- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Orayı anladım da önceden yapıldı mı onu anlamadımŞimdi oy verenler oyu değişse sana vermese ne hissedersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orayı anladım da önceden yapıldı mı onu anlamadımŞimdi oy verenler oyu değişse sana vermese ne hissedersin
Bu değişim benim koyduğum bir kural, o dönem ben ilgilenmiyordum. İsabetli olduğunu düşünüyorumOrayı anladım da önceden yapıldı mı onu anlamadım
Kesinlikle böyle olması adaletli olanBu değişim benim koyduğum bir kural, o dönem ben ilgilenmiyordum. İsabetli olduğunu düşünüyorum
Birde eskiden oy vermeden görünüyordu, kim öndeOnuda değiştirdimKesinlikle böyle olması adaletli olan
Sitede kimse kalmadı ki oy atacakDaha çok gider gibi
Beni karıştırmaBeni ikinci yapmaya uğraşıyorlar
Bir 500-520 kişi oluyor en fazlaSitede kimse kalmadı ki oy atacak
Hep Nane'nin yüzündenBeni karıştırma
Baştan beri sen birincisin, nane ikinci ben üçüncü. Değişmez sanmıyorumBir 500-520 kişi oluyor en fazla
Emekli site sakinleri gelsinSitede kimse kalmadı ki oy atacak
İyi yapmışsınBirde eskiden oy vermeden görünüyordu, kim öndeOnuda değiştirdim
Limonata olmayı hak etti. Hatta cool lıme olsunHep Nane'nin yüzünden
Öyle deme hemşerilerim oy verir belki tercihen (Tekirdağ)Baştan beri sen birincisin, nane ikinci ben üçüncü. Değişmez sanmıyorum
Tabi kiİyi yapmışsın
bariz bir fark yoksa tahmin bile yapılamıyor kim önde diye Etkilenililebilir di diğer türlü
Tamam önümüzdeki ay menünün yanına cool lime yapıyoruzLimonata olmayı hak etti. Hatta cool lıme olsun
Onlar sadece bana çalışıyor haberin yok herhaldeÖyle deme hemşerilerim oy verir belki tercihen (Tekirdağ)
Hiç öyle görünmüyor. Bırak peşimiBen kabullendim sonucu C A N O dur o kesin
Adres değişikliği yapacağım bulamazsın beniTamam önümüzdeki ay menünün yanına cool lime yapıyoruz
Allah kuru iftiralardan saklasınBen kabullendim sonucu C A N O dur o kesin