Rahmin kalp şeklinde olması

Sseerraayy

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
1.395
779
123
Merhaba kızlar bugun rahmimin kalp şeklinde oldgunu ögrendim.. kısaca yaşadıklarımı yazıyım. Evlendgim ilk 1-2 yıl çocuk düşünmedim istegimiz zamanda olmadı 1-2 yıl geçince dr gittik ultrasonda herşey normal kan testinde prolaktin çok yüksekti bu yükseklik dr çok koktutmuştu ki beni dahiliyeye yönlendirip mr istedi. Beyindi mr dı strese girdik ve akışına bırakalım dedik ve ben mr felan çektrmedim gel zaman git zaman bi skıntı vardı ki olmuyodu eşim test yaptırdı bende arkadaş tavsiyeyi dr gittim. Eşimin de sonuçları gzeldi benmde tek sorun yinede prolaktındı neyseki dostinek klomen igneyle 2. Ayımda hamile kalmıştım tabii keseyi gördük kalp atışını dinlemeye gittgimzde tuk yoktu sonraki hafta da sonraki haftada boş gebelikten kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonraki patoloji raporum temiz çıktı Nese buna da şükür dedik kürtaj sonrası muayenemde dr bana rahmimin kalp şeklinde oldugunu söledi napıcaz dedi 3-4 tane daha düşük olunca hiperoskopiyle tırşlama yapıyoruz dedi kanım dondu. Dünyam alt üst oldu yine çok kötüyüm.. Size de sorum böle kalp şeklinde rahmi olup neler yaşadınız anlatır mısınız?

Rahim filmi çekildi mi ? Benim ilk hamileligimde doktor demişti ancak 13haftada kalp atışı durdu. İkinci hamileliimde 8haftalikken kürtaj oldum kalp atışı oluşmadı. Sonra histeroskopi oldum yarım saatlik bir işlem ve anestezi veriyorlar

Hayır rahim filmi çakilmedi. Ben boş gebelikten kürtaj olduktan sonraki muayenemde söyledi normal muayene de

Nası bi işlemdi?

İlk önce rahim filmi cektiler. Rahim içine ilaçlı sıvı vererek çıkan sonucu değerlendirip karar verdiler. Sonra histeroskopi yi yapacak profesör ultrason da da gormek istedi. Rahimden girerek lazerle o bölgeyi trasladilar yani kestiler bı nevi

Peki sonra bi gebelik felan yaşadınız mı? Öncesindeki gebelik durumunuz nasıldı?

Öncesinde 2 kaybim var biri 13 haftalık biri 8haftalik bu sebeple oldum 4-5ay önce henüz hamilelik yok

Sen ne yaptın ?
Bende kürtaj dan sonraki 2 ay korundum 2 aydır da korunmadım adetin 3. Günü muayene gitmeyi düşünüyorum. Yani bende de tıj yok. Aslında biraz korku da var okursa tekrar ay ı şeyi yaşarsam korkusu

Bende kürtaj dan sonraki 2 ay korundum 2 aydır da korunmadım adetin 3. Günü muayene gitmeyi düşünüyorum. Yani bende de tıj yok. Aslında biraz korku da var okursa tekrar ay ı şeyi yaşarsam korkusu
Düşünme canım malesef ki düşünceler de tetikliyor galiba . Sen histeroskopi olmadın dimi

Slm
Benim de rahmim kalp seklindeydi. Histereskopi ve laparaskopi oldum.
Rahimdeki perde alindi.
Sonra bi gebelik yasadim ama kanamam cok oldu bebek gelismedi kurtaj oldum.
Bi kac ay sonra denedik suan hamileyim
Rabbim nasip ederse evladima kavusurum ins.
Size tavsiyem ameliyat olman gerekiyor diyorsa dr olmalisin
Cunku ben hic bi sekilde hamile kalamamistim

Bana 2 3jere olursa ameliyat olursun dedi bana Kürtajdan sonra rahmimin kalp şeklinde oldgunu söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…