Gebeliğe Hazırlık Rahmi ince olup hamile kalan var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ecehan236149

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
13
1
1
26
Reglin 12.günü doktora gittiğimde rahim kalınlığım 4.2 mm ydi doktor birer hafta arayla proluton depot iğnesi verdi yumurta döllenirse bebek tutabilsin diye bu arada klomen ve çatlatma iğnesi ile gebelik elde etmeye çalışıyoruz üstelik günde 3 tane estrofem içiyorum buna rağmen rahmim ince sizce iğneler işe yarar mı rahmi ince olup hamile kalan var mı lütfen bir umut olunn

Canim bitişmeler falan ola bilir mi acaba? Adetlerin az mi oluyor miktarca?

Polikistik over var zaten düzenli regl olmuyorum 4 ay olmadığım falan oluyor regl olunca da ufak kanamalar şeklinde geliyor eğer çok gelirse de 1 veya 2 gün sürüyor
Rahim inceliğinden kaynakli az olmasi. Menopoza giren bir akrabamda 45 yasinda donor yumurtayla hamilelik sağlamdi. Hatirliyorum onda da rahim duvari inceydi. Estrofem kullaniyordu. Şu an 3uzlere hamile. Yani kalinlaşmişdi. InsaAllah kalinlaşir. Merak etme.

Amin inşaallah teşekkür ederim

Canım bende klomen kullandım 3 yumurtam oldu çatlatma iğnesi oldum ama benim doktorum hiç rahim kalınlığına dikkat etmedi ilaç vermedi 2.günde 5.6 mm idi 14.günde 5.6 mm idi ben de sekreterine not aldırırken duydum benim de tutmayacak kesin

İğne falan vermedi mi veya estrofem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…