• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahmin ters olması durumunda ilişki şekli ne olmalı?

milkabeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
388
4
96
Hatay
arkadaşlar rahmin ters olması durumunda (geriye doğru dönük olması-retrovert rahim) önerilen bir ilişki pozisyonu biliyor musunuz?normal rahimde gebelik için altımıza yastık koymayı falan öneriyorlar ama rahmi ters olanlar bu durumda ne yapmalı?bilgisi olan paylaşabilir mi?

selamlar..benim rahmimde tersMİŞ..ve bunu doğumdan sonraki 40 kontolünde öğrendim..üstelik evlendiğimin 1 ayında hamile kaldım..yani, özel bi yöntem gerekmiyor sanırım

selamlar..benim rahmimde tersMİŞ..ve bunu doğumdan sonraki 40 kontolünde öğrendim..üstelik evlendiğimin 1 ayında hamile kaldım..yani, özel bi yöntem gerekmiyor sanırım

teşekkürler arkadaşım :) rahatlattın gerçekten,inşallah bizler için de öyle olur.

canım benimde ters ama burdaki topiklerde okuduklarımdan edindigim bilgiler ilişkiden sonra yüzü koyun yatmak birde dizleri kırarak ilişkiye girmek gibi bende denedim hepisini ama sonuç negatif:(((

canım benimde ters ama burdaki topiklerde okuduklarımdan edindigim bilgiler ilişkiden sonra yüzü koyun yatmak birde dizleri kırarak ilişkiye girmek gibi bende denedim hepisini ama sonuç negatif:(((

anladım canım,sıkma canını.demekki senin bebiş de daha gelmek istemiyor,inatçı :) napalım elimizden geleni yapıyoruz biz..ama anlattığın şekilde ilişkide spermlerin çoğu dışarı çıkacaktır.mümkün olduğunda belimizi yükseğe almak gerektiğini duydum ben de.

arkadaşlar bnmde rahmim ters bnm duyduğumda yüzüstü ilşki yani dizler üzerinde gerçi bn denemedim halaa ama denicem:)

ben denedim o pozisyonu ama canım sanki sperm dışarı akıyor...
wallhi cnm her halukarda akıyo spermler bn dün denedim sadece acıyo biraz ama olsun dewam edicem genede bide bittikten snr yüzüstü yatıcaz bi müddet başka önerin arsa paylaşalım:26:

rahmin ters olması bişeyi değiştirmiyo ilişki pozisyonu fln normalle aynı zaten normal hamile kalınabiliyo özel bi pozisyon yok onun için sadece ilişkide acıyabilir.o kadar gebelikte ters rahim normal halini alıyo doğumdan sonrada yine eski ters haline dönüyo okadar.
Rahim, yani gebelik esnasında bebeğin içinde büyüdüğü ve gebe olunmayan dönemlerde içinde barındırdığı rahim iç tabakası sayesinde düzenli olarak adet kanaması görülmesini sağlayan yapı, idrar torbasının üzerine yaslanmış olarak durur. Rahimi yerinde tutan bağların desteği sayesinde gerçekleşen bu konum üreme sağlığı açısından hiçbir sorunla karşılaşmamış ve hiçbir şikayeti olmayan 10 kadından birinde farklıdır ve rahim idrar torbasıyla temas halinde olmak yerine arkaya doğru yer değiştirmiştir. Tam anlamıyla ters duran bir rahim arkada bulunan kalın bağırsağın son kısmı ile yakın temas halinde bulunur.
Rutin bir jinekolojik muayene esnasında doktor bir kadına "rahiminin ters durduğunu" söylediğinde genellikle bu durum için bir açıklamada bulunur. Çoğu durumda yapılan açıklama "bu durumun normal olduğu ve bazı kadınlarda hiçbir sorun yaratmadan olabileceği" şeklindedir. Böyle bir açıklama sonrasında kadının bu nedenle bir endişe duyması için hiçbir neden yoktur.

rahmin ters olması bişeyi değiştirmiyo ilişki pozisyonu fln normalle aynı zaten normal hamile kalınabiliyo özel bi pozisyon yok onun için sadece ilişkide acıyabilir.o kadar gebelikte ters rahim normal halini alıyo doğumdan sonrada yine eski ters haline dönüyo okadar.
Rahim, yani gebelik esnasında bebeğin içinde büyüdüğü ve gebe olunmayan dönemlerde içinde barındırdığı rahim iç tabakası sayesinde düzenli olarak adet kanaması görülmesini sağlayan yapı, idrar torbasının üzerine yaslanmış olarak durur. Rahimi yerinde tutan bağların desteği sayesinde gerçekleşen bu konum üreme sağlığı açısından hiçbir sorunla karşılaşmamış ve hiçbir şikayeti olmayan 10 kadından birinde farklıdır ve rahim idrar torbasıyla temas halinde olmak yerine arkaya doğru yer değiştirmiştir. Tam anlamıyla ters duran bir rahim arkada bulunan kalın bağırsağın son kısmı ile yakın temas halinde bulunur.
Rutin bir jinekolojik muayene esnasında doktor bir kadına "rahiminin ters durduğunu" söylediğinde genellikle bu durum için bir açıklamada bulunur. Çoğu durumda yapılan açıklama "bu durumun normal olduğu ve bazı kadınlarda hiçbir sorun yaratmadan olabileceği" şeklindedir. Böyle bir açıklama sonrasında kadının bu nedenle bir endişe duyması için hiçbir neden yoktur.
ewet cnm haklısın dr banada bnlar syledi ama ters rahimi olan kadınlarda farklı ilşki pozisyonlarıyla daha kolay gebe kalındığını paylaşmışlar e tabii doğal olarak bzlerdede bi ümit iştee her yolu deniyoruz genede paylaşımın için saol cnm:)

Merhabalar benimde rahminde terslik olduğunu söylemişti doktor muayene olmaya gittiğimde sonra evlendim ve 2 keredir rahim içinde sonunda ağrı oluyor ilişki sırasında bu yüzden mi bu ağrılar acaba

Back