Ramazan ayına anne olark girmk isteynler ve önmzdeki aylrda hamle kalmyı istyenler nelr ypiyoruz

Dil-i bitab

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
11.723
16.179
Hatunlar, bacılar, kardeşler Ramazan ayına anne olarak girmk için ve önümzdeki aylarda hamile kalabilmk icin neler yapıyosunuz ? Birbirimizle paylaşalm faydalanalm yavrularimzi birlikte bekleyelm ne dersiniz :KK66: ama bu kez topigime bakıp geçmeyin lütfen yazın :)

Meryem suresine basladim onu devam ediyorum bende 41 gün. Son 5 günüm kaldi hayırlısıyla. Süt maydonoz kuru uyguladim 3 günlük. Birkac gıda takviyesi var içtiğimiz eşimle. Ama yine de umudum az eşimden dolayı:KK43: elimizden geleni yapiyoruZ bakalım. Gerisi takdiri ilahi..:dua:

Çatlama iğnesi oldum cumartesi günü inşallah Rabbim yüzümüze guler

Bir hafta önce bebegimin kalp atışının olmaması nedeniyle kürtaj oldum. İnşallah vücudum toparlanınca ben de hemen sağlıklı bir hamilelik istiyorum rabbimden.

Kusura bakmayın kimse yazmayinca konumu takip etmeyi bırakmıştım o yüzden geç oldu bende okudum Meryem suresini bitirdim ama arada aksadı maalesef sonra tamamladım onları gıda takviyesi olarak ne aliyosun canım ?
Meryem suresine basladim onu devam ediyorum bende 41 gün. Son 5 günüm kaldi hayırlısıyla. Süt maydonoz kuru uyguladim 3 günlük. Birkac gıda takviyesi var içtiğimiz eşimle. Ama yine de umudum az eşimden dolayı:KK43: elimizden geleni yapiyoruZ bakalım. Gerisi takdiri ilahi..:dua:

Kusura bakmayın kimse yazmayinca konumu takip etmeyi bırakmıştım o yüzden geç oldu bende okudum Meryem suresini bitirdim ama arada aksadı maalesef sonra tamamladım onları gıda takviyesi olarak ne aliyosun canım ?
Kapsül var esim onu kullaniyor icindde bir cok ot vitamin karışımı var. Proxeed plus gibi bir hap. Bende folik asit. Koenzim q 10. Ve magnezyyum kullaniyorum.

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebegini. Nerden aldin her yer güvenilir olmuyor malum ?
canım yaşadıgımız ilçede sadece bal satan bir dükkan var ,
adamın belgeleri sertifikaları var ,

bir kilo saf bala 100 gr polen propolis zerdecal tarçın ezilmiş antep fıstıgı , ne varsa koydu adam sabah aksam onu tahata kaşıkla 1 tatlı kaşığı yedim ,

bu karışımı yaptırmadan bir ay önce adetim geçmişti hamileyim diye dr gittim meger o ay hıç yumurtam olmamış , dr sordum gerçegını bulursan çok faydası var ama çok pahalı dedi ,

erken menapoza girmeyelım çocuktan vazgeçtik bari adetimiz bitmesin diye kıydık paraya , çok şükür rabbime onun üstüne 2 ay çok düzenli adet gördüm bu ayda çok şükür hamileyim ,

aldıgım her nefeste buradaki kadınlara dualar ediyorum , inşallah tez gunde sağlıklı bir bebekle kucaklarımız dolsun inşallah.
kalben diliyorum canım

Am

bir kilo saf bala 100 gr polen propolis zerdecal tarçın ezilmiş antep fıstıgı , ne varsa koydu adam sabah aksam onu tahata kaşıkla 1 tatlı kaşığı yedim ,

bu karışımı yaptırmadan bir ay önce adetim geçmişti hamileyim diye dr gittim meger o ay hıç yumurtam olmamış , dr sordum gerçegını bulursan çok faydası var ama çok pahalı dedi ,

erken menapoza girmeyelım çocuktan vazgeçtik bari adetimiz bitmesin diye kıydık paraya , çok şükür rabbime onun üstüne 2 ay çok düzenli adet gördüm bu ayda çok şükür hamileyim ,

aldıgım her nefeste buradaki kadınlara dualar ediyorum , inşallah tez gunde sağlıklı bir bebekle kucaklarımız dolsun inşallah.
kalben diliyorum canım
Aminn aminnn ne kadara geldi size acaba

kalben diliyorum canım
Canımmm senin paylaşımlarını yorumlarını görüyordum ve hep içimden hamile olmanı diliyordum :KK200:ve şimdi hamile olduğunu gördüm sanki benmişim gibi çok sevindim :nazar: Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah :emir_bebek::KK36:gözünüz aydın gerçekten çok mutlu oldum canım benim ya :KK36:çok şükür bugüne :KK200:

kalben diliyorum canım
Sağol canim bilgi verdigin icin dualarin dualarimiz kabul olsun inşallah amin

X