Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum, Rabbim kabul etsinKızlar uyku tutmadı kusura bakmayın özel mesaj yolladim sizlere herkes kendine okusun liste eksiği bitip dualar tamamlansin yoksa böyle olmayacak etiket yapıp durmayım sizleride rahatsız etmeyim arkadaştan ses çıkmıyor...yukarda yazdım özelden yazdım okuyacam dedi her seferinde okudum etiketi gelmedi ...Daha da bir şey demek istemiyorum...kendi adınıza okuduktan sonra buraya etiket yaparsanız sevinirim teşekkür ederim...Iyi bayramlar ⚘❤
Rprnn
Cemoos
papatyalikizz
Lna16
MssPARE
G Gunelhuseyn
Okudum, Rabbim kabul etsin
Kızlar kusura bakmayın...Allah razı olsun rabbim duanızı kabul etsin niyetleriniz hemen olsun inşallah Allaha emanet olun ❤Canım ben kendim için okudum Rabb'im kabul etsin MssPARE
Yok părem sen hiç gerilme ben biraz gezmeler yapıyorum da elim ermedi sen beni okudu say birtanem ben müsait olunca okuyacağım kuzumCemoos
papatyalikizz
Lna16
Kızlar sizler kaldınız....gerçekten çok gerildim rabbim dualarımızı kabul etsin tekrar kusura bakmayın ❤❤❤
Parecim şimdi abdest aldım okuyorum canım kusura bakma ancak müsait oldum.sen okundu olarak işaretle beni canımKızlar ikiniz kkaldınız ikinizin de okuyacağınızı biliyorum ve eminim rabbim kabul etsin inşallah niyetinizi dileğinizi ve bir daha etikette yapmayın artık bu son ALLAH razı olsun sizlerden ❤❤❤
Cemoos
Lna16
aktif lora carsamba günü siteye giriş yapmış bu kadar bildirime etikete cevap vermedi ...sadece iki kelime yazabilirdi ramazan boyunca dualar okundu hatimler yapıldı ne bileyim.. diğer dua gruplarinda olan bir arkadaş grup düzenini kuralını bilen biri yeni biri değil
sadece pare okudum okuyamadım şöyle oldu yada durumu nedir bir şey demesini bekledim ama yapmadı..
Neyse diyorum ama bu neyse de çok şey var dolu dolu...
Müsait olunca okuyacağım păremKızlar ikiniz kkaldınız ikinizin de okuyacağınızı biliyorum ve eminim rabbim kabul etsin inşallah niyetinizi dileğinizi ve bir daha etikette yapmayın artık bu son ALLAH razı olsun sizlerden ❤❤❤
Cemoos
Lna16
aktif lora carsamba günü siteye giriş yapmış bu kadar bildirime etikete cevap vermedi ...sadece iki kelime yazabilirdi ramazan boyunca dualar okundu hatimler yapıldı ne bileyim.. diğer dua gruplarinda olan bir arkadaş grup düzenini kuralını bilen biri yeni biri değil
sadece pare okudum okuyamadım şöyle oldu yada durumu nedir bir şey demesini bekledim ama yapmadı..
Neyse diyorum ama bu neyse de çok şey var dolu dolu...
Dağıtıcam salisim iki hatim yapacaz inşallah geçen yıl gibi herkes aldığı cüzü iki kere okuyacak❤❤Kizlar ramazan cuzu dağıtacak misiniz
Canim iki hatimi ayrı takip edeceksen 1. Hatimde 11.cuzu ikinci hatimde 13.cuzu alabilir miyim? Takip etmen zor olmayacaksa sanaKızlar Ramazan ayı hatim grubuna burdan devam edeceğiz o yüzden buraya yazalım diğer grupta karışıklık olmasin Teşekkürler listeyi yaptım bi bakın kontrol edin canlar yanlışlık olmasin ❤❤
2023 Ramazan ayı 1. Hatim grubu
1.cüz Freddy ️2 kez okuyacak
2.cüz marmeladova ️2 kez okuyacak
3.cüz
4.cüz
5.cüz
6.cüz
7.cüz
8.cüz Nevreste ️2 kez okuyacak
9.cüz
10.cüz kunfeyekun__ ️2 kez okuyacak
11.cüz RedGirl ️2 kez okuyacak
12.cüz
13.cüz
14.cüz
15.cüz
16.cüz penyez83 ️2 kez okuyacak
17.cüz
18.cüz
19.cüz
20.cüz
21.cüz
22.cüz
23.cüz
24.cüz
25.cüz
26.cüz
27.cüz Aktif Lora ️ 2 kez okunucak
28.cüz ezgiisel ️ 1 kez okuyacak
29.cüz C Cittaslow ️1 kez okuyacak
30.cüz C Cittaslow ️1 kez okuyacak
2023 Ramazan ayı 2. Hatim grubu
1.cüz Freddy ️2 kez okuyacak
2.cüz marmeladova ️2 kez okuyacak
3.cüz
4.cüz
5.cüz
6.cüz
7.cüz
8.cüz Nevreste ️2 kez okuyacak
9.cüz
10.cüz kunfeyekun__ ️2 kez okuyacak
11.cüz RedGirl ️2 kez okuyacak
12.cüz
13.cüz
14.cüz
15.cüz
16.cüz penyez83 ️2 kez okuyacak
17.cüz
18.cüz
19.cüz
20.cüz
21.cüz
22.cüz
23.cüz
24.cüz
25.cüz
26.cüz
27.cüz Aktif Lora ️ 2 kez okunucak
28.cüz
29.cüz MssPARE ️1 kez okuyacak
30.cüz MssPARE ️1 kez okuyacak
Yok kuzum boyke daha iyi herkes aldığı cüzü 2 kez okusun daha kokay oluyor sadece bir kez okuyanlar olucak o biraz takibi zor oluyor sen aldigin çizme devam et bitanemCan
Canim iki hatimi ayrı takip edeceksen 1. Hatimde 11.cuzu ikinci hatimde 13.cuzu alabilir miyim? Takip etmen zor olmayacaksa sana
Ben 8. Cüzmü almış oluyorum yani paremKızlar buraya etiket yapıyorum Ramazan ayı Hatmi için Ramazan 1.gün başlayacağız 27.gecesi yani Kadir gecesi günü biticek okumalarimiz herkes aldığı cüzü 2 kere okuyacak özel gününüz dahi olsa gayet rahat okumalar yapabilirsiniz Rabbim kabul etsin ...
1. penyez83
2. Freddy
3. PiXiEE
4. ManyakMisir
5. Tiniminimavihanim
6. RedGirl
7. Aktif Lora
8. Cookiie
9. marmeladova
10. aypare ackerman
11. ezgiisel
12. MssPARE