Aynı yoğunluk bende de var canımMssPARE paremm aldığım 23. cüzü bir kez okurum. Kendimde başlayacağım hatim, başka yerlerden de cüz aldım.
İkinci hatime katılamayacağım
Tamam canım aynı durumdayım bende çoğunluk ne derse ona göre adım atarızBende iki aradayım canım çoğunluk ne derse o olsun benimde okumalarım var evdeyim diye doldurdum günlerimi
Pare çoğunluğa uyarım ben okuyalım derseniz okurum inşallahHerkese Gunaydin Hayırlı sabahlar
Hanımlar hangi cüzü okuyacağimiz listemiz böyle olucak ...cüzlerimiz bitti ...tekrar kontrol edin ki yanlışlık olmasin
Ramazan ayının 27.günü kadir gecesi günü bitecektir cüzlerimiz okudum etiketini yapmayı unutmayın
isterseniz iki hatim yapalım herkes okuyacağı cüzü iki sefer okursa iki hatim olur...bundan önceki Ramazan ayların da iki hatimi böyle yapmıştık ⚘
evet ben okurum yada okumam diye yazarsanız çoğunluk nasıl olursa öyle yapalım
okumam diyenler fazla olursa bir hatim
ben okurum diyenler çoğunluk olursa iki hatim yaparız
lütfen okurum yada okumam diye yazın ki durum belli olsun teşekkür ederim⚘
❤❤2024 Ramazan ayı Hatim grubu ❤❤
1.cüz @Peeves
2.cüz @Lidlaylim
3.cüz @HejaR12
4.cüz agustos72
5.cüz @HepmigencizHepmiguzel
6.cüz @ezgiisel
7.cüz Safransari
8.cüz kavs-i kuzah
9.cüz kavs-i kuzah
10.cüz iyilik_guzellik
11.cüz @dolar milyoneri
12.cüz @Buluts34
13.cüz @Nur61_
14.cüz @Cittaslow
15.cüz Breave Heart
16.cüz esoss88
17.cüz Minaa95
18.cüz A acitatlisos
19.cüz Cuel
20.cüz @Bonus
21.cüz @Aktif Lora
22.cüz Nevreste
23.cüz penyez83
24.cüz G Gunduzguzell1
25.cüz MssPARE
26.cüz marmeladova
27.cüz RedGirl annesi
28.cüz RedGirl kuzeni
29.cüz RedGirl
30.cüz @Iron Butterfly
Canım benim bir arkadaş listeden cıktı
Hayırla çıktığın yolda biz senden razıyız canım. Allah da razı olsun. Teşekkür ederim bunun için vakit ayırıp bizi de bu sevaba dahil ettiğin için. İnşallah bu mübarek günleri hakkıyla yaşamak nasip olur bize. Sen sıkma canınısabah ne güzel pamuk pamuk kalktım Ramazan ayı dua grubunu düzenledim heycanla
yanı insani gerim gerim germeye ne gerek var burda oyun oynanmıyor...birbirimizi mevlam topladı bir araya sesimizi yüzümüzü neredeyiz ne durumdayız hiç bir fikrimiz yok
tek amacımız bu mübarek günlerde nasıl dua ederiz nasıl Allaha yaklaşırız ve duamızın kabulü için nasıl uğraşırız
dalga değil oyun değil
hayret ya cidden sinirlendim ...insanlar zor ve anlaşılmayan varlıklar ...
canım benim üzmeyelim kendimizisabah ne güzel pamuk pamuk kalktım Ramazan ayı dua grubunu düzenledim heycanla
yanı insani gerim gerim germeye ne gerek var burda oyun oynanmıyor...birbirimizi mevlam topladı bir araya sesimizi yüzümüzü neredeyiz ne durumdayız hiç bir fikrimiz yok
tek amacımız bu mübarek günlerde nasıl dua ederiz nasıl Allaha yaklaşırız ve duamızın kabulü için nasıl uğraşırız
dalga değil oyun değil
hayret ya cidden sinirlendim ...insanlar zor ve anlaşılmayan varlıklar ...
