Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa ay özür dilerim.görmedim demekkiMssPARE canım bana 22. Cüzü verebilirsin demiştim taa listede az kişi varken ama beni hiç yazmamışsın gerçekten çok üzüldüm
Canım bende 8 i bir defa okuyabilirim. Arkadaşa birini verAaaa ay özür dilerim.görmedim demekki
O zaman şöyle yapalım ben 29.cüzü okuyacaktım sen okurmusun inan goirsem yazardım
Oda olur iki.kez okunucak ya birini sen okursun birini Elifnesli65 okur bekliyorum bakalım.ne diyecek cidden girmedim etiketler bildirimler olunca bide diğer dua grubu varİstersen paylasiriz seninle MssPARE olur derse
Sende çıkma herkes dahil olsunCanım Nevreste Bir kez okuyacak dedi istersen 8.cüzü bir kez oku bak Rabbim nasil denk getirdi
Seni 8.cüze yazıyorum bir defa oku kadir gecesi son gün
Zuheylacim ne fark eder cüzün hangi sayı olduğu sana seçenek sunduk sen ben şunu okuyacam de ben ona yazayımCanım 29 u oku demiştin şimdi yine ne oldu bir tubis ile olur demişsin bir benimkini oku dedin şimdi de nevreste çıktı karşıma siz en iyisi karar verin en son bana bildirim verin
Şimdi 29 u alırsam sen okuyamayacaksın ondan dolayı 8. Yi alayım Rabbim biliyor ki ben iki defa okumak isterdim ama kısmet Allah iki okuma sevabı versinZuheylacim ne fark eder cüzün hangi sayı olduğu sana seçenek sunduk sen ben şunu okuyacam de ben ona yazayım
29.cüz
8.cüz bir defa okuma yapıcaksın
Istersen tunis le paylaş sana kaldı secim senin ben.ona göre listeye ekliyecem
sonuçta hatimde varsın inşallah sana kalmış
Ben 29 ve 30 cüzü okuyacamŞimdi 29 u alırsam sen okuyamayacaksın ondan dolayı 8. Yi alayım Rabbim biliyor ki ben iki defa okumak isterdim ama kısmet Allah iki okuma sevabı versin
Tamam canım çok teşekkür ederimBen 29 ve 30 cüzü okuyacam
Sana 29 cüzü ve 8 .cuzu vereyim iki defa okumuş olursun tamam mi ekliyorum listeye
Tamam 29.cüz ve 8 cüz sendeTamam canım çok teşekkür ederim
Tamam canımNevreste ❤ nevosum 8.cüzü bir kez okuyorsun canım arkadaşa verdim diğerini ❤❤
Alan olmadıysa beni yazabilirsiniz 28.cüz 1kereyeKalan 28.cüz bir kez okunucak
Ah canım benim liste tamamlandi maalesefAlan olmadıysa beni yazabilirsiniz 28.cüz 1kereye
Ay kaçırmışım tüh bir dahakine inşallah, Allah kabul etsinAh canım benim liste tamamlandi maalesef
MssPARE istersen arkadaşla paylasabilirim.Ay kaçırmışım tüh bir dahakine inşallah, Allah kabul etsin