görüşlerine saygı duyuyorum canım..tabi ki soloticanın da mutlaka kusurları vardır..hepsi kul yapısı sonuçta...solotica herkese uyar demek doğru değil..yada herhangi bir başka marka için de aynı şey geçerli..
tabi bir de doğal göz renginin hatta tonlarının farkı, kişisel zevkler, beklentiler vesaire herşeyimiz birbirimizden farklı olduğu için fikir ayrılıkları doğaldır tabi ki :)
ben 2 markayı da kullandım ve 2 sinde de dia sorunu yaşamadım..diamı hiç ölçtürmedim bilmiyorum ama irisim büyüktür..belki ondan oluyor2 si de bilemiyorum..
senin göz rengin daha açıktı yanlış hatırlamıyorsam..ben kahve gözlü bir kullanıcı olarak diyebilirim ki..pupil boşluğundan şikayetçi olduğum için pupil görüntüsü en az olsun diye rainbow dark green aldım pupil onda bile kendini gösterdi...(ki bu renk kahve gözü siyaha çevirecek kadar koyu bir renk)
bu da bahsettiğim dark greenin kendi gözümde resmi...
Uploaded with
ImageShack.us bunlar da kendi gözümde rainbow giallo..pupil ile lensin arasındaki bariz renk farkı açıkca görülüyor..
belki şöyle diyebiliriz..soloticanın renkleri kahve gözler için daha uygun olabilir..rainbow ise açık gözlerde daha iyi sonuç veriyor olabilir...rainbowdan 6 farklı renk kullandım hepsinde pupil sorunu yaşadım..
Uploaded with
ImageShack.us