- Konu Sahibi Morrmeneksee
HayırGözüküyor mu ki mesaj hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HayırGözüküyor mu ki mesaj hala
Hayır . Şeklinde gözüküyor bebeğsimGözüküyor mu ki mesaj hala
Bıraz da psikolojik sanırsam sweetHala valla bugün oruç tutmuş gibiydim neden anlamadım baş ağrısı falan
Tamam canımcım olsunMorrmeneksee canım okudum ben bildirim yaptım. Sanıyordum yapmamışım
Umarim ban yemem tinnosHayır . Şeklinde gözüküyor bebeğsim
Yok yok yemezsin çiçeğim ben derim menekşemim günahısı yok diyeUmarim ban yemem tinnos
Valla menekşem öyle heraldeBıraz da psikolojik sanırsam sweet
Tamam canımcım olsun
Benım canım tinnoşum ya sen desende yine yerım ben o banıYok yok yemezsin çiçeğim ben derim menekşemim günahısı yok diye
Dur dur nereye gidiyorsun ban yiyerekten? Daha ben seni etiketlemeye alışacaktım.☺Benım canım tinnoşum ya sen desende yine yerım ben o banı
Okudum canımkusıra bakma giremedim .Allah kabul eylesin inşallahmavikelebek34 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Aktif Lora
Mintimint
B Buluts34
Ceren0134
Asiltutku
F Flower__
PiXiEE
sweetgirlcandy
Okudummavikelebek34 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Aktif Lora
Mintimint
B Buluts34
Ceren0134
Asiltutku
F Flower__
PiXiEE
sweetgirlcandy
hahahahaha :)
Morrmeneksee atmıştı bize canım biz ordan seçmiştikkızlar esmaların özelliklerini okuduğunuz bir uygulama var mı ? netten bakıyorum hepsi ayrı açıklama yapmış
PiXiEE ahanda bu buldum tam anlamıyla mesajıKIZLAR SİZİN İÇİN HEM KITAPDAN HEM CEVŞENDEN ESMALAR SEÇTİM ANLAMARIYLA BERABER AŞAĞI YAZIYORUM HANGISINI DERSENİZ ONA KARAR VERELİM..
YADA AKLINIZDA OLAN BIR SEY VARSA O DA OLABİLİR TAVSİYELERE AÇIĞIZ
LİSTEYİ 36KİŞİ İLE KAPATTIM
RAMAZANDAN 6 GUN ONCE BAŞLARIZ
RAMAZANIN SON GÜNÜDE HERKESINKINI TAMAMLAMIS OLURUZ INSALLAH..
KİŞİ BAŞI 3000 TANE OLURSA
36×3000= 108.000 TANE OKUNMUS OLACAK 1 KISİYE
Tüm esmalar bırbırınden guzel ama 1 tane seçmemiz gerekıyor ben ya vehhab, ya Reca, ya Muti aralarında kaldım
El- Vehhab Esması Türkçe Anlamı
El-Vehhab isminin anlamı; bolca veren, karşılıksız ihsanda bulunan demektir. Yarattıklarına bolca veren, karşılıksız nimetler sunan. İhsanı bol ve sonsuz olan anlamlarına gelmektedir.
Ya Faric esması anlamı : Varlıkları her türlü gam,keder ve hüzünden sonsuz rahmetiyle kurtarıp onları ferah ve sevince boğan. Keder ve tasadan kurtarıp ferahlatan. Gam ve keder sahibi herkese ferec veren gönlüne sevinç kapıları açan.
Ya Fadıl esması anlamı : Sonsuz nimet ve lütuflarıyla varlıkları memnun eden ve kainattaki bütün nimet ve bağışlar ikramından gelen bir hediye olan. Her şeyden üstün ve yüce olan. Bütün faziletlerden en ilerde olan.
Ya Muafi esması anlamı : Maddi ve manevi dertleri giderip afiyet ve mutluluk bahşeden. Maddi ve manevi dertlere afiyet veren.
El-Berr Mahlukatına lütfu ve keremi bol olan, iyilik eden, vaadin yerine getiren. İyilik edenleri seven.
El-Berr Kulları hakkında kolaylık isteyen; iyilik ve bahşişi çok olan…
Ya Mukil esması anlamı : Düşenlerin elinden tutup kaldıran, günahlarını affeden. Kullarının hata ve yanlışlarını bağışlayan.
Ya Reca esması anlamı :
Rahmet ve keremi,sonsuzluğa uzanan bütün ümitlere tükenmez bir hazine olan ve her ne halde olunursa olunsun kendisinden asla ümit kesilmeyen yüce. Kullarının ümidi olan.
Ya Mürteca esması anlamı : Kullarının ümit beslediği. Rahmetine kavuşmak her bozulmamış kalbin ümidi olan.
Ya Mu’ti esması anlamı : Mahlukatına lazım olan her şeyi veren.
Ya Muti sahih hadislerde geçen Allah’ın ismidir.
El-Mecid : المجيد
Şeref sahibi. Azameti, kadri, şanı büyük, vermesi bol, zati şerefli, işleri güzel olandır.
Ya Vâfi esması anlamı : Vaadinde duran. Vaadini yerine getirmesinde şüphe olmayan ve bütün varlıkların ihtiyaçlarını kudret ve rahmetiyle gideren.
Ya Talib esması anlamı : Yarattığı bütün varlıkları için hep hayır dileyen ve onları rızasına çağıran. Kulları için hayır murad eden ve onları dergahına çağıran demektir.
LİSTE
sweetgirlcandy
M Morlale8
Saliha40
Morrmeneksee
mavikelebek34
5 528mucizemmm
@burcusami
@Yorgunkus
Tiniminimavihanim
@Nefes0858
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
Ssevincli abla
Diloss1
@Kahve__ Kokusu
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
Lna16
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
@SoLeiL12
Lnam onları ornek olsun dıe atmıstım ben yoksa 100 lerce esma var ben bırz bılmedıgımız farklı olan esmalara yönelelim die cevsenden seçip ornek olarak atmıstım ama kesınlıkle cevsen okumanızı onerırım cok guzel esmalar var ordaMorrmeneksee atmıştı bize canım biz ordan seçmiştik
İyi ki de bulmuşsun menekşem hepsi çok güzel esmalar ve duymadığım çok Esma vardı gerçekten Allah kabul etsin bende de Cevşen var açıklamalı bende bakayım bir ara neler var diye iyi dedin kuzunmmLnam onları ornek olsun dıe atmıstım ben yoksa 100 lerce esma var ben bırz bılmedıgımız farklı olan esmalara yönelelim die cevsenden seçip ornek olarak atmıstım ama kesınlıkle cevsen okumanızı onerırım cok guzel esmalar var orda
ben yine ihmal edildim o zmaan :)Morrmeneksee atmıştı bize canım biz ordan seçmiştik