz da tadı güzeldir eminim
Türk aşkolari yakalarYarışmaya katılınca
Listede senin ismin yok eklesem mi
Sıkı tut bırakma beni Şimdi senin sofrana kurulayım da kavurmayı, aşureyi silip süpüreyimdeynepnaz gelmişsin memleketime
Eş ailesini de seviyorsan aman gitme misafir ederim benSıkı tut bırakma beni Şimdi senin sofrana kurulayım da kavurmayı, aşureyi silip süpüreyim
Bak oy verenler size sesleniyorum oy vermiyorsunuz bari ya Sivas ta ya Tokatta bırakın beni
Bak yazın geliyorum gelmişken 1 ay kalırım sen deEş ailesini de seviyorsan aman gitme misafir ederim ben
Beklerim her zaman eviniz de hayırlı olsunBak yazın geliyorum gelmişken 1 ay kalırım sen de
Ufak çapta olsa ev yaptırdık memlekete, başkasının yanında zor oluyor diye. Rahat rahat takılacağım bu sene(inşallah)
Belki de birbirimizi tanıyorduruz kimbilirBeklerim her zaman eviniz de hayırlı olsun
EyvahListede senin ismin yok eklesem mi
Tilifinim çık yini
Tamam çıkarttım seni listedenTilifinim çık yini
Yeni ev mi aldın deynep hayırlı olsun huzurla oturmak nasip olsun inşallahBelki de birbirimizi tanıyorduruz kimbilir
Sağolasın canım
Teşekkür ederimMasallah harika ellerinize sağlık kızlar . İnşallah oy verdiklerim kazanir
Teşekkür ederizMasallah harika ellerinize sağlık kızlar . İnşallah oy verdiklerim kazanir
gelenlee aynı tariflere oy veriyordu aslındaFark da azalmış çok heyecanlı