- 29 Ekim 2012
- 22.761
- 57.978
- 36
Sağol nevroşumAllah rahmet eylesin Nur içinde yatsınlar inşallah canım
Rabbim sabır versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol nevroşumAllah rahmet eylesin Nur içinde yatsınlar inşallah canım
Rabbim sabır versin
Bende bugun mezarlığa gittim doyamadığım anne ve babamı mezar taşını öptüm..kızım hıçkırarak ağladı daha 10 yaşında…anne babasız bayram mı olur..OLMUYOR!! Elini öpecek sarılacak büyüğün yoksa bu dünyada yalnızsın demek..Ne kadar yazsam ne kadar ağlasam içimdeki yangın sönmüyor cigerim yanıyor
Çok haklı bir nokta. Özellikle herkesin gördüğü sosyal medya üzerinden sade kutlamalara özen gösterelim.Sessiz kutlayın bayramı çünkü bazı evlerin namazdan dönen babası, bazı evlerin kahvaltı hazırlayan annesi olmayacak.
Usulca kutlayın öksüzleri, yetimleri ağlatmayın.
Yavrusunu kaybetmiş anaların, babaların yarasına tuz basmadan canını acıtmadan kutlayın.
Yüzüne, sesine, gülüşüne, nefesine hasret kalanlar var, usulca kutlayın.
Yüreği yanmışların yüreklerine sen ferahlık ve Allah'ım....
Rabbim ölmüşlerimize rahmet, kalanlarımıza ferahlık ve dayanma gücü versin.
Hepinize hayırlı bayramlar
Basın sağolsun bacım gel sarilayim sanaBayramlıgını aldığım giymek nasip olmayan kızımın mezarından annemin mezarına geçip kutladım bayramlarını
Evet usulca kutlayın bazılarının gidecek evi gidecek memleketi olmayacak sevdikleri sevenleri yanında olmayacak bazıları sokaklarda kutlayacakSessiz kutlayın bayramı çünkü bazı evlerin namazdan dönen babası, bazı evlerin kahvaltı hazırlayan annesi olmayacak.
Yavrusunu kaybetmiş anaların, babaların yarasına tuz basmadan canını acıtmadan kutlayın.
O kadar doğru ki ne acı… anneler günü gelince de lütfen sessiz kutlayın.Sessiz kutlayın bayramı çünkü bazı evlerin namazdan dönen babası, bazı evlerin kahvaltı hazırlayan annesi olmayacak.
. Benim 2 yıldır ramazan bayramım kara bayram. Vardır bir bildiği Allahın.Basın sağolsun bacım gel sarilayim sana
Bu ramazan 10 gün arayla önce anneannemi sonra dedemi kaybettik. 5 sene önce de ramazan bayramından 1 gün sonra babaannemi kaybetmiştik. Diğer dedemi hiç tanımadım zaten. Şimdi gidecek büyüğümüz kalmadı. Yaşlılar aileleri bir arada toplayan koca çınarlar. Onlar gidince çok şey eksiliyor..Sessiz kutlayın bayramı çünkü bazı evlerin namazdan dönen babası, bazı evlerin kahvaltı hazırlayan annesi olmayacak.
Allah sana sabir versin habibtem ...mekanlari cennet olsun insallahBende bugun mezarlığa gittim doyamadığım anne ve babamı mezar taşını öptüm..kızım hıçkırarak ağladı daha 10 yaşında…anne babasız bayram mı olur..OLMUYOR!! Elini öpecek sarılacak büyüğün yoksa bu dünyada yalnızsın demek..Ne kadar yazsam ne kadar ağlasam içimdeki yangın sönmüyor cigerim yanıyor
Bayramınız mübarek olsunSessiz kutlayın bayramı çünkü bazı evlerin namazdan dönen babası, bazı evlerin kahvaltı hazırlayan annesi olmayacak.
Sessiz kutlayın bayramı çünkü bazı evlerin namazdan dönen babası, bazı evlerin kahvaltı hazırlayan annesi olmayacak.
Rabbim sabır versin çocuklarına size hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin anne babanızda size obürdünyada şefaatçi olsun insallahAllah sana sabir versin habibtem ...mekanlari cennet olsun insallah
rabbim dünyadaki bütün sabırları sana versin yüreği güzel anneBayramlıgını aldığım giymek nasip olmayan kızımın mezarından annemin mezarına geçip kutladım bayramlarını
Rabbim Cennetinde evladınızla sonsuzluğu nasip etsin sizeBayramlıgını aldığım giymek nasip olmayan kızımın mezarından annemin mezarına geçip kutladım bayramlarını
Rabbim peygamber sabrı versin kardesimNe güzel soylediniz.. ben bu bayram evladını kaybedenler arasına girdim. 3 aylık bebeğimle bayram ziyareti yapmayı planlarken.. yarın mezarını ziyaret edeceğim..