Okundu listesine bakmadım ben..Evet bitti okumaların yukarıya yazmıştım okumadın galiba
Okuma listesine okundu yaptım.. buradan silmemişim
Cüz okundu.Kızlar bugünle beraber 3 gün var cüzleri okuyalım pazartesi gününe kadar ve hatimlerimiz tamamlansin eksik kalmasın
9.cüzCookiie ️2 kez okuyacak
13.cüzaypare ackerman ️1 kez okuyacak
19.cüzC cicek8989 ️1 kez okuyacak
20.cüzB Buluts34 ️1 kez okuyacak
21.cüzK KurkmantoluS ️2 kez okuyacak
26.cüzkayra1209 ️1 kez okuyacak
28.cüzQueenpisi ️1 kez okuyacak
29.cüzElifnesli65 ️1 kez okuyacak
26. cüz 2 kere bittiKızlar pazartesi günü kadir gecesi lütfen haftasonu cüzleri okuyalım..
Pazartesi gününe kadar bitirelim lütfen
9.cüzCookiie ️2 kez okuyacak
13.cüzaypare ackerman ️1 kez okuyacak
20.cüzB Buluts34 ️1 kez okuyacak
23.cüzLna16 ️ 1 kez okuyacak
26.cüzkayra1209 ️1 kez okuyacak
28.cüzQueenpisi ️1 kez okuyacak
Merhabalar okudum ama bir türlü yazamadım Allah kabul etsin inşallah herkesin gönlünün muradını versinKızlar sizler kaldınız yarın akşama kadar lütfen okumaları yapalım
Hakkınızı helal edin okudum ben19.cüzC cicek8989 ️1 kez okuyacak
arkadaşlar günlerdir etiket yapıyorum sitedesiniz site de aktifsiniz ama buraya dönmüyorsunuz
okuduk okumadık ne bileyim bir şey yazmıyorsunuz ve bu gece son gün bunca zaman bu güne niye bırakıldı anlamıyorum lütfen rica ediyorum bitirelim cüzleri
Ne olacak şimdiElifnesli65 Bugün siteye girmişin etiket yapıyorum günlerdir
Bir şey yazmadın bir sen kaldın okumayan cüz tamamlanmadı
Kadir gecesi bağışlanma yapilicak son gün diye defalarca yazdım arkadaşım
Okuma yapmadıysan yazsaydın keşke çaresine baksaydık
Ah canom cüz alacağı zaman bir sürü atar yaptı okusun dedim elimden geldiği kadar yardımcı oldum hattaNe olacak şimdi
İnşallah okumuştur. Herkes emek veriyor. Geri dönüş yapmak çok zor olmasa gerek. Dediğin gibi okuyamıyorsan haber et, birimiz okurdukAh canom cüz alacağı zaman bir sürü atar yaptı okusun dedim elimden geldiği kadar yardımcı oldum hattaNevreste okusun benim cüzü dedi
Tamam dedik
Görüyorsunuz bir haftadır her gün etiket yapıyorum ses yok okumadıysa dese zamanın da birimiz okurduk onca gün 27 gün yani siteye girmiş ses yok bekliycem sabaha kadar okusun eksiği tamamlasın her zaman yazıyorum koca koca kırmızı harflerle yapamayacaksanız girmeyin okumalara vebal almayın diye
Inşallah okudum der arkadaş Rabbim kabul etsin
Ne diyeyim
20 sayfa şeklinde mi okunacak öyleyse 5 sayfa da ben alayım iki kez mi bir kez mi okunacak?29. Cüzü müsait olanlar ile hemen paylaşıp okuyalım ilk 5 sayfayı ben aldım
Gören devam ederek alsın canlar hadi bismillah