• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rakı ve bira fiyatları resmen açıklandı

20 Mart 2008
141.603
213.142
1.423
60
Rakı ve bira fiyatları resmen açıklandı
Resmi fiyat listesine göre 50'lik rakı 100 TL'yi aştı. Bir kutu bira 10 TL oldu. İşte içki türlerinin zamlı fiyatları...
sozcu-com-tr-50x50.jpg

Sozcu.com.tr
14:56 3 Ocak 2019
Haberler Ekonomi
sise-shutter_16_9_1546516591.jpg

71
PAYLAŞIM
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/raki-ve-bira-fiyatlari-resmen-aciklandi-2976188/

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. müdürüm rica etsem başlıktaki link adresi yanlışlıkla oldu düzeltebilirmisin.
Düzenledim ahretlik, aynı performansı tütün mamülleri içinde bekliyorum, insanlar rakıyı birayı bırakıp ucuz şaraplara yönelecek, Mune dediydi dersin, sahte içkilerde artar bence.
Kimdi hatırlamıyorum ama siteden değildi galiba, bir tanıdık mı demişti evde kendi rakısını yapıyormuş.

Düzenledim ahretlik, aynı performansı tütün mamülleri içinde bekliyorum, insanlar rakıyı birayı bırakıp ucuz şaraplara yönelecek, Mune dediydi dersin, sahte içkilerde artar bence.
Kimdi hatırlamıyorum ama siteden değildi galiba, bir tanıdık mı demişti evde kendi rakısını yapıyormuş.

Teşekkür ederim sağol ahretlik.
Bir rakı bu kadar pahalı olmamalı,bizde sürekli içenler değiliz ama arada alıp keyifyapmak bizim hakkımız değilmi.
Sahte rakılarıda gördük mazallah ölüme götürüyor insanları..

Teşekkür ederim sağol ahretlik.
Bir rakı bu kadar pahalı olmamalı,bizde sürekli içenler değiliz ama arada alıp keyifyapmak bizim hakkımız değilmi.
Sahte rakılarıda gördük mazallah ölüme götürüyor insanları..
Alkol almıyorum ama evet bence de insanların arada alıp keyif yaptığı içki bu kadar pahalı olmamalı.

Alkol almıyorum ama evet bence de insanların arada alıp keyif yaptığı içki bu kadar pahalı olmamalı.

Bira bile 10 lira olmuş,arada yaptığımız keyif bile yok olacak artık.

Bira bile 10 lira olmuş,arada yaptığımız keyif bile yok olacak artık.
Bira için uçuk bir rakam, eskiden midyeyle içerdim birayı iyi gidiyordu, bak görürsün ucuz şaraplar popüler olacak :)

Bira için uçuk bir rakam, eskiden midyeyle içerdim birayı iyi gidiyordu, bak görürsün ucuz şaraplar popüler olacak :)

Aynen bira için fazla bir ücret,ucuzda alsan içlmezki tiryaki olan alacaktır mutlaka .
Özellikle her saat içenler varya onlar içer.

bütün amaçları o zaten

İçmeyin diye mesaj bunlar,inadına içecem ..

Canım rakım haftada bi 35likten ayda 300tl yapiyo bi o vardi beni mutlu eden parliamentime karışmasalar barı :KK50::KK14:

Şimdi çok içene tamam anlarım cidden yüksek bir para tutar,ama biz arada içiyoruz bu kadar zam neden.

bence asıl mesele fiyatlarda değil de, tek zararı kendi olan kendi kendine arada sırada içki içip eğlenenlere karşı linç duygusu hisseden bi topluluk oluştu, işte o sıkıntı fiyattan çok daha kötü, yoksa içip toplum huzurunu bozanlara karşı her kesim aynı görüştedir sanırım. duvel bira severdim eskiden, yaz başı 12 lirayken şuan 18 lira, hatta görmeyeli daha da artmış olabilir, uzun süredir görüşemiyoruz kendisiyle:KK53:

bence asıl mesele fiyatlarda değil de, tek zararı kendi olan kendi kendine arada sırada içki içip eğlenenlere karşı linç duygusu hisseden bi topluluk oluştu, işte o sıkıntı fiyattan çok daha kötü, yoksa içip toplum huzurunu bozanlara karşı her kesim aynı görüştedir sanırım. duvel bira severdim eskiden, yaz başı 12 lirayken şuan 18 lira, hatta görmeyeli daha da artmış olabilir, uzun süredir görüşemiyoruz kendisiyle:KK53:

Keyfimiz vardı sadece arada içiyorduk eşimle beraber.
Sen şarapcıydın noldu birayamı geçtin yoksa :olamaz:

Ne yazık ki yine zamlandı bu işin içinde biri olarak zamlardan bıktım :KK43:(

Demi çok artmış fiatları..

Birde herkes kendi içkisini kendi yapmaya baslamıs insanların sağlıgı ile oynuyorlar, bira evde yapılırda rakının cook zor alkol oranını ayarlamak

Ölümle sonuçlanıyor sonra.

Back