- Konu Sahibi istanbul_34
-
tahmin edebiliyorum o sinir bozukluğunu..sanırım oldum hem renk değişti hem miktar arttı ve kasıklarımda ağrı var.
artık wc ye gittğimde kan görmekten bıktım
minikbeyazbulut teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın içimi gerçekden rahatlattın bende tekrar bugün gidiyorum doktora bakalım ne yapacağız artık korkmuyorum. Birde bişey sormak istiyorum arkadaşlar benim de polip 1cm kasıklarımda ara ara gün içerisinde ağrılarım oluyor 2 aydır 3 aydır sizdede var mı yoksa benimki pisikolojik mi acaba dr bugün onuda soracağım. tekrar teşekkürler görüşmek üzere...
Arkadaşlar ben hipotroid hastasıyım 3 defa düşük yaptım düşüklerimin sebebi belli değil muhtemelen troid bende aynı zamanda polikistik over var vede şimdi 2 gün önce doktora gittim çünkü 1 hafta önce düşük yapmıştım parça kalmış mı diye parça yok ama polip var dedi adetten sonra gel dedi alıcakmışsizce nasıl aldırsam mı, tekrarlar mıvede alınırken acıyomu bide soğan kürünün faydası varmış diye okudum internette soğan kürü uygulayan ve bu poliplerden kurtulan varmı çok üzülüyorum ne yapcağımı şaşırdım lütfen yardım edinnnn:18:
arkadaşlar ben de ağustos ayında polip aldırdım..anesteziyle ameliyathanede oldu işlem iyiki de öyle oldu uyudum uyandım mis gibi :) ankarada bir özel hastanede yaptırdım sadece sadece patoloji için 24 lira verdim :)2 gün önce muayene için verdiğim 12 lirayı bile daha on gün olmadığı için tekrar almadılar o derece :) üstelik doktorum çok ilgiliydi sabah aç gittim su ultrasonu için.. nolur nolmaz belki hsg ye de gerek olur ya da operasyonu ayarlarız hemen diye aç çağırdı beni.su ultrasonuyla polip olduğundan büyük ihtimalle emin olduk zaten kanlı akıntılarım vardı onlar da destekliyodu.sonra histerektomiyi hemen bi saat sonra oldum çok ani oldu :) 3 saat sonra hastaneden çıkmıştım bi tane serum bağladılar sadece o arada bi de ağrı kesici yaptılar..bikaç gün regl ağrısı gibi ağrım oldu ve hafif kanamam oldu ama gayet iyiydi hiiç korkulcak bişey değil :)
soruları olanlara her türlü yardım edebilirim.oldukça rahat bir işlem hiç merak etmeyin
Arkadaşlar yarın sabah hastaneye yatıyorum ve cuma günü ameliyat olacağım . Sizlerden benim için Dua etmenizi ve güzel enerjilerinizi yollamınızı rica ediyorum. Sağlıcakla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?