ralph,envy me,212

2973485

her şeyim....
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
468
0
116
Eskişehir
arkadaşlar bugün bunların orjinallerini koktum çok beğendim ama fiyatları malum:1no2: bunların açıklarını kullanan varsa orjinalinden farklı mı aynı mı bir de hangi açık parfümde en iyi bunlar çok sordum ama yardım edin lütfen:Saruboceq:

canım d&p dekiler orjinale çok benziyor kokuları ordan al derim ben,hem uygun dakaydirigubbakcemile5

canım geçen bi arkadaşda duydum çok hşuma gitti adı ne dedim ralph dedi açığıymış.
hatta bugün bende çıkıp almayı düşünüyorum ..sen eskişehirde nereden alıosun cnm..bide bu açık parfümler yağlı bi doku bırakıyo tende işte onu sevmiyorum maalesef..

cnm ben de burdaki dp den ya da bargello dan almayı düşünüyorum daha önce almadım o yüzden bilmiyorum şeker yağlı mı oluyo

tmm cnm haberdar et beni de:) ben de alırsam kokular aklımda bulunsun:) noa yı ben de kokmuştm bi kere dp de hoşuma gtmişti armani she de güzeldi ama 212 sexy i blmiyorum kaydirigubbakcemile2

canım ben ikisini de kullanıyorum. bargello yu pek sevmiyorum ama ben:umursamaz:

canım aslında kalıcı da,bana bi süre sonra koku ekşi gibi gelmeye başlıyor,belki benim kuruntumdur ama öyle hissediyorum bargello kullandığımda.bi de benim kullandıklarım çok yağlı geliyodu bana:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…