Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaidemiydiniz yoksa ınsllah kötü bişey yoktur hasta değilsiniz demiBayramınız kutlu olsun biraz geç oldu bayramı hastanede geçirdim anca eve geldim
Bayramınız kutlu olsun biraz geç oldu bayramı hastanede geçirdim anca eve geldim
Mesaidemiydiniz hasta değilsiniz demi umarım kötü bişey yokturBayramınız kutlu olsun biraz geç oldu bayramı hastanede geçirdim anca eve geldim
Canım hamileyim 8. hafta sabah gözümü açıyorum baş dönmesi mide bulantısı geceye kadar 17 kilo serum vurdum günde 3 kilo banamısın demiyor perişan oldum canımMesaidemiydiniz hasta değilsiniz demi umarım kötü bişey yoktur
hep beraber inşallahGecmis bayraminiz mubarek olsun daha nice bayramlara
inşallah canımın içi :)Bayramlarımız Hayır ile Huzur ile Geçsin Her Daim İnşallah...
bizde onun gözlerindenHerkesin geçmiş bayramını Kutlarım. Minik oğlum Demirhan'ım hepinizin ellerinden öper... :)
Canını yirrr yirrr yirim:)))inşallah canımın içi :)
oyşşCanını yirrr yirrr yirim:)))
Geçmiş olsunCanım hamileyim 8. hafta sabah gözümü açıyorum baş dönmesi mide bulantısı geceye kadar 17 kilo serum vurdum günde 3 kilo banamısın demiyor perişan oldum canım
Türkiye de değildim ne yazık ki, herkesin gecmiş Bayram'ı kutlu olsun. Aydınlık günlere insallah.Tüm Türkiye ve Tüm Müslüman ların siz değerli arkadaşlarımın bayramı hayırlara vesile ve kutlu olsun.