• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rakı baskıncıları viskisever çıktı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Adana’da rakı festivalini basarak ateş açan 6 şüpheli serbest bırakıldı. “Bizim milli içkimiz ayrandır” diye ifade veren şüphelilerden ikisinin Facebook sayfasında viski ve rakı içerken fotoğraf paylaşmaları dikkat çekti
Sitene Ekle
raki-baskincilari-viskisever-cikti--6397618.Jpeg

FATİH KARAÇALI DHA

Adana’da binlerce kişinin katıldığı ‘Kebap ve Şalgam Festivali’ni basıp silahla ateş eden, masalara sopa ve döner bıçağı ile vurarak kaçan aynı aileden Cumali Pamuk (32), Ömer Pakut (30), Sadık Pamuk (24), Mehmet Pamuk (35) ile Hakan Yarımtaş (25) ve Aykut Yarımtaş (22), ‘genel güvenliği tehlikeye sokmak ve meksun mahalde silah kullanmak’ suçlarından adliyeye sevk edildi.

fft16_mf6397879.Jpeg
Sağlık kontrolüne giderken konuşan şüpheliler, gazetecilere “Her gün askerimiz, polisimiz şehit edilirken festival mi düzenlenir? Bizim milli içeceğimiz ayrandır” diye bağırdı. Bazılarının ‘adi suç’ olarak adlandırılan yaralamadan suç kaydı olduğu saptanan baskıncılar adliyeye sevk edildi. 6 şüpheli de nöbetçi mahkemece ‘adli kontrol’ kaydıyla serbest bırakıldı.

‘Cehenneme mi gideceğiz?’
Şüphelilerden Sadık Pamuk ile Aykut Yarımtaş’ın sosyal paylaşım sitesindeki profil sayfaları, ifadeleri ile yaptıkları arasındaki çelişkiyi ortaya koydu. Pamuk, rakı ve şalgam ile çekilmiş fotoğrafını profil fotoğrafı yaparken, festivalden 5 gün önce 7 Aralık’ta viski ve çikolatayı sayfasında paylaşıp, ‘Bu kadar o.. çocuğu varken biz rakı içtik diye mi cehenneme gideceğiz?” yorumu yapan Yarımtaş’ın, kapak fotoğrafının altında ’Dev-Sol’ ibaresi yazması dikkat çekti.

http://www.milliyet.com.tr/raki-baskincilari-viskisever-cikti--gundem-2163803/

:KK70::KK70:chess Sabah Sabah cok güldüm yaaaa :KK70::KK70:

O degilde böyle cahil, cehalet, ne olduklari belli degil tipler yüzünden, insanlarin mutlulugunu ve huzurunu bozuyorlar, gercekten üzülüyoum. Yani cennet adina bu dünyada bize cehennemi yasatan tipler bunlar.
Nasil birseydir bu, baskalarina müdahale etme yetkilerini kendilerinde görüyorlar.
Birak kardesim, herkes kendi bacagindan asilir sana ne milletin günahindan sevabindan. Senmi sorumlusun o insandan eeyy cahil, cehalet kokan.

:KK70::KK70:chess Sabah Sabah cok güldüm yaaaa :KK70::KK70:

O degilde böyle cahil, cehalet, ne olduklari belli degil tipler yüzünden, insanlarin mutlulugunu ve huzurunu bozuyorlar, gercekten üzülüyoum. Yani cennet adina bu dünyada bize cehennemi yasatan tipler bunlar.
Nasil birseydir bu, baskalarina müdahale etme yetkilerini kendilerinde görüyorlar.
Birak kardesim, herkes kendi bacagindan asilir sana ne milletin günahindan sevabindan. Senmi sorumlusun o insandan eeyy cahil, cehalet kokan.

yok canım ya, bunların günah münah düşündüğünü sanmıyorum, Allah bilir orayı basarken belkide sarhoştular olabilir yani, akıl mantık arıyosun olayda, ama yok:KK53:

Rakıya kız kalk kendin iç yok öyle gardaş,içeceksen delikanlı gibi iç kimseyede hödd etme ayağını denk al :KK67::KK67:

ne dedin canım anlamadım:KK48:

Ay hanım ben de dört kez falan okudum anca anladım. :KK53:

Chess biz ordaki "kız"kelimesini hitap olarak algılıyoruz ama hanım kızmak olarak kullanmış.
Yani "rakıya kız, kalk kendin iç" demek istemiş. Bir virgül neler yapıyor.:KK48:

Chess biz ordaki "kız"kelimesini hitap olarak algılıyoruz ama hanım kızmak olarak kullanmış.
Yani "rakıya kız, kalk kendin iç" demek istemiş. Bir virgül neler yapıyor.:KK48:
:KK48::KK48::KK48: ben nöronlarımın yarısını dün gece kaybettiğim için, jeton düşmedi:KK53:

ne dedin canım anlamadım:KK48:

Rakıya kızıp anlamında dediydim :KK53:

Kızmak olarak yazdım onu,hani rakıya kız git kendin iç anlamında yani.:KK53:

:KK48::KK48::KK48: ben nöronlarımın yarısını dün gece kaybettiğim için, jeton düşmedi:KK53:

Bacım ayıldın demi şarabı götürdün yani :KK53:

Rakı masası kurmuşsunuz bir haber bile vermediniz uleeeeyn, baskınımıymış yani??

Back