- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Düzenledim ahretlik, aynı performansı tütün mamülleri içinde bekliyorum, insanlar rakıyı birayı bırakıp ucuz şaraplara yönelecek, Mune dediydi dersin, sahte içkilerde artar bence.Mune müdürüm rica etsem başlıktaki link adresi yanlışlıkla oldu düzeltebilirmisin.
Düzenledim ahretlik, aynı performansı tütün mamülleri içinde bekliyorum, insanlar rakıyı birayı bırakıp ucuz şaraplara yönelecek, Mune dediydi dersin, sahte içkilerde artar bence.
Kimdi hatırlamıyorum ama siteden değildi galiba, bir tanıdık mı demişti evde kendi rakısını yapıyormuş.
Alkol almıyorum ama evet bence de insanların arada alıp keyif yaptığı içki bu kadar pahalı olmamalı.Teşekkür ederim sağol ahretlik.
Bir rakı bu kadar pahalı olmamalı,bizde sürekli içenler değiliz ama arada alıp keyifyapmak bizim hakkımız değilmi.
Sahte rakılarıda gördük mazallah ölüme götürüyor insanları..
Alkol almıyorum ama evet bence de insanların arada alıp keyif yaptığı içki bu kadar pahalı olmamalı.
Bira için uçuk bir rakam, eskiden midyeyle içerdim birayı iyi gidiyordu, bak görürsün ucuz şaraplar popüler olacak :)Bira bile 10 lira olmuş,arada yaptığımız keyif bile yok olacak artık.
Bira için uçuk bir rakam, eskiden midyeyle içerdim birayı iyi gidiyordu, bak görürsün ucuz şaraplar popüler olacak :)
bütün amaçları o zaten
Canım rakım haftada bi 35likten ayda 300tl yapiyo bi o vardi beni mutlu eden parliamentime karışmasalar barı
Ne yazık ki yine zamlandı bu işin içinde biri olarak zamlardan bıktımRakı ve bira fiyatları resmen açıklandı
Resmi fiyat listesine göre 50'lik rakı 100 TL'yi aştı. Bir kutu bira 10 TL oldu. İşte içki türlerinin zamlı fiyatları...
Sozcu.com.tr
14:56 3 Ocak 2019
Haberler Ekonomi
71
PAYLAŞIM
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/raki-ve-bira-fiyatlari-resmen-aciklandi-2976188/
bence asıl mesele fiyatlarda değil de, tek zararı kendi olan kendi kendine arada sırada içki içip eğlenenlere karşı linç duygusu hisseden bi topluluk oluştu, işte o sıkıntı fiyattan çok daha kötü, yoksa içip toplum huzurunu bozanlara karşı her kesim aynı görüştedir sanırım. duvel bira severdim eskiden, yaz başı 12 lirayken şuan 18 lira, hatta görmeyeli daha da artmış olabilir, uzun süredir görüşemiyoruz kendisiyle
Ne yazık ki yine zamlandı bu işin içinde biri olarak zamlardan bıktım(
Birde herkes kendi içkisini kendi yapmaya baslamıs insanların sağlıgı ile oynuyorlar, bira evde yapılırda rakının cook zor alkol oranını ayarlamak
Keyfimiz vardı sadece arada içiyorduk eşimle beraber.
Sen şarapcıydın noldu birayamı geçtin yoksa
Demi çok artmış fiatları..
hepsiyle çok nadir görüşüyoruz çok pahalı, neyse bi faydası oldu bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?