• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da festival basanlar adliyede: Bizim milli içeceğimiz ayrandır!

git ayranını evde iç o vakit.. hatta hızınızı alamayıp ayran banyosu da yapın..
Adamın rahatlığına bakarmısınız. Ben istemiyorum diyip pompalı tüfekle, döner bıçağıyla festifalı basıyor. Böyle bir hakkı var mı? Hangi hakla bunu yapar. Herkes her istemediği şey için insanı huzursuz etse ne olur acaba.
Din içni yaptılar diyeceğim ama olaydan 5gün önce sosyal medyadaki fotoğrafları çıkmış biliyorsunuz

yok canım arkadaşlar viskiciymiş, ne ayranı:KK70::KK70:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/raki-baskincilari-viskisever-cikti.886403/

:KK48:Su an bu topik altinda yazan bayanlarla gercekten söyle bir aksam icmek isterdim :KK50:. ne sohbet olurdu ama !!! Kesin cok eglenceli olurdu. dreamy07 dreamy07 sende hayirlisiyla dogurda, bak bir topik acacagim dreamy07 dreamy07 dogurdu diye altinada hepimiz icki kadehlerimizin resmini cekip senin serefine icecegiz :KK60:
Sabah Sabah ne fikir ama ??? :KK48:
Ohhh bende kadehimin fotosunu çekeceğim ;) aynen keşke toplanıp içsek ne güzel olur ;)

Akıllara ziyan :KK12:anlamıyorum bu toprakların bardırdığı bu çok kültürlüğü niye alışamıyoruz yok bu sizin bu bizim demenin anlamı ne dileyen dilediğini içer içmez,sever sevmez, şalgamda bizim ayranda.Bunun için silahların bıçakların çıkması ne saçma ....

:KK48:Su an bu topik altinda yazan bayanlarla gercekten söyle bir aksam icmek isterdim :KK50:. ne sohbet olurdu ama !!! Kesin cok eglenceli olurdu. dreamy07 dreamy07 sende hayirlisiyla dogurda, bak bir topik acacagim dreamy07 dreamy07 dogurdu diye altinada hepimiz icki kadehlerimizin resmini cekip senin serefine icecegiz :KK60:
Sabah Sabah ne fikir ama ??? :KK48:

Oli hepimiz bi rakı masasında toplansak dğnyayı kurtarırız be... Afrikadaki açlar doyar, savaşlar biter, küresel ısınmanın sonu gelir :KK53::KK53:

Back