- 17 Haziran 2017
- 1.395
- 779
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Nası bi işlemdi?Rahim filmi çekildi mi ? Benim ilk hamileligimde doktor demişti ancak 13haftada kalp atışı durdu. İkinci hamileliimde 8haftalikken kürtaj oldum kalp atışı oluşmadı. Sonra histeroskopi oldum yarım saatlik bir işlem ve anestezi veriyorlar
Peki sonra bi gebelik felan yaşadınız mı? Öncesindeki gebelik durumunuz nasıldı?İlk önce rahim filmi cektiler. Rahim içine ilaçlı sıvı vererek çıkan sonucu değerlendirip karar verdiler. Sonra histeroskopi yi yapacak profesör ultrason da da gormek istedi. Rahimden girerek lazerle o bölgeyi trasladilar yani kestiler bı nevi
Canım ne durumdasınÖncesinde 2 kaybim var biri 13 haftalık biri 8haftalik bu sebeple oldum 4-5ay önce henüz hamilelik yok
Malesef canımCanım ne durumdasın
Sen ne yaptın ?Canım ne durumdasın
Bende kürtaj dan sonraki 2 ay korundum 2 aydır da korunmadım adetin 3. Günü muayene gitmeyi düşünüyorum. Yani bende de tıj yok. Aslında biraz korku da var okursa tekrar ay ı şeyi yaşarsam korkusuSen ne yaptın ?
Düşünme canım malesef ki düşünceler de tetikliyor galiba . Sen histeroskopi olmadın dimiBende kürtaj dan sonraki 2 ay korundum 2 aydır da korunmadım adetin 3. Günü muayene gitmeyi düşünüyorum. Yani bende de tıj yok. Aslında biraz korku da var okursa tekrar ay ı şeyi yaşarsam korkusu
Olmadım canımDüşünme canım malesef ki düşünceler de tetikliyor galiba . Sen histeroskopi olmadın dimi
Bana 2 3jere olursa ameliyat olursun dedi bana Kürtajdan sonra rahmimin kalp şeklinde oldgunu söylemiştiSlm
Benim de rahmim kalp seklindeydi. Histereskopi ve laparaskopi oldum.
Rahimdeki perde alindi.
Sonra bi gebelik yasadim ama kanamam cok oldu bebek gelismedi kurtaj oldum.
Bi kac ay sonra denedik suan hamileyim
Rabbim nasip ederse evladima kavusurum ins.
Size tavsiyem ameliyat olman gerekiyor diyorsa dr olmalisin
Cunku ben hic bi sekilde hamile kalamamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?