• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan bereketiyle geldi varmı bu ayda hamiş kalan....

reyyannn

rüya gibisin meleğimm
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
2.377
1
66
Antalya
RAMAZAN BEREKETİYLE GELDİ...

ELHAMDÜLİLLAH BİR ÇOK ARKADAŞIM HAMİLE KALDI BU AY...ACAB DİYORDUM,BEN HİÇ HAMİLE KALAMAM MI Kİ,bayram sonu dr a gitmeyi düşünürken,adet günüm yakın dı vede 3 gün adet ağrısı çektim bugün oldum yarın oldum diye adet beklerken bennn....TESTİ YAPTIMMM HER AY TEK ÇİZGİYE TALİM OLAN BEN BU AY İNANMASI GÜÇ OLAN İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRDÜMMM
EVET BENDE BU MÜBAREK AYDA ELHAMDÜLİLLAH RABBİMİN LUTFUYLA HAMİLE KALDIM.....
varmı başka bu ayda hamiş kalan...

ne güzel rabbm tamamına erdrsin .... darısı bize insallhhhh 2 senedr yanıp tutusuyorum bebek diyee.. kısmet ..

bende bu ay hamıle kalmışım ramazanın başında.süreklı oruç tuttum namaz kıldım Allah kabul etsin çok dua ettim.dün öğrendim henuz 3 haftalık.:ecrin_bebek: darsı olmayanların başına.opuyorumnanaktan

kızlar hayırlı olsun allahım sağlıklı kucağınıza almayıda nasip etsin..
darsı bize olsun inş..nazo gününe daha varmıydı canım yoksa gectimide öğrendin..

HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ CANLAR...
ne güzel rabbm tamamına erdrsin .... darısı bize insallhhhh 2 senedr yanıp tutusuyorum bebek diyee.. kısmet ..
amin inşaallah sağolsınn..rabbim en güzel zamanda koyuverecektir inşaalah meleğini içine,sen duayyı bırakma...
bende bu ay hamıle kalmışım ramazanın başında.süreklı oruç tuttum namaz kıldım Allah kabul etsin çok dua ettim.dün öğrendim henuz 3 haftalık.:ecrin_bebek: darsı olmayanların başına.opuyorumnanaktan
Allah kabul etsin ibadetlerimizi canım.şükürler olsun bu güzelliği bahşedene.rabbim kucağımıza almayı d anasib etsin inşaallahhh...
reyyan muğlanın neresinden...
FETHİYE hayırdır sende mi muğladansın
süper haberler bunlar...darısı başımıza....hayırlı olsun kızlarrr:emir_bebek:
inşaalah.çok teşekkür ederim pinks rabbim hayırlısıyla sanada yaşatsın bu güzel duyguyu,
ben daha bebeğimi göremedim,inşaallah çarşamba günü görürüm,dr a randevum var.çok heyecanlıyım,bebeğim en fazla 4 haftalık...

Bende Ramazanda hamile oldugumu öğrendim,daha çok yeni MİNİĞİM...:asigim:
Elhamdulillah bize bu nimeti taddırdı Rabbim..:asigim:

kızlar hepinizi tebrik ederim..
nolur dualrınızı bizlerden esirgemeyinde bu güzelliği bizlerde yaşayalımm

Bende Ramazanda hamile oldugumu öğrendim,daha çok yeni MİNİĞİM...:asigim:
Elhamdulillah bize bu nimeti taddırdı Rabbim..:asigim:
O na binlerce şükür..rabbim kucağımıza almayı da nasib etsin inşaallah..
kızlar hepinizi tebrik ederim..
nolur dualrınızı bizlerden esirgemeyinde bu güzelliği bizlerde yaşayalımm

inşaallah canım inşaallah....

