Ramazan Ayı Kadir gecesi Hatimleri ..🤲🌹

Ah Paremmm ne güzel dualar etmişinn Duaların sana bizlere şifa olsun Rabbim razı olsun inşallah güzel kalbine yüregine sağlık Rabbim niyetlerini en tez zamanda kabul etsin aminn

MssPARE okudum dualadim

Okudum canım rabbim kabul etsin niyetini inşallah sebep olduğun için de Allah razı olsun

Kızlar hayırlı günler son 2 kişi kaldı simdi adet oldugumu gördüm benim yerime sadece Kun Fe Yekun ve Yasin suresinin ayetlerini okuyabilen olur mu diğerlerini ben okuyup bagıslicam Allah'ın izniyle
Okuyan oldu mu ben okuyabılırm, misafirlerim şimdi gitti, oturup toplu okurum

Kuzum okudum Rabbim dualarini diyetini kabul etsin Yaseminim amin

Parem okudumAllah kabul etsin Allah senden razı olsun

MssPARE canım senin için okudum çok güzel duan var ve çok güzel yönettin bu gurubu Allah senden razı olsun Rabbim duanı kabul etsin inşallah

Okudum, duanın her bir kelimesi kabul olsun insallah MssPARE

MssPARE için okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Kızlar bugün son listemiz bitiyor.Hepinizden Allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık, bir yanlışım kusurum olduysa Hakkınızı helal edin...

Dualara biraz ara vericem inşallah bu yaptığımız dualar kabul olur ve dua kabul sevinçleri yaşarız...başka dualarda yine birlikte oluruz ..

Hiç tanımadan bilmeden bizi rabbim dualarla buluşturdu inşallah yine Allah yolunda buluşuruz cennette buluşan kullardan oluruz

Dualarda en çok anne olmak isteyen arkadaşlarım çok rabbim bir an önce kucaklarına versin iş isteyen şifa isteyen eş isteyen huzur mutluluk isteyen arkadaşlarım rabbim katı bol geniş ol desin ve hepimizin duası olsun.Amin

Kızlar şimdiden Bayramınız mübarek olsun
ALLAH'A EMANET OLUN

Okundu listesi

MssPARE

ShiningLife Gamze
M Mavi Menekse Öznur
Cookiie Özge
ezgiisel Ezgi
RedGirl RedGirl
Aktif Lora Ayşe
DantelKiz Kübra
Hali Elif
Minnosprenses Melike
R rana20 Rabia
M MaviMabellee Nesibe
PiXiEE Filiz
OraEtLabora Büşra
Nevreste Sevda
Tiniminimavihanim Esra
@Btlaydnz23 Demet
Saliha40 Saliha
IcimdekiSonsuzDeniz Deniz
Butimar- Feyza
asi_melek Burcu
bir mucizee Fatma
The Maya
Rprnn Hivda
Cemoos Cemile
papatyalikizz papatya
Lna16 Selin
MssPARE Yasemin
G Gunelhuseyn
Günel

Aktif Lora arkadaşın okuma yapmadığı arkadaşlar

bir mucizee
asi_melek
The
Rprnn
Cemoos
papatyalikizz
Lna16
MssPARE

MssPARE için okumuyanlar

bir mucizee
papatyalikizz
Cookiie
Hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…