Rahiminde polip olan veya polip tedavisi olanlar yardım....

sanırım oldum hem renk değişti hem miktar arttı ve kasıklarımda ağrı var.
artık wc ye gittğimde kan görmekten bıktım
tahmin edebiliyorum o sinir bozukluğunu..
sen nerelerdesin yaaa...
kız burda sıkılıyorsan ateş ölçme topiğine gel...
hem artık ateşini ölçmeye başla bakalım...

ayyy kızlar benim bir oğlum var 3 yaşında ama doğumdan sonra hiç düzenli adet olamıyordum doktora gittim polip var dedi.. ayrıca rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi.. bi tane ilaç verdi birde adetlerim düzene girsin diye doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanamadım çünkü çok yan etki yaptı bıraktım.. adet olamamak ne kötüymüş eşim bile strese giriyor artık

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ben 3 yıldır evliyim reglim düzenli bi sorun yoktu bebek için doktora gittiğimde polip olduğunu 10mm söğledi düşüğe ve gebe kalamamaya neden olurmuş bu ay tam aldıracaktık. Eşimin sperm testinde sorunlar çıktı sanırım uzun bi tedavi süreci bizi bekliyor. Şimdi bu polipi aldırsam bu tedavi sürecinde gene oluşur mu sizce ve kürtaj gibi oluyormuş ne kadar zamanda kendine geliyosun uyuşturuyorlar mı başından geçen arkadaşlar biraz daha bilgi verirseniz sevinirim görüşmek üzere.

kızlaarr bende de polip çıktıhmde tüp bebek tedavisinin ortasında ama 1cm olunca tedaviye devam ettik sonuç sıfır 2. denemede sıfır... bizimki sebepsiz infertilite şimdi ppolipliyim ne mutlu bana eylül gibi aldırıp dondurulmuşlarla devam edicem bir sorum var; polip ameliyatı nekadar tututuoo anestezili ??? zaten battık!! bide ameliyat sonrasını anlatırmısınız kanama oluyomu hemen iyileşiliomu yatıyomuyuz ?

arkadaşlar normal muayene ücreti içerisnde operasyon gerçekleşiyor. lokal anestezi yapıyorlar 5 dk lık bi süreç çok hafif hissediyorsunuz. Hemen kalkıp hayata devam sorun yoooook. yalnızca 1 hafta falan kanama oluyor o da leke şeklinde. ardından patolojiye gönderiyorlar bunun içinde bi ücret alıyorlar ve inceliyorlar benm temiz çıktı umarım sizde en kısa zmnda kurtulursunuz. en kısa zmnda bebişlerimize meleklerimize kavuşuruz inş.

İstanbul_34 ve merak eden diğer arkadaşlar için,

Benim iki üç ay önce doktor kontrolümde polip çıktı.
Devlet hastanesine gitmiştim, alınması gerekebilir demişti doktor.
Ondan sonra iki özel hastaneye gittim, ikisi de alınması gerektiğini söyledi.
Hem hamilelik şansını azaltabiliyormuş hem de düşüğe sebep olabiliyormuş.
Neticede rahimde olmaması gereken bir parça.
Benimki 1 cm civarındaydı ve histeroskopiyle alındı.
Muayene için gittiğim özel hastanelerden biri Medistate Kavacık Hastanesi.
Burada Sultan Kavrut'a gittim ve çok memnun kaldım.
Genel olarak da hastaneyi çok beğendim.
Bu hastanenin diğer jinekoloji doktoru da Özay Oral ve çok başarılı, isim yapmış bir doktor.
Operasyon orada olsaydı iki doktor birden girecekti.
SSK'lı olarak 800 TL operasyon +100-200 TL patoloji ödeyecektik ki bu özelde çok makul bir fiyat.
Diğer hastane de Acıbadem Kadıköy.
Eşimin iş yerinden dolayı Acıbadem Sağlık sigortamız var ve tamamen karşıladığı için operasyon orada gerçekleşti.
Fiyatı ne kadardı bilmiyorum ama Memorial 6.250 TL + ilaç + patoloji fiyat verdiğine göre oradan aşağı değildir muhtemelen.
Operasyonu lokal anesteziyle yapmıyorlar. Bütün doktorlar genel anestezi dedi.
Çok küçük olanlarda ofis histeroskopi yapılabiliyormuş sanırım ama benimki öyle olmadığı için ameliyathanede yapıldı.
Doktorum Harika Bodur'du ve operasyon, öncesi ve sonrası çok ama çok rahat geçti.
Herkes çok ilgili ve güleryüzlüydü.
Ameliyathane'ye gitmemle odaya gelmem arasında sanırım 1,5 - 2 saat geçmiş.
Operasyon da 30 - 45 dakika gibi sürmüş.
Odaya çıktıktan sonra ben birkaç saat daha uyudum. Zaten sabah operasyon yapıp öğleden sonra taburcu ediyorlar.
Ve aynı gün normal hayatıma devam ettim. Hafif bir ağrı ve kanama birkaç gün ara ara oldu ama rahatsız edici değildi.
Yani böyle bir operasyon yaptıracak olanların korkmasına hiç gerek yok. Ben ameliyattan sonraki uykunun tadını hala unutamıyorum.
Uzun yazdım, kusura bakmayın.
Allah kimseyi hastanelere düşürmesin, herkese şifa versin. Amin.

minikbeyazbulut teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın içimi gerçekden rahatlattın bende tekrar bugün gidiyorum doktora bakalım ne yapacağız artık korkmuyorum. Birde bişey sormak istiyorum arkadaşlar benim de polip 1cm kasıklarımda ara ara gün içerisinde ağrılarım oluyor 2 aydır 3 aydır sizdede var mı yoksa benimki pisikolojik mi acaba dr bugün onuda soracağım. tekrar teşekkürler görüşmek üzere...

