Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam dirListeyi yeni yapıyorum canım paylaştım eksik cüzleri aldığınız cüzü iki kez okuyacaksınız
Evet boşta yazıyorum iki sefer okuma olucak inşallah Allah razı olsun ⚘MssPARE 17. cüz boşsa alabilirim
Tamamdır 2 kez 17. cüzü okuyacağım ..Evet boşta yazıyorum iki sefer okuma olucak inşallah Allah razı olsun ⚘
Bitanem 17.cüzü yazdım iki kez okuyoruz kadir gecesine kadar inşallah ramazan ayinda başlıyoruz ❤❤⚘Bana da istediğiniz cüzü yazabilirsin bebeğim
Canım Benim sana 19. Cüzü yazıyorum iki kez okuyoruz kadir gecesine kadarBana da herhangi bir cüzü yazabilirsin MssPARE
Bulutum sana 20.cüzü yazdım iki sefer okuyituz aynı cüzü canım kadir gecesine kadarKaldıysa bir cüz de ben alayım
Tamamdır canım, nasıl uygun görürsenCanım Benim sana 19. Cüzü yazıyorum iki kez okuyoruz kadir gecesine kadar
23. Cuzu alabilir miyimKalan cüzler kızlar
13.cüz
14.cüz
15.cüz
21.cüz
22.cüz
23.cüz
@@aypare ackerman canım benim yanlış etiket yaptım seni kusura bakma ❤ yukardaki soruyu asıl C Cittaslow arkadaşıma soracaktim@aypare ackerman canım Ramazan ayı hatmi için 29. Ve 30. Cüz demişin anlmadim sorayim bu cüzleri mi okuyacaksın bir kez yoksa iki ayrı cüzü 4 kez mi okuyacaksın hanı alınan cüzler iki kez okunucak ya ondan sordum mesela 29.cuzu 2 kere 30.cüzü 2 kere mi yoksa sadece ikisini bir kere mi ??? yanlışlık olmasin listeyi ona göre yazicam
Tamam hemen not alıyorum iki kez okuma yapacağız cüzü iki hatim yapacağız inşallah canım rabbim kabul etsin ❤❤23. Cuzu alabilir miyim
Amin. Ramazanda mi baslamamiz gerekiyor yoksa bugunden itibaren kadir gecesine kadar mi?Tamam hemen not alıyorum iki kez okuma yapacağız cüzü iki hatim yapacağız inşallah canım rabbim kabul etsin ❤❤
Canım ramazan ayinda başlıyoruz kadir gecesi günü bitiriyoruz inşallah ❤Amin. Ramazanda mi baslamamiz gerekiyor yoksa bugunden itibaren kadir gecesine kadar mi?
Tamam parecimmPerim 9.cüze yazdım 2 kez okuyacaksın kadir gecesine kadar