Ramazan Ayı Kadir gecesi Hatimleri ..🤲🌹

MssPARE MssPARE canım bana 22. Cüzü verebilirsin demiştim taa listede az kişi varken ama beni hiç yazmamışsın gerçekten çok üzüldüm
Aaaa ay özür dilerim.görmedim demekki

O zaman şöyle yapalım ben 29.cüzü okuyacaktım sen okurmusun inan goirsem yazardım 😔😔

Canım 29 u oku demiştin şimdi yine ne oldu bir tubis ile olur demişsin bir benimkini oku dedin şimdi de nevreste çıktı karşıma siz en iyisi karar verin en son bana bildirim verin 😥

Canım 29 u oku demiştin şimdi yine ne oldu bir tubis ile olur demişsin bir benimkini oku dedin şimdi de nevreste çıktı karşıma siz en iyisi karar verin en son bana bildirim verin 😥
Zuheylacim ne fark eder cüzün hangi sayı olduğu sana seçenek sunduk sen ben şunu okuyacam de ben ona yazayım

29.cüz

8.cüz bir defa okuma yapıcaksın

Istersen Tubismavis Tubismavis le paylaş sana kaldı secim senin ben.ona göre listeye ekliyecem

sonuçta hatimde varsın inşallah sana kalmış

Zuheylacim ne fark eder cüzün hangi sayı olduğu sana seçenek sunduk sen ben şunu okuyacam de ben ona yazayım

29.cüz

8.cüz bir defa okuma yapıcaksın

Istersen tunis le paylaş sana kaldı secim senin ben.ona göre listeye ekliyecem

sonuçta hatimde varsın inşallah sana kalmış
Şimdi 29 u alırsam sen okuyamayacaksın ondan dolayı 8. Yi alayım Rabbim biliyor ki ben iki defa okumak isterdim ama kısmet Allah iki okuma sevabı versin 🙏

Şimdi 29 u alırsam sen okuyamayacaksın ondan dolayı 8. Yi alayım Rabbim biliyor ki ben iki defa okumak isterdim ama kısmet Allah iki okuma sevabı versin 🙏
Ben 29 ve 30 cüzü okuyacam

Sana 29 cüzü ve 8 .cuzu vereyim iki defa okumuş olursun tamam mi ekliyorum listeye

X