- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Tamam cnm Allah kabul etsinCanım dün bitirdim ben geciktim yazmamışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cnm Allah kabul etsinCanım dün bitirdim ben geciktim yazmamışım
Aktif Lora için 3000 Ya Rezzak esmasını okudum Allah kabul etsin inşaAllahBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
8. GÜN SIRA =) Aktif Lora
OKUNACAK ESMASI =) Ya REZZAK
ESMA ANLAMI =) Rezzâk; bedenlerin ve ruhların gıdasını, bütün yaratıklarının rızkını yaratıp veren demektir
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Aktif Lora ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rezzak..
Rabbim gönlümüzdekini ve cektigimiz sıkıntılari Rezzak ismin hürmetine kaldir ve rizkimiza bereket ver. Eşimin isinde bereket ve kazancı artır kimseye muhtac etme. Amin.
LİSTE
@Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@Tospaagtd
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
B Buluts34
@Magnifiaque
Ssevincli
@penyez83
@Morlale8
@madammor
@ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PİXİEE
Geç bildirim yaptım hakkınızı helal edin.
Ya fettah mıGeç bildirim yaptım hakkınızı helal edin.
6. ve 7. gün için olan 3000 tane Ya Musavvir ve 3000 Tane Ya Fettahı tamamladım.Allah kabul etsin
Bişey deyim mi bende okurken ya fettah çektim geri düzelttim falan bir iki kişide öyle olduSaliha40 salişim sana yine ya fettah okundu sanırım kısmetinde hep o cıktı ben anlamadım gercekten sasırdım
Allah razı olsun canımCanım dün bitirdim ben geciktim yazmamışım
Çok ilginç değil mi benmi bu kdr sasırdım baska kimse de boyle bırseyle karsılasmadık hıcBişey deyim mi bende okurken ya fettah çektim geri düzelttim falan bir iki kişide öyle oldu
Vardır bi hikmetÇok ilginç değil mi benmi bu kdr sasırdım baska kimse de boyle bırseyle karsılasmadık hıc
Mutlaka SwetimVardır bi hikmet
Aktif Lora aarkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallahBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
8. GÜN SIRA =) Aktif Lora
OKUNACAK ESMASI =) Ya REZZAK
ESMA ANLAMI =) Rezzâk; bedenlerin ve ruhların gıdasını, bütün yaratıklarının rızkını yaratıp veren demektir
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Aktif Lora ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rezzak..
Rabbim gönlümüzdekini ve cektigimiz sıkıntılari Rezzak ismin hürmetine kaldir ve rizkimiza bereket ver. Eşimin isinde bereket ve kazancı artır kimseye muhtac etme. Amin.
LİSTE
@Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@Tospaagtd
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
B Buluts34
@Magnifiaque
Ssevincli
@penyez83
@Morlale8
@madammor
@ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PİXİEE
Olsunn sadem problem deıl. Ben etıket yapıyorum ama not amaclı bıraz da. Yanı kım okumus kım okumamıs sırayla yazıyorum bazen erken yazıyorum bazne gec benım de okumalarım var ya ondan dolayı yoksa çok sıkboğaz etmek istemiyorum kımseyı.Morrmeneksee kuzum ben tam 21:30 da bildirim yapamıyorum. Ya bitmiş oluyor ya çok az kalmış çekiyor oluyorum ama o sıra telefonu elime alamayınca bildirimlerim bir iki saat gecikiyor çünkü gündüzde Esma çekemiyorum başka okumalar oluyor. Simdiden haber veriyim seni yormamak adına sorun olmaz demi canim