FETHİYE hayırdır sende mi muğladansın...

anammmm kızz bende fethiyeliyim....
ama tabi çanakkalede ikamet ediyorum..
allahım inşallah bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...
darısı bize olsun inşallahhhh.....
kac yıllık evlisin canım kac yıldır bebiş için uğraşıyosun...

selam kızlara.s bende bu mübarek ay da hamile kalanlardanım adetim ıkı gun gecıktı ve test pozıtıf cıktı emın olmacak ıcın tekrarladım testi yine çift çizgiyi gordum sukürler olsun ama yarın kan testi yaptırıcam ve dr ye gıdıcem ondan sonra rahatlıycam suan cok saskın ve tedırgınım..

Bende ramazanda öğrendim hamile kaldığımı Rabbim bu mübarek gecede bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inş...

kızlar hayırlı olsun allahım sağlıklı kucağınıza almayıda nasip etsin..
darsı bize olsun inş..nazo gününe daha varmıydı canım yoksa gectimide öğrendin..

canım benım adetlerım çok duzenlıdrı 3 eylulde olmam gerkıyordu aynı gun test yaptım ama hiç umudum yoktu ramazan dolayısıyla:) ikinci çizgi silik çıktı sonra kan testıne gıttım hemen orda pozıtıf çıktı.

HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ CANLAR...

amin inşaallah sağolsınn..rabbim en güzel zamanda koyuverecektir inşaalah meleğini içine,sen duayyı bırakma...

Allah kabul etsin ibadetlerimizi canım.şükürler olsun bu güzelliği bahşedene.rabbim kucağımıza almayı d anasib etsin inşaallahhh...

FETHİYE hayırdır sende mi muğladansın

inşaalah.çok teşekkür ederim pinks rabbim hayırlısıyla sanada yaşatsın bu güzel duyguyu,
ben daha bebeğimi göremedim,inşaallah çarşamba günü görürüm,dr a randevum var.çok heyecanlıyım,bebeğim en fazla 4 haftalık...
canım benımde senınlle aynı 4 haftalık falan. ama ben bayramdan sonra doktora gıdıcem lşimdilik bi şikyetım yok sadece sol kasığım ağrıyo biraz. zaten şimdi sadece kese vardır

anammmm kızz bende fethiyeliyim....
ama tabi çanakkalede ikamet ediyorum..
allahım inşallah bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...
darısı bize olsun inşallahhhh.....
kac yıllık evlisin canım kac yıldır bebiş için uğraşıyosun...
yaaa benimde fethiyede arkadaşım var çanakkaleli iyimi :)amin amin inşaalalh...1 sene 3 ay falan oldu evleneli,vajınusumus hastasıydım çok zor dönemler geçirdim 10 ay boyunca hiç ilişkim olmadı,nisanda ilişkiye girebildik ve hiç korunmadık o zamandna beri,5.ayda oldu elhamdülillah.rabbim evlatlarımızı ize bağışlasın inşaallah
selam kızlara.s bende bu mübarek ay da hamile kalanlardanım adetim ıkı gun gecıktı ve test pozıtıf cıktı emın olmacak ıcın tekrarladım testi yine çift çizgiyi gordum sukürler olsun ama yarın kan testi yaptırıcam ve dr ye gıdıcem ondan sonra rahatlıycam suan cok saskın ve tedırgınım..
ayyy seni çok iyi anlıyorum,çok garip oluyo inanamıyo insan demi,şükür rabbime.tebrik ederim canım,hadi bakalım haberleri getir bekliyoruz
Bende ramazanda öğrendim hamile kaldığımı Rabbim bu mübarek gecede bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inş...
sana da canı gönülden tebrikler canım,aminnnn inşaalalh...
canım benımde senınlle aynı 4 haftalık falan. ama ben bayramdan sonra doktora gıdıcem lşimdilik bi şikyetım yok sadece sol kasığım ağrıyo biraz. zaten şimdi sadece kese vardır

desene bebişleri beraber büyütücez yerimseniben dr çarşamba günü gel dedi,belki bebeğimi görürüm.

Back