Rica ederim.
Benim ağrım olmuyordu, o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

benden de parça aldılar polip olduğunu söyledi doktor ama alalım demedi 3 ay Progesteron 200 mg kullan tekrar gel yeniden parça alınacak dedi bende dedim bu ilaç polipi kaybedermi doktor göreceğiz dedi.sizce ilaçla olabilirmi tedavi çok araştırdım hiç ilaç içene rastlamadım hep aldırmışlar.ayrıca bu ilaç internette araştırdım hamilelerin kanamasında veya adet düzenlemsinde kullanıyorlarmış. benim durumumda olanınız varmı arkadaşlar.veya bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz.

Bende 10gün önce polipektomi oldum.dr 1siklus bekleyelim dedi ama ilaç vermemişti.araştırdığım kadarıyla boyutu önemli eğer 1cmden büyükse kolay kolay yok olmuyor.benimki2 cmdi ve ofis histeroskopi ile anestezisiz aldı dr ama çok uğraştı saolsun.simdi kontrole gidicem.bide eğer doğum yapmamışsanız kesinlikle küretajla aldırmayın derim tabi bu benim fikrim

merhaba öncelikle geçmiş olsun.bende de 7 yıl önce tam tüp bebek tedavisi olacakken polip olduğu belirlendi.tedaviyi durdurduk.doktorum kürtaj yaparak alalım dedi.neyse alındı.genel anestezi ile.ama maalesef kürtajda rastgele temizlediği için rahimi polipin kökü kalmış.o sıradada( endometriozis hastası olduğum için)çikolata kisti varlığı saptandı.(bunun poliple alakası yok benim özel durumum)ve ben bir profa gittim.laparoskopi yöntemiyle hem polip hemde kistim alındı.polip korkulacak bişi değil.ama doktorunu iyi seçmelisin.ayrıca soğan kürünün iyi geldiği söyleniyor denemende fayda var bence.acil şifalar diliyorum.kokrkmanıza gerek yok canım.

bende de polip çıktı balat hastanesi 800 lira fiyat verdi operasyon için. ama hemen olmak istemiyorum bi kaç doktorla daha görüşcem bakalım onlar ne dicek.

arkadaşlar ben de ağustos ayında polip aldırdım..anesteziyle ameliyathanede oldu işlem iyiki de öyle oldu uyudum uyandım mis gibi :) ankarada bir özel hastanede yaptırdım sadece sadece patoloji için 24 lira verdim :)2 gün önce muayene için verdiğim 12 lirayı bile daha on gün olmadığı için tekrar almadılar o derece :) üstelik doktorum çok ilgiliydi sabah aç gittim su ultrasonu için.. nolur nolmaz belki hsg ye de gerek olur ya da operasyonu ayarlarız hemen diye aç çağırdı beni.su ultrasonuyla polip olduğundan büyük ihtimalle emin olduk zaten kanlı akıntılarım vardı onlar da destekliyodu.sonra histerektomiyi hemen bi saat sonra oldum çok ani oldu :) 3 saat sonra hastaneden çıkmıştım bi tane serum bağladılar sadece o arada bi de ağrı kesici yaptılar..bikaç gün regl ağrısı gibi ağrım oldu ve hafif kanamam oldu ama gayet iyiydi hiiç korkulcak bişey değil :)

soruları olanlara her türlü yardım edebilirim.oldukça rahat bir işlem hiç merak etmeyin

hani hastane ve hangi doktora gittinizi söyleyebilir misiniz

kızlar ben de geçen cuma polip nedeniyle kürtaj oldum patoloji sonucumu bugün aldım, yüksek östrojen kaynaklı iltihaplı polipmiş. doktora gösterdim bir sorun yok şimdilik bir ay sonra tekrar gel dedi. sormaya da utandım acaba ilişki kürtajdan ne kadar zaman sonra olabiliyor bilen var mı?

bir de biz yılbaşı gibi çocuk istiyoruz sorun olur mu bebek için hayır olmaz dedi doktor. içimi bir korku kaplıyor bazen acaba çocuğum olmayacak mı diye moralimi bozdu bu polip olayı :/

Arkadaşlar yarın sabah hastaneye yatıyorum ve cuma günü ameliyat olacağım . Sizlerden benim için Dua etmenizi ve güzel enerjilerinizi yollamınızı rica ediyorum. Sağlıcakla kalın...

Arkadaşlar yarın sabah hastaneye yatıyorum ve cuma günü ameliyat olacağım . Sizlerden benim için Dua etmenizi ve güzel enerjilerinizi yollamınızı rica ediyorum. Sağlıcakla kalın...

gecmıs olsun amelıyatınızı oldunuz mu nasıl gectı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…