- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arkadaşımız için olan Esma okumasını tamamladım Allah duasını kabul etsin inşallahBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
25. GÜN SIRA =) @Ada-anne
OKUNACAK ESMASI =) YA FARİC CC.
ESMA ANLAMI =) Varlıkları her türlü gam,keder ve hüzünden sonsuz rahmetiyle kurtarıp onları ferah ve sevince boğan. Keder ve tasadan kurtarıp ferahlatan. Gam ve keder sahibi herkese ferec veren gönlüne sevinç kapıları açan.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@Ada-anne ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Niyetim:
Ey Alemlerin Rabbi
Kapına geldim,sen kimsesizlerin kimsesi,çaresizlerin çaresisin.
Bu aciz kulunun gönlünden geçenleri hayırlısıyla gerçekleştir, yuvasına huzuru,bereketi, imanı,eşiyle muhabbetini fazlasıyla ver.Borçlarımızı ödeme kolaylığı ver.Duama amin diyen bu gruptaki herkesin niyetini de kabul eyle,Ayşenur kulundan da razı ol
Canım ben okudum bildirimde yapmıştım@ morrmeneksee Krew içinde okuyorum,misafirliğe gideceğim bildirim yapamayabilirim
@ morrmeneksee Krew içinde okuyorum,misafirliğe gideceğim bildirim yapamayabilirim
Krew arkadaşımız için 3000 Ya Hadi esmasını okudumBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
28. GÜN SIRA =) Krew
OKUNACAK ESMASI =) YA HADİ CC.
ESMA ANLAMI =) El Hâdî doğru yola ileten hidayet veren, yol gösteren demektir.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Krew ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Gonca’nın duası:
ALEMLERİN RABBİ ALLAH'A HAMD OLSUN EFENDİMİZ HZ.MUHAMMED (SAV) O'NUN ASHABINA O'NA UYANLARA SELAT VE SELAM OLSUN
Allahım bizleri bağışla bizden razı ol. her çeşit günahtan, küfre girmekten koru ve daima iyi insanlarla karşılaştır. Gonca kulunun işlerini düzelt. bana cocuklarıma sevdilerime duama amin diyen tüm arkadaşlarıma Dünyada ve ahirette sağlık, iyilik ve güzellik, başarı ve helalınden bol kazanç ver. İşleriımızi kolaylaştır. Bizden razı ol. Dünyanın üzüntüsünden ahiretin gazabından bizi koru. Ey yüceler yucesi merhametlilerin en merhametlisi Rabbim; kızım Elifim ve Oğlum Ahmet'e saglik sıhhat, mutluluk ve huzur ver. akıl fikir ver. zihin acıklığı ver. derslerinde başarılı olsunlar, İyi insanlarla karşılaştır. hayatlarında başarılı kıl. Sen muhafaza et Yarabbim. Sana emanet ediyorum. Hayirli is ve hayirli eş ver. Hayirli evlatları olsun ve hayirli birer evlat olsunlar. Bizleri kötülerden kötülüklerden kaza, bela büyük kötü hastalıklardan, nazardan ,büyüden, iftiralardan muhafaza et. Bizlerı iki cihanda muaffak kıl. İyi insanlarla karşılaştır. Kuzenim Elif'e sağlığını ver Tüm hasta kullarına şifa ver Yarabbim onu cocuklarına bağışla. Duama amin diyen tüm dua arkadaşlarimin gönüllerindekı duasini kabul eyle Rabbim. eL FATİHA
LİSTE
@Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
@Ssevincli
Magnifiaque
@penyez83
M Morlale8
@madammor
@ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PiXiEE
Benim birikti evet yarın gepsini okuyup bildireceğim inşallahKızlar yarın öğlen 3 gunun bildirmelerine bakacam lütfen bildiirimi birikmiş olanlar oğlene kadar yazsın. Ozellıkle ısım belirterek bıldırım yapsın rıca ediyorum
@Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
@Ssevincli
Magnifiaque
@penyez83
M Morlale8
@madammor
@ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PİXİEE
Krew niyetine 3000 Ya Hadi okudumBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
28. GÜN SIRA =) Krew
OKUNACAK ESMASI =) YA HADİ CC.
ESMA ANLAMI =) El Hâdî doğru yola ileten hidayet veren, yol gösteren demektir.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Krew ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Gonca’nın duası:
ALEMLERİN RABBİ ALLAH'A HAMD OLSUN EFENDİMİZ HZ.MUHAMMED (SAV) O'NUN ASHABINA O'NA UYANLARA SELAT VE SELAM OLSUN
Allahım bizleri bağışla bizden razı ol. her çeşit günahtan, küfre girmekten koru ve daima iyi insanlarla karşılaştır. Gonca kulunun işlerini düzelt. bana cocuklarıma sevdilerime duama amin diyen tüm arkadaşlarıma Dünyada ve ahirette sağlık, iyilik ve güzellik, başarı ve helalınden bol kazanç ver. İşleriımızi kolaylaştır. Bizden razı ol. Dünyanın üzüntüsünden ahiretin gazabından bizi koru. Ey yüceler yucesi merhametlilerin en merhametlisi Rabbim; kızım Elifim ve Oğlum Ahmet'e saglik sıhhat, mutluluk ve huzur ver. akıl fikir ver. zihin acıklığı ver. derslerinde başarılı olsunlar, İyi insanlarla karşılaştır. hayatlarında başarılı kıl. Sen muhafaza et Yarabbim. Sana emanet ediyorum. Hayirli is ve hayirli eş ver. Hayirli evlatları olsun ve hayirli birer evlat olsunlar. Bizleri kötülerden kötülüklerden kaza, bela büyük kötü hastalıklardan, nazardan ,büyüden, iftiralardan muhafaza et. Bizlerı iki cihanda muaffak kıl. İyi insanlarla karşılaştır. Kuzenim Elif'e sağlığını ver Tüm hasta kullarına şifa ver Yarabbim onu cocuklarına bağışla. Duama amin diyen tüm dua arkadaşlarimin gönüllerindekı duasini kabul eyle Rabbim. eL FATİHA
LİSTE
@Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
@Ssevincli
Magnifiaque
@penyez83
M Morlale8
@madammor
@ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PiXiEE
Canım ben senin için okuyorum, yanlış anladın galibaCanım ben okudum bildirimde yapmıştım