Rahmimi aldircam sonunda dayanamiyorum

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
Biktim artik adet agrisindan kanamasindan yok evlenince gecer yok dogumdan sonra gecer 33 yasindayim ilk adetimden buyana duzelen bisey yok her yolu her tedaviyi denedim ama caresini bulamadim.her ay ilk iki gun ise gidemiyorum disari cikamiyorum evde cocuklarima bile bakamiyorum surekli yatiyorum tum hayatimi etkiliyo.rahmimi aldirip artikbu adet donemlerimden kurtulmak istiyorum

Sizi cok iyi anliyorum 25 yasindayim 10 yildir adet goruyorum ve agrisiz gecen bir ayimi hatirlamiyorum. Oyle boyle de degil ilac etki etmiyor o derece.ilk gun kusarak aglayarak igneyle anca sakinliyorum malesef.nedenini bende bilmiyorum.

Aynı kelimelerle, geçenlerde bir konu daha açıldı. Ya doktoru var bilmem nesi var git aldır o zaman. Bu ne ki şimdi. Sadece sende olmuyor o ağrı. Biraz haline şükret bence. Insanlar ne hastalıklarla mücadele ediyor.
Elbette herkesde oluyodur ama bukdar siddetli degildr en azindan kalkip isine gucune bakabiliyosundur benim tum yasam seklimi etkiliyo doktoru da var ama tedavisi yok gitmedigim doktor kalmafi kurtaji rahim temizlemesi herseyi denedim sadece bikac ay norml insanlr gibi gecirdim sonra tekrar olusuyo miyom polip kistler tekrar ediyo her oprsyondan sonra buraya yazmamdaki amac belki denemedgim bi yontem vardir iyi bir kadin dogumcu oneren yada bu durumda olup bi care bulan vardir....

Elbette herkesde oluyodur ama bukdar siddetli degildr en azindan kalkip isine gucune bakabiliyosundur benim tum yasam seklimi etkiliyo doktoru da var ama tedavisi yok gitmedigim doktor kalmafi kurtaji rahim temizlemesi herseyi denedim sadece bikac ay norml insanlr gibi gecirdim sonra tekrar olusuyo miyom polip kistler tekrar ediyo her oprsyondan sonra buraya yazmamdaki amac belki denemedgim bi yontem vardir iyi bir kadin dogumcu oneren yada bu durumda olup bi care bulan vardir....
Canım kist felan mı var? Hani doktorlar ne diyor ağrıların için

Canım kist felan mı var? Hani doktorlar ne diyor ağrıların için
Polipler var temizleniyo tekrar olusuyo kistler var ilac kullniyorum tekrar oluyo ne yaprsak yapalim normale donmuyo agrilari agri kesicilerle azaltabiliyorum ama kanamam cok fazla her ay sanki dogum dusuk yapiyorum

Canım ağrıların sebebi kist ve polipler mi aslında ağrı kesicileri kullanınca kanamayı azaltıyor

Canım ağrıların sebebi kist ve polipler mi aslında ağrı kesicileri kullanınca kanamayı azaltıyor
Agri kesici kullandigmda bile agridan aglatiyo bni kullanmadgm olmuyo bi ktu majzik iki ay kullanmda bitiyo kesmiyo hic kanamamida artiyo afedersiniz ama parca dusurrkn ozellikle mahvoluyorum

Kanaman fazla olduğu halde mi bu kadar ağrın oluyor. Benim bildiğim kanı atamadığı zaman ağrı olur. Bence Araştırma hastanesine gidin bir baksınlar.
Baktilar ewet fazla diyolar bazen 15 gun araliksz oluyorum halim kalmiyo artik kurtaj yapiyolar 3 4 ay ohh diyorum tamam dunya varmis sonra yine ayni kanamayi azaltmak icin ilac veriyolar sonra ilaclar kist olusturdu diyolar hic bi care bulamayip genetik deyip gonderiyolr

Baktilar ewet fazla diyolar bazen 15 gun araliksz oluyorum halim kalmiyo artik kurtaj yapiyolar 3 4 ay ohh diyorum tamam dunya varmis sonra yine ayni kanamayi azaltmak icin ilac veriyolar sonra ilaclar kist olusturdu diyolar hic bi care bulamayip genetik deyip gonderiyolr

Rahim duvarında kalınlaşma oluyor muhtemelen. Ve buna genetik mi diyorlar:) başka bir doktora git. Kesin teşhisi koydur. Eğer kalınlaşmadan sebepse kanamaların, bakır spiral taktır. Bakır olup olmadığına emin değilim internetten bir araştırırsın ya da doktora bir çıtlat bakalım ne diyecek. Allah şifa versin inşallah.

Rahim aldırmakla kurtulamayacaksın maalesef. Rahim alma durumları kistlerin kötü huylu olup kansere dönüştüğüne işaret edilen çok gerekli durumlarda alınır. Genç yaşlarda bu durumu hiç ama hiç tercih etmezler.. Çünkü vücudun kimyasını değiştirip oda başka sonuçlara yol açıyor. Umarım derdine bir çare bulursun.. Hangi şehir de yaşıyorsun

Back