• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

🌠🌠🌠BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM 🌠🌠🌠
=========================================

8. GÜN SIRA =) Aktif Lora Aktif Lora

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️

⏩OKUNACAK ESMASI =) Ya REZZAK

⏩ESMA ANLAMI =) Rezzâk; bedenlerin ve ruhların gıdasını, bütün yaratıklarının rızkını yaratıp veren demektir

⏩OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

⏩ BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

✴️✴️ Aktif Lora Aktif Lora ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI ✴️✴️

Bismillahirrahmanirrahim

Ya Rezzak..

Rabbim gönlümüzdekini ve cektigimiz sıkıntılari Rezzak ismin hürmetine kaldir ve rizkimiza bereket ver. Eşimin isinde bereket ve kazancı artır kimseye muhtac etme. Amin.
🤲🏻
LİSTE 📃 📃

@Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34 mavikelebek34
@Tospaagtd
Saliha40 Saliha40
Life light Life light
Aktif Lora Aktif Lora
agustos72 agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
B Buluts34
@Magnifiaque
Ssevincli Ssevincli
@penyez83
@Morlale8
@madammor
@ezgiisel
Ceren0134 Ceren0134
Sadelikherseydir Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
K karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew Krew
F Flower__
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
Morrmeneksee Morrmeneksee
@PİXİEE
Aktif Lora Aktif Lora için 3000 Ya Rezzak esmasını okudum Allah kabul etsin inşaAllah

🌠🌠🌠BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM 🌠🌠🌠
=========================================

8. GÜN SIRA =) Aktif Lora Aktif Lora

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️

⏩OKUNACAK ESMASI =) Ya REZZAK

⏩ESMA ANLAMI =) Rezzâk; bedenlerin ve ruhların gıdasını, bütün yaratıklarının rızkını yaratıp veren demektir

⏩OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

⏩ BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

✴️✴️ Aktif Lora Aktif Lora ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI ✴️✴️

Bismillahirrahmanirrahim

Ya Rezzak..

Rabbim gönlümüzdekini ve cektigimiz sıkıntılari Rezzak ismin hürmetine kaldir ve rizkimiza bereket ver. Eşimin isinde bereket ve kazancı artır kimseye muhtac etme. Amin.
🤲🏻
LİSTE 📃 📃

@Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34 mavikelebek34
@Tospaagtd
Saliha40 Saliha40
Life light Life light
Aktif Lora Aktif Lora
agustos72 agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
B Buluts34
@Magnifiaque
Ssevincli Ssevincli
@penyez83
@Morlale8
@madammor
@ezgiisel
Ceren0134 Ceren0134
Sadelikherseydir Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
K karamelli001
@rana20
@Ada-anne
Krew Krew
F Flower__
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
Morrmeneksee Morrmeneksee
@PİXİEE
Aktif Lora Aktif Lora aarkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

Morrmeneksee Morrmeneksee kuzum ben tam 21:30 da bildirim yapamıyorum. Ya bitmiş oluyor ya çok az kalmış çekiyor oluyorum ama o sıra telefonu elime alamayınca bildirimlerim bir iki saat gecikiyor çünkü gündüzde Esma çekemiyorum başka okumalar oluyor. Simdiden haber veriyim seni yormamak adına 🥰🌸sorun olmaz demi canim

Morrmeneksee Morrmeneksee kuzum ben tam 21:30 da bildirim yapamıyorum. Ya bitmiş oluyor ya çok az kalmış çekiyor oluyorum ama o sıra telefonu elime alamayınca bildirimlerim bir iki saat gecikiyor çünkü gündüzde Esma çekemiyorum başka okumalar oluyor. Simdiden haber veriyim seni yormamak adına 🥰🌸sorun olmaz demi canim
Olsunn sadem problem deıl. Ben etıket yapıyorum ama not amaclı bıraz da. Yanı kım okumus kım okumamıs sırayla yazıyorum bazen erken yazıyorum bazne gec benım de okumalarım var ya ondan dolayı yoksa çok sıkboğaz etmek istemiyorum kımseyı.
Benım gruplarımda cok sukur aksatan, yarım bırakan olmadı olmazda hemen hemen aynı kısıler ya bundan emınım yani sıkıntı yok gece 12 de de yapsan problem deıl. 😘

Back