Ramazan Ayı Kadir gecesi Hatimleri ..🤲🌹

G Gunelhuseyn arkadaşımın niyetine okudum.Rabbim kabul etsiin.Bu güzel mübarek günlerde istediklerimizi nasip etsiin 🌺😍🤲🏻
MssPARE MssPARE parem kuzum beniim emeğine ellerine sağlık kaç zamandır beraberiz.
sen bizi yormadın inşAllah bizlerde senii yormadık.Hakkımız helal olsun sende hakkını helal et bitanem Allah herkesten razı olsunn.Dolu dolu bir Ramazan geçirdik.Olurda anne olursam bir gün gelip burdan haber edeceğim Sizleri seviyorum.Allah’a emanet olunn :KK200: :KK60: :KK37: :KK36:

Helal olsun tatlı tinosum benim hep birlikte olduk baştan beri hiç yalnız bırakmadın bitlik olduk
Inşallah duası kabul olmuş kullar hürmetine cuma hakkı hürmetine duan kabul olur bitanesin ⚘🌸🌿🌷🌼🌼

başta MssPARE MssPARE olmak üzere tüm arkadaşlarımın ağzına emeğine sağlık. inşallah tüm niyetlerimiz kabul olur. Allah her şeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin bizlere. Parem sende hakkını helal et canım çok emek verdin bizlere
Kuzum bazı işlerim var ara vericen inşalla geri gelicem komşu dua arkadaşım benim iyiki sizleri tanıdım ALLAH razı olsun sizlerden de❤💜🌷🌸

Son arkadasımıza da okundu G Gunelhuseyn MssPARE MssPARE Allah razı olsun sen de hakkını helal et canım, sebep vesile oldun💗💗💗 tum dualar kabul olsun, bayramınız mübarek olsun arkadaslar🌺🌷💗
Saolasin canım seninde mübarek olsun bayramın Helal olsun olsun denizcim sende helal et duaların en kısa zaman da kabul olsun canım benim 💜🌹💖🌻🌸💞💕🥰

Nevosum ben dün yazicaktim baktım siteye giriş yapmış öyle olunca kimseye soramadım @Aktif Lora arkadaştan haber alan haberi olan bir iletişimi olan varmı diye 🙄🤔lora benim önceki grubumda vardı okur kuzum biliyorum hatta okumuştur belki eşi rahatsızdı o geldi aklıma sadece 🙄

Canım benim Yorulmadım keyifle yaptım grupları duaları 🌻💖🌸
sadece beni üzen listeye girip kendine okutup sitede online olan ama etiket bildirimlere gelmeyenler oldu yada dualar paylastik bitince sanki hiç tanışma olmamaış gibi davrananlar oldu onun dışın da tek duam benim ve grubumdaki arkadaşların dualarını kabul olsun bunu istemek oldu Rabbimden 💜🌹💖🌻🌿
Ben sana hep dua ediyorum🤗😍Bende şanslıyım rabbim nasip etti sen de vesile oldun okuduk🤗😍🥰
Allah razı olsun🤗😍

Eki Görüntüle 3058052 Eki Görüntüle 3058053 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

Bugün duası okunucak arkadaşımız

G Gunelhuseyn

🌷 Günel ...arkadasimizin dileği...
Hayırlı kapıların açılması
. ..Niyetiyle

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

⚘1.okunucak duamız⚘

⚘(Rabbimiz den af ve mağfiret isteyerek dualarımıza başlıyalım) ⚘

❤3 defa okunucak ➡️ Allahümme inneke afuvvün kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

2.okunucak duamız ⚘

❤ 3 defa okunucak ➡️ "Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

⚘ 3.okunucak duamız ⚘

❤ 33 defa okunucak➡️
"Ya Erhamerrahimin"
33 defa okunucak ➡️"Ya Gaffarez Zünüb"
❤ 33 defa okunucak ➡️
"Ya Atikarrikab

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

4.okunucak duamız ⚘

❤36 defa okunucak ❤toplam 1001 olucak

Bismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu Kun Fe Yekûn”
Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu külli şey’in ve ileyhi turceûn”

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

5.okunucak duamız ⚘

❤100 defa okunucak ➡️
"Kun Fe Yekun"

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

6.okunucak duamız ⚘

❤3 kez okunucak ➡️ “Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

🤲Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın 🤲

❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

@ShiningLife ⚘Gamze🅾️
@Tweety Bird ⚘Öznur🅾️
@Hogwartss ⚘Özge 🅾️
@ezgiisel ⚘Ezgi🅾️
@RedGirl ⚘ RedGirl 🅾️
@Aktif Lora ⚘Ayşe 🅾️
DantelKiz DantelKiz ⚘Kübra 🅾️
@Mavihali ⚘Elif🅾️
@Minnosprenses ⚘Melike🅾️
@rana20 ⚘Rabia🅾️
@Mabellee ⚘ Nesibe🅾️
PiXiEE PiXiEE ⚘Filiz🅾️
@OraEtLabora ⚘Büşra 🅾️
Nevreste Nevreste ⚘Sevda 🅾️
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ⚘Esra🅾️
@Btlaydnz23 ⚘Demet🅾️
@Saliha40 ⚘Saliha🅾️
⚘ @icimdekiSonsuzDeniz⚘Deniz 🅾️
@Butimar- ⚘Feyza🅾️
@asi_melek ⚘Burcu 🅾️
@bir mucizee ⚘Fatma🅾️
@Maya- ⚘Maya🅾️
Rprnn Rprnn ⚘ Hivda🅾️
@Cemoos ⚘Cemile🅾️
@papatyalikizz ⚘papatya🅾️
@Lna16 ⚘Selin🅾️
MssPARE MssPARE ⚘Yasemin🅾️
G Gunelhuseyn
⚘Günel

