Arkadaşlar merhaba ben 2-3 ay önce rainbow giallo almıştım çok beğenmiştim ama nasıl olduğunu bilmiyorum ama yırtıldıben de tekrar almaya karar verdim ama giallo mu alsam yoksa başka bi renk mi soloticanın mellerini de çok övüyolar.giallolu bi resmimi koyucam şimdi yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum Eki Görüntüle 167349 Eki Görüntüle 167350
Ben rainbow giallo kullanmadım ama,yakışmış sana ,solotica ya gelince çok doğal bir lens çok da gösterişli,iddialı,iltifatlar alabilirsin gözüne yani,ama göz çapını öğrenirsen başta bir sıkıntı yaşamazsın,yani her serisini kullanabilirsin eğer göz çapın 8.7 ise,değilse hidrocor ve hidrocharme serilerini kullanman daha iyi olabilir,ne renk istediğine de karar vermen lazım tabiöncelikle çok teşekkür ederim :) koyu kahve ama koyuyum yine de :)Eki Görüntüle 167354
Ben rainbow giallo kullanmadım ama,yakışmış sana ,solotica ya gelince çok doğal bir lens çok da gösterişli,iddialı,iltifatlar alabilirsin gözüne yani,ama göz çapını öğrenirsen başta bir sıkıntı yaşamazsın,yani her serisini kullanabilirsin eğer göz çapın 8.7 ise,değilse hidrocor ve hidrocharme serilerini kullanman daha iyi olabilir,ne renk istediğine de karar vermen lazım tabi
ela ve yeşil tonlarında rainbow u soloticadan daha başarılı buluyorum..evet pupili geniş ama renk olarak daha başarılı...ocre ve mel fazla açıyor gözü ve rainbowunkilerden daha çamurumsu ton sonucu ortaya çıkıyor..solotica doku olarak belki daha üstün ama bu renklerde üstün değil maalesef
yorumunuz için teşekkür ederim,yine giallo alıcam galiba
Çok doğal ve güzel gözüküyor canım,kendi gözrengin tam olarak ne
Arkadaşlar merhaba ben 2-3 ay önce rainbow giallo almıştım çok beğenmiştim ama nasıl olduğunu bilmiyorum ama yırtıldıben de tekrar almaya karar verdim ama giallo mu alsam yoksa başka bi renk mi soloticanın mellerini de çok övüyolar.giallolu bi resmimi koyucam şimdi yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum Eki Görüntüle 167349 Eki Görüntüle 167350