Rahmini kesip bebeğini çaldı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898

Hamile arkadaşının rahminden bebeğini kesip aldı
ABD'de hamile arkadaşını öldüren ve rahmini keserek bebeği alan kadın müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Worcester Yüksek Mahkemesi'nde görülen davada, 39 yaşındaki sanık Julie Corey, şartlı tahliyesiz ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Corey, 2009 yılı temmuz ayında 8 aylık hamile Darlene Haynes'i öldürmekten geçen hafta birinci derece cinayetten suçlu bulunmuştu.

Cinayetten 3 ay önce düşük yapan Corey, Haynes'in rahmini keserek aldığı bebek ve erkek arkadaşıyla birlikte olaydan iki gün sonra New Hampshire'da evsizler barınağında bulunmuştu.

Corey, bebeği kendisinin doğurduğunu iddia etmişti. Şu anda 4 yaşında olan kız çocuğu, biyolojik babasıyla yaşıyor. milliyet

Nasıl ya hiç ayrıntı yok çok merak ettim. Karnını kesip bebeği çıkarmış bebek de yaşamış mı :26:

Nasıl ya hiç ayrıntı yok çok merak ettim. Karnını kesip bebeği çıkarmış bebek de yaşamış mı :26:
Bebek 8 aylıkmış canım.Anne karnından çıkartılırken bebeğin de bi yerlerini kesmediyse yaşaması yüksek ihtimal yani.Ciğerleri tam gelişmemiştir fakat.

Düzeltme:Haberin sonunda çocuğun 4 yaşına geldiği yazıyormuş zaten ben kadının kendi çocuğu 4 yaşında diye anlamışım.

Son düzenleme:

aaa ben de kadının kendi çocuğu sandım onu. :)

Çok usta olması laızm değil mi bu işlemi yapmak için. Belki birinden yardım almıştır dr veya hemşire.. :26:

vay be ana karnındaki çocuğun bile can güvenliği yok. dalak, böbrek çok duydukça çalanı, sonunda buda oldu

ne kadar psikopat ruhlu insanlar var.
İnsanlar da bu tür arkadaşlarını ayırt edemiyor mu diye ayrıca merak ediyorum.

ne kadar psikopat ruhlu insanlar var.
İnsanlar da bu tür arkadaşlarını ayırt edemiyor mu diye ayrıca merak ediyorum.

bu kadar manyağını ayırt edebilir mi bilmiyorum da, hamile diye çocuğu var diye fesatlananı ayırt edemiyor galiba, ya da çok sonra jeton düşüyor

bizim ülkemizde de hamile diye bebeği var diye cinayetler işlenmişti geçmişte

Deli cesareti resmen ki kadın da öyle zaten.Nerden keseceğini falan da araştırmıştır,kumaş keser gibi olmaz.

Hatırladım bu olayı , zamanında basında çok yer almıştı.

hastaneden çalanı duymuştum da rahimden çalanı ilk kez duyuyorum
1 ay daha bekleyememiş mi
tövbe ya

kadının tipindede meymenet yok
bu tip insanların,katillerin yüz ifadeside çok korkunç oluyor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…