Ramazan Ayı Kadir gecesi Hatimleri ..🤲🌹

Saliha40 arkadaşımın niyeti için okudum Rabbim kabul etsin inşallah

okudum canım MssPARE Allah kabul etsin

Dualar burda

Ben isterdim ama kendi programim da var birde senin diğer sayfada var.. ikinci hatmime gecicem isnhaAllah bu yüzden vaktim olmayabilir

Okudum, Rabbim kabul etsin

MssPARE okudum dualadim

Salişimin niyeti için okudum Rabbim kabul etsin amin

Canım dunku arkadaşın okuması da var hatırlatayım dedim
Bu malesef dünkü arkadaşındi. Diğerini şimdi okuyorum. Hiç böyle geciktirmezdim ama iki gündür küçük bebegim beni çok zorladı , hakkınızı helal edin, şimdi okuyorum bugunkunu

Bu malesef dünkü arkadaşındi. Diğerini şimdi okuyorum. Hiç böyle geciktirmezdim ama iki gündür küçük bebegim beni çok zorladı , hakkınızı helal edin, şimdi okuyorum bugunkunu
Tamam canım rabbim kabul etsin helal olsun olur mu öyle isler olabilir kuzum birikmesin sizler.icin zor oluyor

Kadir gecesi duasına ekleyim bi sadece bir ge okunucak❤

Ekleyim mi canım diğer tarafta açıklama yaptım etiket edip bir bak istersen
Vallaha kuzum yetiştiremem diye korkuyorum kendi zikirlerm de var birde ikinci kez hatme baslicam ya birde linoşun da var sayfa ekledim... ondan emin değilim

Vallaha kuzum yetiştiremem diye korkuyorum kendi zikirlerm de var birde ikinci kez hatme baslicam ya birde linoşun da var sayfa ekledim... ondan emin değilim
Tamam canım linosun kadir gecesi öncesi bitiyor canım ama diger durumlarını bilmiyorum. Dediğim gibi fetih suresi yasin süresi inşirah ve ismi azami sabah okuyup sadece akşam kadir süresini okuyabilirsin hanı bu geceyi kaçırmayın diye diyorum tabiki yine de sen bilirsin canım

Söz vermeyim ama yetiştirmeye çalışırım en azından İnshaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…