Hayırla çıktığın yolda biz senden razıyız canım. Allah da razı olsun. Teşekkür ederim bunun için vakit ayırıp bizi de bu sevaba dahil ettiğin için. İnşallah bu mübarek günleri hakkıyla yaşamak nasip olur bize. Sen sıkma canını
canım benim üzmeyelim kendimizihatim grubunda da aynı şey bana oldu bu sabah.. cüz alıp üyelik iptali yapıp, bir mesaj bile yazmadan gitmiş.. ben okuyacağım cüzü listeme yazdım..
ALLAH rızası için okuma yapmak, dualarda buluşmaksa kişinin niyeti, listede adı yer alıyor. değilse nasip olmuyor.
RABBİM razı olduğu, nasiplenen kullarından eylesin bizleri aminnnnn
Olur canımm okurumCanım benim bir arkadaş listeden cıktı
Istersen onun yerine seni yazayım
18.cüz için yaz dersen listedesin❤❤
Canım ben bir kez okuyabilirim.Herkese Gunaydin Hayırlı sabahlar
Hanımlar hangi cüzü okuyacağimiz listemiz böyle olucak ...cüzlerimiz bitti ...tekrar kontrol edin ki yanlışlık olmasin
Ramazan ayının 27.günü kadir gecesi günü bitecektir cüzlerimiz okudum etiketini yapmayı unutmayın
isterseniz iki hatim yapalım herkes okuyacağı cüzü iki sefer okursa iki hatim olur...bundan önceki Ramazan ayların da iki hatimi böyle yapmıştık ⚘
1.cüz @Peeves
2.cüz @Lidlaylim
3.cüz @HejaR12
4.cüz agustos72
6.cüz @ezgiisel
7.cüz Safransari
8.cüz kavs-i kuzah
9.cüz kavs-i kuzah
10.cüz iyilik_guzellik
11.cüz @dolar milyoneri
12.cüz @Buluts34
13.cüz @Nur61_
14.cüz @Cittaslow
15.cüz Breave Heart
16.cüz esoss88
17.cüz Minaa95
18.cüz A acitatlisos
19.cüz Cuel
20.cüz @Bonus
21.cüz @Aktif Lora
22.cüz Nevreste
23.cüz penyez83
24.cüz G Gunduzguzell1
25.cüz MssPARE
26.cüz marmeladova
27.cüz RedGirl annesi
28.cüz RedGirl kuzeni
29.cüz RedGirl
30.cüz @Iron Butterfly
Sordum onlarda kabuk ediyorlar canimCanım kuzenin ve annen onlara da sorar misin ne diyecekler
Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek duruma göre okuma yapilicak
Canım ben okurumHerkese Gunaydin Hayırlı sabahlar
1.cüz @Peeves
2.cüz @Lidlaylim
3.cüz @HejaR12
4.cüz agustos72
6.cüz @ezgiisel
7.cüz Safransari
8.cüz kavs-i kuzah
9.cüz kavs-i kuzah
10.cüz iyilik_guzellik
11.cüz @dolar milyoneri
12.cüz @Buluts34
13.cüz @Nur61_
14.cüz @Cittaslow
15.cüz Breave Heart
16.cüz esoss88
17.cüz Minaa95
18.cüz A acitatlisos
19.cüz Cuel
20.cüz @Bonus
21.cüz @Aktif Lora
22.cüz Nevreste
23.cüz penyez83
24.cüz G Gunduzguzell1
25.cüz MssPARE
26.cüz marmeladova
27.cüz RedGirl annesi
28.cüz RedGirl kuzeni
29.cüz RedGirl
30.cüz @Iron Butterfly
Tamam canım 24. cüzü alıyorum. Teşekkür ederimcanlar tek hatim yapılacak 2. hatim tamamlanmıyor
kavs-i kuzah canım iki tane cüz almıştın bir tane cüzü B begonviil arkadaşımıza verirmisin. arkadaşımızda duanın içinde bulunsun.
@selin18 canım buradaki hatimden cüz kalmadı. benim takip ettiğim hatim grubunda 24. cüz boşta okumak istersen yazayım. o hatimin duası da, kadir gecesinde olacak.
MssPARE paremin bilgisinde yazdım bunları