Gebeliğe Hazırlık Rahmi eyri olupda aşılama yapdiranlar lutfen yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bilgiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
712
Puanlar
73
Selam.rahmi eyri olupda asilama yapdiranlar acı oldumu ben çok korkuyorumda aşılama acı verirmi?3 cu yilimdayim hala bebeyim yok oyuzden asilama dusunuyorum ama korkuyorum yardimci olurmusunuz

Hic kimse aşılama yapdirmadimi?neden cevap yazmiyorsunuz?

Hic kimse neden yardimci olmuyir ya baska konu olunca hemen yaziyorsunuz caresizim bebeyim olmuyir cok uzuluyirum neden kimse bise yazmiyor hep boyle insanlar

Canim benim rahmim eğri değil ama tersmis yani arkaya dönük 2 kere aşılama oldum. Hiç acı duymadım sadece spekulum takilirken hafif aci duydum o kadar. Doktor aşılaman bitti demese anlamazdim bile.

Canim benim rahmim eğri değil ama tersmis yani arkaya dönük 2 kere aşılama oldum. Hiç acı duymadım sadece spekulum takilirken hafif aci duydum o kadar. Doktor aşılaman bitti demese anlamazdim bile.
Cok sagol Allah razi olsun icimi rahatlattim qaliba benimkide tersmis.peki ikinci asilamandami tutdu bebeyin?

Canm merhaba ayni durum.bendede var..rahim arkaya donuk..7 aydir deniyorum kimyasal gebelik yasadim bir kere..sen ne zamn sonra asilamaya gectin..doktorunmu tavsiye etti

Cok sagol Allah razi olsun icimi rahatlattim qaliba benimkide tersmis.peki ikinci asilamandami tutdu bebeyin?
Evet canim 2. aşılama tuttu ama kalbi durduğu için kurtaj oldum.

Canm merhaba ayni durum.bendede var..rahim arkaya donuk..7 aydir deniyorum kimyasal gebelik yasadim bir kere..sen ne zamn sonra asilamaya gectin..doktorunmu tavsiye etti
Bir seneye yakın denedikten sonra doktora gitmeye başladım önce ilaç tedavisi gördüm gene olmayinca aşılamaya geçtik evet doktorum tavsiye etti. 2. aşılamada hamile kaldim ama bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Bu ay korunmayı biraktim ve denemeye başladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…