- 23 Mayıs 2020
- 7.843
- 17.139
bu dualarıda niyetine okudum canım ayetleri de niyeti için niyetlenip okuyacağım okuyunca bildirim yaparım canımAyetleri sonra okur niyetine bağışlarsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu dualarıda niyetine okudum canım ayetleri de niyeti için niyetlenip okuyacağım okuyunca bildirim yaparım canımAyetleri sonra okur niyetine bağışlarsın canım
Canım liste kapandı inşallah ramazan sonrasına ⚘
Okudum dua ettim, Allahim sevindırsın InsallahEki Görüntüle 3039606 Eki Görüntüle 3039607
Kızlar okumalarimiza başlıyoruz rabbim kabul etsin inşallah...
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar rabbim sağlıkla sıhhatle orucumuzu tutmayı nasip etsin ...Kadir gecesine ve Bayrama erişirsin inşallah
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Bugün duası okunucak arkadaşımız
⚘ @ShiningLife ⚘
Gamze arkadaşımızın dileği...Niyetim hayırlısıyla evlat sahibi olmak 3. Tüp bebek denemem şuan
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kabul eylesin....Niyetiyle
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘1.okunucak duamız⚘
⚘(Rabbimiz den af ve mağfiret isteyerek dualarımıza başlıyalım) ⚘
❤3 defa okunucak Allahümme inneke afuvvün kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ 2.okunucak duamız ⚘
❤ 3 defa okunucak "Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ 3.okunucak duamız ⚘
❤ 33 defa okunucak"Ya Erhamerrahimin"
❤ 33 defa okunucak "Ya Gaffarez Zünüb"
❤ 33 defa okunucak "Ya Atikarrikab
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ 4.okunucak duamız ⚘
❤36 defa okunucak ❤toplam 1001 olucak
Bismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu Kun Fe Yekûn”
Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu külli şey’in ve ileyhi turceûn”
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ 5.okunucak duamız ⚘
❤100 defa okunucak "Kun Fe Yekun"
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘6.okunucak duamız ⚘
❤3 kez okunucak “Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın
❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ @ShiningLife ⚘Gamze
⚘ @oznurvarol ⚘Öznur
⚘ @Hogwartss ⚘Özge
⚘ @ezgiisel ⚘Ezgi
⚘ @RedGirl ⚘ RedGirl
⚘ @Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘ @DantelKiz ⚘Küpra
⚘ @Mavihali ⚘Elif
⚘ @Minnosprenses ⚘Melike
⚘ @rana20 ⚘Rabia
⚘ @Mabellee ⚘ Nesibe
⚘ PiXiEE ⚘Filiz
⚘ @OraEtLabora ⚘Büşra
⚘ @Nevreste ⚘
⚘ Tiniminimavihanim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘Demet
⚘ @Saliha40 ⚘Saliha
⚘ IcimdekiSonsuzDeniz ⚘Deniz
⚘ @Butimar- ⚘Feyza
⚘ @asi_melek ⚘Burcu
⚘ @bir mucizee ⚘Fatma
⚘ @Maya- ⚘Maya
⚘ @Rprnn ⚘ Hivda
⚘ Cemoos ⚘Cemile
⚘ papatyalikizz ⚘papatya
⚘ Lna16 ⚘Selin
⚘ MssPARE ⚘Yasemin
⚘ @Gunelhuseyn ⚘Günel
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Valla canım ben öyle bir kendimden geçmişim ki adet olacağım diye ne varsa çekmişim hahahahahahkun fe yekün de mi okunmuyor adetli iken
Ah canım liste kapandı başka dualarda buluşuruz inşallahBen daha yeniyim bende katılmak jstyorum ama netim yok anca akşam baglanabiliyorum nasıl yapılacak bilgi veririmisiniz
İnşallah hayırlısı artık nasip dua edin banaada insAllahAh canım liste kapandı başka dualarda buluşuruz inşallah
Rabbim bütün ibadetlerimizi kabul etsin kuzumİnşallah hayırlısı artık nasip dua edin banaada insAllah
Amin ecmain hakkıyla yapmayı nasip etsin o kadar gafletteyimki ağırlık oluyo üzülüyorum halbuki hayırlı günler böyle olmamaliydimRabbim bütün ibadetlerimizi kabul etsin kuzum
Valla canım ben öyle bir kendimden geçmişim ki adet olacağım diye ne varsa çekmişim hahahahahah
Ayetleri sona bırak kuzum diğerlerini çek ben öyle yaptım çünkü çok okumalar olunca yetişmicek diye öyle yaptım yoksa sıkıntı
Ah kuzum bol bol inşirah oku Ayetel Kürsi oku kuran okumaya çalış ya da dinle ..Amin ecmain hakkıyla yapmayı nasip etsin o kadar gafletteyimki ağırlık oluyo üzülüyorum halbuki hayırlı günler böyle olmamaliydim
Amin canım inşallah ya tembellikmi desem bilmiyorum ama ağırlık çok üstümde hicbisi yapasım yok evim bile pislik götürüyor sanki yorgunum bilemiyorum ama ilginiz için Allah razı olsunAh kuzum bol bol inşirah oku Ayetel Kürsi oku kuran okumaya çalış ya da dinle ..
Rabbim yüreğine inşirah ferahlığı versin inşallah
Rabbimmm sana kolaylık versin kuzum vücuduna sağlık sırhat versinAmin canım inşallah ya tembellikmi desem bilmiyorum ama ağırlık çok üstümde hicbisi yapasım yok evim bile pislik götürüyor sanki yorgunum bilemiyorum ama ilginiz için Allah razı olsun
Bakara süresini aç evinde dinle çok iyi gelecek canımAmin canım inşallah ya tembellikmi desem bilmiyorum ama ağırlık çok üstümde hicbisi yapasım yok evim bile pislik götürüyor sanki yorgunum bilemiyorum ama ilginiz için Allah razı olsun
Amin Allah razı olsun konuşmaların çok iyi geldi çok saol guzel kardeşim iyimi varsinjzRabbimmm sana kolaylık versin kuzum vücuduna sağlık sırhat versin
O psikolojik olarak yaşadığın şeyler senin vücudun da hormonal olarak dengeni bozuyor canım ondan öyle ruh halindesin bol bol dua oku iyi gelecek
Senden de Allah razı olsun ne demek kuzimm Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ve seni dara koymasın işlerin kolaylaşsın Aminnn
Biz her zaman buradayız
Çok teşekkür ederim canım yaparim insAllahBakara süresini aç evinde dinle çok iyi gelecek canım
Yaaaaa canın sıkılınca çık gel buraya elimizden ne gelirse yaparız burda ki arkadaşlar da dahilAmin Allah razı olsun konuşmaların çok iyi geldi çok saol guzel kardeşim iyimi varsinjz
Pamuk gibisin maşallah kalbin güzel belli çok teşekkür ederimYaaaaa canın sıkılınca çık gel buraya elimizden ne gelirse yaparız burda ki arkadaşlar da dahil
Senden de Allah razı olsun canım hepimiz iyi ki varız
teşekkür ederimPamuk gibisin maşallah kalbin güzel belli çok teşekkür ederim