- 6 Aralık 2009
- 1.183
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullanmıştım.. üstelik sadece emerald green de değil biçok rengini kullandım ve evet pupili geniş..ilk başlarda rengi ve damarsızlığı hoşa gitse de foyası sonradan zamanla çıkıyor...kusurları zamanla görmeye başlıyorsun...
Canım bence arkadaşının lenslerini dene lensin duruşu göz tabanına, saç ve ten rengine göre bile değişiyor birinde kötü duran sende inanılmaz güzel durabiliyor; yada tam tersi dene ve aynı doğallığı yakalarsan hiç düşünmeden al canım
Hidrocor'da dia sorunu bende de ortaya çıkmıştı. Gözün beyaz kısımlarını sarı gösteriyor kenardan ve foyası bu şekilde meydana çıkıyor. Solotica charme'ın haresi çok belirgin. Onun da lens olduğu bu şekilde anlaşılıyor. Natural colors serisinin ise çok opak olması dolayısıyla gözünü sağa sola kaydırdığın zaman göz bebeği kısmından lens olduğunu ele veriyor. Ayrıca haresinin her yerinde aynı görünmemesi de yapay durmasına sebep oluyor. Kısacası solotica'nın her türlü lens olduğu belli oluyor. Ayrıca 5 saatten fazla durunca gözünü acıtıyor. Rainbow gialloyu denedim. Daha doğal buldum ama rahatlığını araştırıyorum şuan. Takar takmaz gözümü kıpkırmızı yapmıştı çünkü. Solotica ve rainbowu karşılaştıracak olursak hangisi daha rahat?
rainbowun renklerini görmek isteyenler albümümü inceleyebilirler..birkaç rengin resimleri var :)
eğer bahsettiğin rengin adı emerald green ise ben de kullanmıştım..evet mavimsi yeşildir o :)
slm arkadaşlar,
bgn bir arkadaşımla buluştum. senelerdir lens kullanan ve her markayı denemiş birisidir. ve en sonunda doğal duran bulabilmiş. gördüğümde inanamadım. hani kahve gözlü olduğunu bilmesem kesin mavi gözlü diycem. bu kadar doğal duramaz ya. rainbow açık yeşil miş aldığı lens. ama pek yeşil gibi durmuyor. daha çok mavi gibi ama griyi takınca mavi oluyor ya onun tonunun bi ton koyusu. ne damar var ne o plastik görüntü. aynı kendi gözü gibi. ortasından kendi göz rengide çıkmıyor. resmini koymaya çalıştım ama küçük oldu biraz. canlı olarak görmüş biri olarak söylüyorum ha-ri-ka
Freshlook hareli yeşil kullanıyorum ama yakından lens olduğu çok belli oluyor .Damarlı gibi.Gerçekten bu kadar doğal mı?
Rainbow almayı düşünüyorum gözüm ela açık kahve lütfen yardım edin.