• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rakı ve bira fiyatları resmen açıklandı

bence asıl mesele fiyatlarda değil de, tek zararı kendi olan kendi kendine arada sırada içki içip eğlenenlere karşı linç duygusu hisseden bi topluluk oluştu, işte o sıkıntı fiyattan çok daha kötü, yoksa içip toplum huzurunu bozanlara karşı her kesim aynı görüştedir sanırım. duvel bira severdim eskiden, yaz başı 12 lirayken şuan 18 lira, hatta görmeyeli daha da artmış olabilir, uzun süredir görüşemiyoruz kendisiyle:KK53:

kesinlikle size katılıyorum
ben işte o kesime ağzıyla içmeyi beceremiyenler diyorum ,

bence asıl mesele fiyatlarda değil de, tek zararı kendi olan kendi kendine arada sırada içki içip eğlenenlere karşı linç duygusu hisseden bi topluluk oluştu, işte o sıkıntı fiyattan çok daha kötü, yoksa içip toplum huzurunu bozanlara karşı her kesim aynı görüştedir sanırım. duvel bira severdim eskiden, yaz başı 12 lirayken şuan 18 lira, hatta görmeyeli daha da artmış olabilir, uzun süredir görüşemiyoruz kendisiyle:KK53:
20 lira olmus :D

valla ben anlamadım dolar yüzünden arttı dediler, sürekli gelen ötv leri oydu buydu, dolar düştü ithal içkilerin fiyatından gram düşme yok
Fırsat buldukları an zam yapıyorlar, eskiden yılda iki defa zam gelirdi temmuz ve ocak ayında vergi zammı ama bu sene kacıncı zam oldu ben sayamadım,
Daha kasımda gelmişti biraya zam

Şimdi çok içene tamam anlarım cidden yüksek bir para tutar,ama biz arada içiyoruz bu kadar zam neden.
O arada içebildiğimizide içmeyelim diye bu kadar zam bence :) eşimin çok içmesinden şikayetçiydim şimdi bu zamdan sonra hepten koparirim kiyameti para mi dayanir öküz alırız o paraya :halay:

Ne yazık ki öyle :KK43:
Aslında en cok vergiyi bundan kazanıyorlar neden zam yapıyorlar satısları düşürüyorlar anlamıyorum

İçmeyelim diye birde vergisi çok tabi..

Tam liste var atayım mı :KK70:
Feci zam gecisi olmus daha aralıkda zam gelmisti rakıya

Yok atma rakı içiliyor bizde :KK45:

O arada içebildiğimizide içmeyelim diye bu kadar zam bence :) eşimin çok içmesinden şikayetçiydim şimdi bu zamdan sonra hepten koparirim kiyameti para mi dayanir öküz alırız o paraya :halay:

Sürekli içen için ciddi bir para olur artık..

valla ben anlamadım dolar yüzünden arttı dediler, sürekli gelen ötv leri oydu buydu, dolar düştü ithal içkilerin fiyatından gram düşme yok
:)))) her artışın suçlusu $ oldu, poşet kömür zamlarının günah keçisi de Benjamin Franklin, size 3 ilin poşet kömür fiyatlarını yazayım, İstanbul 25 kg'lık poşet kömür 48 lira, Yalova 25 kg'lık poşet kömür 30 lira, Aydın 25 kg'lık poşet kömür 15 lira.
Yurtdışından gelen bu kömür nasıl oluyor da 3 ilde farklı fiyata satılıyor? İstanbul'daki insanlara dolar artışından fiyat yükseldi deyip dolar düşünce dahi zam yapabiliyorlar? Dolar 7 liraları gördüğünde 25 kg'lık poşet kömür 43 liraydı, dolar 5 liralara düştü kömürün torbası 48 lira oldu.

70'lik rakının sadece 24 tl'si rakı ücreti,geri kalanı vergi. 2 ay içmesek "için" diye yalvaracaklar. En büyük parayı içki sektöründen kazanıyorlar :KK70:
3 ay anason çayı için kokusu idare eder, 4. ay Rakı ucuzlar:KK70::KK70::KK70:

3 ay anason çayı için kokusu idare eder, 4. ay Rakı ucuzlar:KK70::KK70::KK70:
Ajshahjaja,rakının ham maddesiyle idare ettik peki bira içen ne yapsın arpa suyu mu içsin :KK70:
Böyle giderse herkes kendi içkisini kendisi yapmak zorunda kalıcak :deli:

Ajshahjaja,rakının ham maddesiyle idare ettik peki bira içen ne yapsın arpa suyu mu içsin :KK70:
Böyle giderse herkes kendi içkisini kendisi yapmak zorunda kalıcak :deli:
Birayı zaten çok kişi evde yapıyor artık.
Rakı ve votka yapan da var.

Kimyager olacağız sonunda :D

Hayır ben sözelciyim bir de, kesin yanlış bir şeyler yaparım sonra uğraş dur :KK70:
Bende sözelciyim,kimya notum 05'di sanırım. :D
İşin ehli birine yaptırmak lazım,zehirleniriz falan :deli:

Düzenledim ahretlik, aynı performansı tütün mamülleri içinde bekliyorum, insanlar rakıyı birayı bırakıp ucuz şaraplara yönelecek, Mune dediydi dersin, sahte içkilerde artar bence.
Kimdi hatırlamıyorum ama siteden değildi galiba, bir tanıdık mı demişti evde kendi rakısını yapıyormuş.
Biz son bir senedir yapıyoruz (hatta votka ve viski de). Hatta biramızı da yapıyoruz (hazır kitler var). Şarabı da yaparsak yeme de yanında yat :D

Back