Ramazan keyfi

Canım sıkkın vede moralim bozuldu
dün bir arkadaş iftardan sonra yürüyüşe çıkalım dedi. İftardan sonra aradılar gel burdan beraber çıkalım dedi. Gittim zile bastım yukatı gel sofrayı daha toplamadım dedi. Gittim yatılı misafiride var. Masanın üstünde kocaman bi baklava kutusu vardı. Arkadaşım bulaşıkları makineye yerleştiriyordu misafiri çocuğuyla baklava yiyolardı. Ben masaya otururdum merdivenleri çıkarken yorulmuştum ben oturduğum gibi misafiri hemen çocuğun ağzına bi baklava tıkadı kendi ağzınada 2 tane attı hemen kutuyu kapattı üstünü örttü. Biraz durdu hızını alamadı kutuyu hemen çekip buzdolabına koydu.
Lan ben o kadar aç gözlmüyüm bende sofradan kalkıp gelmişim sanki hayatımızda baklava görmedik.

Ayrıca yemeğe düşkünde değilim. Çok aç olmadığım haller hariç, nihil kankim okul çıkışı aç halime denk geldi onunkinede çullandım ama o istista ve nihil kankim benim
demekki gittikleride yerde baklava görünce hemen kutuya dalıyolarki seninde öyle yapçağından korktular:KK34::KK34:
kankim binim:KK60:

Ay ne ayıp ya. Şu yemeğini sakınan insanlara sinir oluyorum,belki teklif etse geri çevireceksiniz,yada bir tane yersiniz ne olacak,kıtlık mı varmış memlekette. Terbiyesiz kadın.

demekki gittikleride yerde baklava görünce hemen kutuya dalıyolarki seninde öyle yapçağından korktular:KK34::KK34:
kankim binim:KK60:

görüşmüyorum artık hiçbiriyle o insanlardan ama büyüklük bende kalsın diye bir kereliğine mahsus iftara çağıracam kanka.

Ay ne ayıp ya. Şu yemeğini sakınan insanlara sinir oluyorum,belki teklif etse geri çevireceksiniz,yada bir tane yersiniz ne olacak,kıtlık mı varmış memlekette. Terbiyesiz kadın.
yemezdim büyük ihtimal çünkü sofradan kalkıp gitmiştim tıka basa yemiştimmm

Çok şaşkınım şuan carrie sen nasıl bir şey söylemeden durdun.okkalıca yapıştırıcaktın lafı baklava oturmadı ama laflar boğazına oturaydı.
Bu arada baklava istiyorummmm ama yiyemiyorum iyimi :KK43:

Çok şaşkınım şuan carrie sen nasıl bir şey söylemeden durdun.okkalıca yapıştırıcaktın lafı baklava oturmadı ama laflar boğazına oturaydı.
Bu arada baklava istiyorummmm ama yiyemiyorum iyimi :KK43:

ilk defa gördüm kadını. ve son zaten bi daha görmeye niyetim yok. :KK43:
nie yemion

ilk defa gördüm kadını. ve son zaten bi daha görmeye niyetim yok. :KK43:
nie yemion
Boşver görme zaten çok ta lüzumlu değilmiş. Ben niye yiyemiyorum şeker gibi hatunum ondan :) tatlı şekerimi yükseltip bir anda düşürüyor canım kötü oluyorum bende uzaktan bakışıyorum tatlıyla :)

Boşver görme zaten çok ta lüzumlu değilmiş. Ben niye yiyemiyorum şeker gibi hatunum ondan :) tatlı şekerimi yükseltip bir anda düşürüyor canım kötü oluyorum bende uzaktan bakışıyorum tatlıyla :)
hmmm
geçmiş olsun beybii

Ay canım istedi baklava ama diyetteyim yiyemem :KK70: Görgüsüz açgözlü olmak başka bişey. Bir de misafir misafiri çekemez derlermiş doğru demekki :)

Cok asagilayici bir durum...
Cok utanc verici bir durum...
Cok itici bir durum...
Cok avam bir durum...
Hic olmamasi gereken bir durum...
Yaziyorum yaziyorum sonu gelmiyor...bu masil bir durum?
Misafir yahu M.İ.S.A.F.İ.R ilk once gelen konuga ikram edilir ayiiii
ayica bir durum

Cok asagilayici bir durum...
Cok utanc verici bir durum...
Cok itici bir durum...
Cok avam bir durum...
Hic olmamasi gereken bir durum...
Yaziyorum yaziyorum sonu gelmiyor...bu masil bir durum?
Misafir yahu M.İ.S.A.F.İ.R ilk once gelen konuga ikram edilir ayiiii
ayica bir durum

beni insan yerine koymadılar resmen işte

ben de bozulurdum bu tavra ama aslında onların ayıbı. baklavayı misafir almıştır belki ondandır bu sahiplenme

X