Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek tek degilmişim.benim ocakta 7 gün subatta 9 gün gecti.mart bat 8 i bakalım me olacak inş gebeyizdir cnmAynı dertten muzdaribiz bat 1 gün geçti geçen ayda olmadım ama hamilelik belirtisi hiç yok test yaptım 1 hafta önce negatif
Inşallah canım ya sen olmuşsun ama regl ben ocakta olmadım subat olmadı ayın 29 normalde bat ama hiç adet olacak misim gibime gelmiyoDemek tek degilmişim.benim ocakta 7 gün subatta 9 gün gecti.mart bat 8 i bakalım me olacak inş gebeyizdir cnm
Allah allah cnm inş bi problem yoktur ve inş 2 aylık hamilesindir bu arada aksatmadan bi kan tahlili ver..Inşallah canım ya sen olmuşsun ama regl ben ocakta olmadım subat olmadı ayın 29 normalde bat ama hiç adet olacak misim gibime gelmiyo
Inşallah canım hamileyimdir çok istiyoruz bize süpriz olur varsa hiç umudumuz yokAllah allah cnm inş bi problem yoktur ve inş 2 aylık hamilesindir bu arada aksatmadan bi kan tahlili ver..
O leke bendede oluyo ama bu normal zaten cnm bide denilenler doğru mu yani hamile misinAynı şeyi demişlerdi banada . Ama benimki bir erken bir geç geliyordu ve hep kahverengi lekelerim oluyordu öncesinde.
Evet hamileyim canım gerçekten normalde asla şaşmayan adetim üç ay şaştı 4.cüde hamileydim olmadım :)
O leke bendede oluyo ama bu normal zaten cnm bide denilenler doğru mu yani hamile misin
Yaaaa duymak istediğim cevap benimde iki aydır gecikiyo.ya 7 ya 10 gün bakalım bu ay ne olacakEvet hamileyim canım gerçekten normalde asla şaşmayan adetim üç ay şaştı 4.cüde hamileydim olmadım :)
İnş bi sorun yokturda mucizenin gercekleştigini duyarsın cnm tedbir almakta iyi yapmışsın :)Ya bende gecen ay adet gormedim.pazartesi doktora gidicem test yaptim neqativ kan tahliline gerek duymadim
Ayy Insallah insallah cok isterim.ama hamile oldugmi sanmiyorum (İnş bi sorun yokturda mucizenin gercekleştigini duyarsın cnm tedbir almakta iyi yapmışsın :)