İyi bayramlar canımIyi bayramlar güzel hanımlar yüz yüze tanışmasak da hepinizin bayramını gönülden kutluyorum iyi ki varsınız
Nevreste
Elalis
Tenceresiz kaldim anne
@Elhan
@retro_hippo
Dahliadivin
S Sabr-Sukur-Dua
Canfeb
Kullanıcı adını anımsayamadıklarım da var hepinize sevgileeeer
Teşekkür ederim canımIyi bayramlar güzel hanımlar yüz yüze tanışmasak da hepinizin bayramını gönülden kutluyorum iyi ki varsınız
Nevreste
Elalis
Tenceresiz kaldim anne
@Elhan
@retro_hippo
Dahliadivin
S Sabr-Sukur-Dua
Canfeb
@Blue_Perii
@reyyanK
Cok sagol canim sanada iyi bayramlarIyi bayramlar güzel hanımlar yüz yüze tanışmasak da hepinizin bayramını gönülden kutluyorum iyi ki varsınız
Nevreste
Elalis
Tenceresiz kaldim anne
@Elhan
@retro_hippo
Dahliadivin
S Sabr-Sukur-Dua
Canfeb
@Blue_Perii
@reyyanK
biz kalp kalbe tanışıyoruzIyi bayramlar güzel hanımlar yüz yüze tanışmasak da hepinizin bayramını gönülden kutluyorum iyi ki varsınız
Nevreste
Elalis
Tenceresiz kaldim anne
@Elhan
@retro_hippo
Dahliadivin
S Sabr-Sukur-Dua
Canfeb
@Blue_Perii
@reyyanK
Iyi bayramlar canim❤❤❤Iyi bayramlar güzel hanımlar yüz yüze tanışmasak da hepinizin bayramını gönülden kutluyorum iyi ki varsınız
Nevreste
Elalis
Tenceresiz kaldim anne
@Elhan
@retro_hippo
Dahliadivin
S Sabr-Sukur-Dua
Canfeb
@Blue_Perii
Sevdiklerimizle gecen her gun bayrammis evet,fakat sevdiklerimin yasadigini bilmek en buyuk bayram...Eki Görüntüle 2639174
Sevdiklerimizden uzakta buruk bir bayram geçirecek olsakta daha nice sağlıklı bayramları birlikte geçirmek umuduyla herkese
"MUTLU BAYRAMLAR "
Eki Görüntüle 2639229
Öğretmenim aynı duygular içindeyiz çok teşekkür ederim hatırlanmak güzelIyi bayramlar güzel hanımlar yüz yüze tanışmasak da hepinizin bayramını gönülden kutluyorum iyi ki varsınız
Nevreste
Elalis
Tenceresiz kaldim anne
@Elhan
@retro_hippo
Dahliadivin
S Sabr-Sukur-Dua
Canfeb
@Blue_Perii
Çocuklarımdan ayrı bi bayram buruk bi bayramEki Görüntüle 2639174
Sevdiklerimizden uzakta buruk bir bayram geçirecek olsakta daha nice sağlıklı bayramları birlikte geçirmek umuduyla herkese
"MUTLU BAYRAMLAR "
Eki Görüntüle 2639229