Rahmin ters oluşu

ladisime

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
179
235
23
36
Kızlar selam. Ben evleneli 5 ay oldu. İlişki sırasında bazen canım çok acıyordu ve ben çok hızlı kilo almaya başladım. Kadın has dr na gittim. Ultrason raporunda ters rahim gözlendiği yazıyor. Dr a gitmek için simir testinin sonucunu bekliyorum. Ama tabi bu ultrason raporundan beri aklım karıştı. Bu durum mu beni etkiliyor? Bebek oluşumun da ne denli etki riski filan var mı ki? İnternette araştırdım filan ama kimi öle diyor kimi böyle dr randevuma da daha var. Annem de bu konularda çok detaylı konuşmayı sevmez. Böyle bir süreç yaşayan var mı?

eşimden dolayı tüp bebek yapmak zorundaydık ve yapıyorduk tekrar tekrar tutmuyordu.genetiğime varana kadar araştırdım bişey yok sadece rahim ters.herkes bunun hiç etkilemeyeceğini söyledi fakat son denememde alttan yastıkla destekleyip embriyonun tutunması gereken günler yatarak dinlendim ve tuttu.rahmin şeklinden dolayı tutunmaya fırsat bulamadan embriyolar çıkıp gidiyordu diye düşünüyorum.

Peki düşük tehlikeli miydi hamilelik süreciniz sorun yaşamadan atlatabildiniz mi?

Peki düşük tehlikeli miydi hamilelik süreciniz sorun yaşamadan atlatabildiniz mi?
Canım benim de rahmim ters, eski zaman insanlarına göre bu gebeligi etkileyen bir durum ama doktorlar engel değil diyorlar, annemin de rahmi tersmis ama birçok kez hamile kalabilmiş ve ben varım :) internette rahmi ters olanlar için ilişki pozisyonları falan var onlara bakabilirsin, ilişkiden sonra biraz yat. Engel teşkil etmeyecektir diye düşünüyorum

düşük tehlikesi hep vardı ilk birkaç ay kanama bile geçirdim ama bunun onunla ilgili olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…