tabiki mantı
Evet ya bak benim aklıma gelmemişti ii fikir Gel bana berber yapalım yarısı sana yarısı banaTek başına yapılmıyo bu
Slm kızlar ramazan geliyo Bana şimdiden bi telaş geldi... 3 yıldır her ramazan kvdemde kalıyoduk Bu ramazan evimizde kalıcaz
Neyse oruçlu olunca yemek yapmak zordur O yüzden bi kaç şey hazırlayıp işimi kolaylaştırmak istyrm Sizlerdende fikir almak istiyorum
Karnı yarık için patlıcan kızartıp buzluğa atıcam Bamya ve yeşil fasulyeyide temizleyip aynen buzluğa Bizde ağzı açık diye bi yemek vardır Lahmacunun küçüğü Onu yapmk zordur ondanda yapayım diyrm Başka ne yapsam acaba Kocişim yemeğe düşkündür ramazanda dahada
Ağzı açık buzlaga koyulur mu ki:26:
hamuru sen yogurup aç ben içini koyar katlarım
Hazirlik filan yapmadim fazla..buzluga zaten pogaca borek koydugumda esim aciktiginda cikarip yiyor (zaten yensin diye yapiyorum) ama ne zaman elimi atsam genelde bitmis oluyor buzluktaki zulam…
Ama gecen haftasonu 1-1,5 kg kadar manti, haluj yaptim…mantida artik sabrim tukenmisti ama…aksam bebek uyuduktan sonra yapmaya baslamistim bir kac defa uyaninca zor oldu..esim sagolsun cocuga bakti ama benim icim pek rahat etmedi.
Manti zor ama haluj daha basit…1,5 kg kadar undan yaklasik 6-7 pisirimlik cikti…o da yeter zaten…sabah aksam manti yiyecek halimiz yok ya…
Ben hafif gecistirmeyi severimde esim yemek seviyor, illa aramiyor ama genede Ramazanda icim rahat etmez yemek olmazsa zaten…
Hayirlisi bakalim..haricinde buzlugumda bezelyem filan var…pilavimin icine kullaniyorum cok guzel oluyor…taze fasulyem var buzlukta…biraz pogaca ve borek filan yapip buzluga atayim diyorum…sahurda filan isitip yemesi kolay olur..
Ohhhhhhhhhhhh maşallah daha ne olsun valla Sahura gerçekten çeşit olması lazım yoksa gece yarısı insanın hiç bişey canı yemek istemiyo
Bende Karnı yarık için patlıcan kızartıp buzluğa attım Bamya ve taze fasulye temizledim Lahmacunun harcını hazırladıım hepsini yerleştirdim buzluğa ama daha çok şey yapmam lazım Poğaçada iyi fikirmiş bende hemen yarın yapayım barimmm
Aslında menü de yapmak lazım Kolaylık olur
valla bizde iş yok Benim annemde sahurda neler neler yapardı
Neyse bu arada manti yapamadım ben yaYetiştiremedim az kaldı ramazana da Dişçiyede gitmem lazım Alllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhııııım napıcam ben
Hazirlik filan yapmadim fazla..buzluga zaten pogaca borek koydugumda esim aciktiginda cikarip yiyor (zaten yensin diye yapiyorum) ama ne zaman elimi atsam genelde bitmis oluyor buzluktaki zulam
Ama gecen haftasonu 1-1,5 kg kadar manti, haluj yaptim mantida artik sabrim tukenmisti ama aksam bebek uyuduktan sonra yapmaya baslamistim bir kac defa uyaninca zor oldu..esim sagolsun cocuga bakti ama benim icim pek rahat etmedi.
Manti zor ama haluj daha basit 1,5 kg kadar undan yaklasik 6-7 pisirimlik cikti o da yeter zaten sabah aksam manti yiyecek halimiz yok ya
Ben hafif gecistirmeyi severimde esim yemek seviyor, illa aramiyor ama genede Ramazanda icim rahat etmez yemek olmazsa zaten
Hayirlisi bakalim..haricinde buzlugumda bezelyem filan var pilavimin icine kullaniyorum cok guzel oluyor taze fasulyem var buzlukta biraz pogaca ve borek filan yapip buzluga atayim diyorum sahurda filan isitip yemesi kolay olur..
Sarma yapabilirsin dolma kirmizi biber közlemesi super oluyor baska börek falan isteaynen bayanlar banada fikir verir misiniz ramazanda buzluğa neler atılır ne yemekler yapıcaksınız çünkü ben de çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?