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Arkadaşımın niyetine okudum Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin

Nevosum ben dün yazicaktim baktım siteye giriş yapmış öyle olunca kimseye soramadım @Aktif Lora arkadaştan haber alan haberi olan bir iletişimi olan varmı diye 🙄🤔lora benim önceki grubumda vardı okur kuzum biliyorum hatta okumuştur belki eşi rahatsızdı o geldi aklıma sadece 🙄

Canım benim Yorulmadım keyifle yaptım grupları duaları 🌻💖🌸
sadece beni üzen listeye girip kendine okutup sitede online olan ama etiket bildirimlere gelmeyenler oldu yada dualar paylastik bitince sanki hiç tanışma olmamaış gibi davrananlar oldu onun dışın da tek duam benim ve grubumdaki arkadaşların dualarını kabul olsun bunu istemek oldu Rabbimden 💜🌹💖🌻🌿
benim gruptada var canım ordan da bir bildirim yapmıyor dün girmiş siteye ama birşey yazmadı :KK43:

Belki dışardan balık okuyordun teli bozulmuş pc yokmu ordan girse belki yoktur bekliyorum olmaz sa birikenleri tamamlayacağız
siteye girmiş zaten canım dün imkanı var sanırım . bugün haber alamazsam listeden çıkarıcam bende biz listenin daha başında sayılırız çok birikmeden bizler okuyacağız eksikleri

Kızlar ya birşey danışcam sizlere grupla alakası yok ama hayırlı bir iş 🙊
Şimdi ben fitreyi bir smali bebeğin ibanina atsam o niyetle kabul olur mu
Hani derler ya verdiğin kişiye bu benim sana fitrem kabul ediyor musun diye sorulur oda kabul ediyorum alıyorum diyince olur ya hani bunda konuşma gibi bir imkan yok. Nette baktım video izledim kimi olur dio kimi olmaz

Eki Görüntüle 3058052 Eki Görüntüle 3058053 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

Bugün duası okunucak arkadaşımız

G Gunelhuseyn

🌷 Günel ...arkadasimizin dileği...
Hayırlı kapıların açılması
. ..Niyetiyle

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

⚘1.okunucak duamız⚘

⚘(Rabbimiz den af ve mağfiret isteyerek dualarımıza başlıyalım) ⚘

❤3 defa okunucak ➡️ Allahümme inneke afuvvün kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

2.okunucak duamız ⚘

❤ 3 defa okunucak ➡️ "Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

⚘ 3.okunucak duamız ⚘

❤ 33 defa okunucak➡️
"Ya Erhamerrahimin"
33 defa okunucak ➡️"Ya Gaffarez Zünüb"
❤ 33 defa okunucak ➡️
"Ya Atikarrikab

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

4.okunucak duamız ⚘

❤36 defa okunucak ❤toplam 1001 olucak

Bismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu Kun Fe Yekûn”
Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu külli şey’in ve ileyhi turceûn”

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

5.okunucak duamız ⚘

❤100 defa okunucak ➡️
"Kun Fe Yekun"

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

6.okunucak duamız ⚘

❤3 kez okunucak ➡️ “Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

🤲Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın 🤲

❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

@ShiningLife ⚘Gamze🅾️
@Tweety Bird ⚘Öznur🅾️
@Hogwartss ⚘Özge 🅾️
@ezgiisel ⚘Ezgi🅾️
@RedGirl ⚘ RedGirl 🅾️
@Aktif Lora ⚘Ayşe 🅾️
DantelKiz DantelKiz ⚘Kübra 🅾️
@Mavihali ⚘Elif🅾️
@Minnosprenses ⚘Melike🅾️
@rana20 ⚘Rabia🅾️
@Mabellee ⚘ Nesibe🅾️
PiXiEE PiXiEE ⚘Filiz🅾️
@OraEtLabora ⚘Büşra 🅾️
Nevreste Nevreste ⚘Sevda 🅾️
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ⚘Esra🅾️
@Btlaydnz23 ⚘Demet🅾️
@Saliha40 ⚘Saliha🅾️
⚘ @icimdekiSonsuzDeniz⚘Deniz 🅾️
@Butimar- ⚘Feyza🅾️
@asi_melek ⚘Burcu 🅾️
@bir mucizee ⚘Fatma🅾️
@Maya- ⚘Maya🅾️
Rprnn Rprnn ⚘ Hivda🅾️
@Cemoos ⚘Cemile🅾️
@papatyalikizz ⚘papatya🅾️
@Lna16 ⚘Selin🅾️
MssPARE MssPARE ⚘Yasemin🅾️
G Gunelhuseyn
⚘Günel

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Okudum, Rabbim dualarımızı kabul etsin. Rabbim Ramazan ayı hürmetine hepimize güzel kapılar açsın, iç hüzuru, sağlık, sevgi, bereket dolu hayatlarımız olsun. Evlat sahibi olmak isteyen arkadaşlar siz kalpten inanın, mucize bir şekilde olucak. Yasemin hanıma teşekkür ederim, Allah güzel insanlar karşınıza çıkarsın❤️

X