Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Herkese iyi bayramlar
Eski bayramlari cok özledim yasim 26 olmasina ragmen
Yavrumun zamanina kadar sanirim daha da cogalacak bu his en cok buna üzülüyorum

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.
Tüm yürekler sevinç dolsun,

Tüm kadinlar kulübü üyelerinin Ramazan bayramı mübarek olsun Rabbim bu mübarek günlerde kalbinizden geçen tüm dualarınızı kabul etsin insallah. Rabbim daha nice bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah hepimize

Kimimiz gurbette ailesinden uzak, kimimiz sevdiklerini kaybetmiş buruk, bazımız bayramı hastane odasında karşıladı, bazımız anne babasıyla kucaklaştı, dilerim her birinizin yüreğinizi ısıtan, sevdiklerinizle kucaklaştıran nice bayramlar yaşayın, hayırlı sağlıklı mutlu bir bayram geçirmeniz dileğimle, iyi bayramlar.

Ballar Ramazan Bayramımız Mübarek olsun...!
Rabbim ailemizle ,sevdiklerimizle ve burda hep beraber daha nice bayramlarda bizleri buluştursun...
Büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin ve yaşıtlarımın kısacası hepinizin YüReĞiNdEn öpüyorum çookkk

aminnn
mutlu bayramlar munemm

hayırlı mutlu bayramlar
bayram olduğunu sadece burada anlıyorum gelen giden yok kös kös oturuyoruz ev de kimse gelmez biliyordum ama yine de bayram hazırlığı yaptım tatlı yapma da pek becerikli olmasam da bal parmak tatlısı bile yaptım minik borcam da parça parça benimkiler yedikçe yenisini şerbetliyorum belki gelen olur hazır da dursun diye ….. hissizleştim yavffff
ailesiyle akrabalarıyla bir arada olanlar kıymetini bilin canlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…