- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.631
- 30
Sen karışma bütün işi bozdun beeeGerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen karışma bütün işi bozdun beeeGerek yok
Buna katılan her şeyi yaparArtık aslansınız, kaplansınız. Ne gelse halledersinizEn uygun zaman zaten ozamanlar yapılıyorduu
Eee demiyücünmü ne yapicuuzzz
Hazır hiç kullanmadım canımNevreste nevoş yaa dayımlara ramazan kolisi gelmişti yengem hazır paket şeker paresini bana verdii yaparım diye ilkkez ettik şerbetini döktüm ama hiç çekmedi içine ne yapmam lazım acep
Ahhhh tarif olarak 20ci sıradayım hangi sayıda kazanacam bakalimm merak ediyorummBuna katılan her şeyi yaparArtık aslansınız, kaplansınız. Ne gelse halledersiniz
Şekerpare aşkomm nese ben onu borcamla aygaza aldım şerbeti cok sıcaktı oylede ettim çekmedi hiç bide aygaza kemalpaşa gibi yapıyorum şuanHazır hiç kullanmadım canım
Sıcak mı döktün şerbetiBirde şekerpare mi, kemalpaşa mıKemal paşanın şerbete pişmesi lazım
Sıcak şerbet istiyor hazır olanlar o yüzden çekmemiştirŞekerpare aşkomm nese ben onu borcamla aygaza aldım şerbeti cok sıcaktı oylede ettim çekmedi hiç bide aygaza kemalpaşa gibi yapıyorum şuan
Umarım çeker bende geçen yıl depremde kaldığımız evde yapmamı istediler. O kemalpaşaydı. Ben hiç beğenmedimHepsi şerbeti çekmedi birdeŞekerpare aşkomm nese ben onu borcamla aygaza aldım şerbeti cok sıcaktı oylede ettim çekmedi hiç bide aygaza kemalpaşa gibi yapıyorum şuan
Verdi zaten ip ucu kaçırmayaydınSen karışma bütün işi bozdun beee
BendeeeeeeeÇuk üzlediiimmm
Herkes gider mersine ben giderim tersineGrev mi yapıyorsunuz
Sinav bu ay sonumuydu beybimmmBendeeeeeee
Alisicam diye korkuyorumFasulyelik ve sınav bitene kadar böyle iyi
Yaaaaa niye söylemiyünnnVerdi zaten ip ucu kaçırmayaydın
Kızzz onu bende edemiyorum hazırları hiç becerememm ama kaynanam cokgüzel yapıyo kemalpaşayı tabi oda hazırdan alışkınnUmarım çeker bende geçen yıl depremde kaldığımız evde yapmamı istediler. O kemalpaşaydı. Ben hiç beğenmedimHepsi şerbeti çekmedi birde
Yok kuzum temmuzdaSinav bu ay sonumuydu beybimmm
Üç ay daha izinlisin sonra işbaşıHerkes gider mersine ben giderim tersine
Kolay tariflerden oluşan kategori bulmak zor değilYaaaaa niye söylemiyünnn
Öyle yaptım canım işte baya kaynar şekilde dökdümSıcak şerbet istiyor hazır olanlar o yüzden çekmemiştir
Puça yaparken bana söylemezseniz küserimÜç ay daha izinlisin sonra işbaşı
O zaman ne geziyorsun buralardaYok kuzum temmuzda