Rahiminde polip olan veya polip tedavisi olanlar yardım....

istanbul_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
117
1
116
Arkadaşlar ben hipotroid hastasıyım 3 defa düşük yaptım düşüklerimin sebebi belli değil muhtemelen troid bende aynı zamanda polikistik over var vede şimdi 2 gün önce doktora gittim çünkü 1 hafta önce düşük yapmıştım parça kalmış mı diye parça yok ama polip var dedi adetten sonra gel dedi alıcakmış sizce nasıl aldırsam mı, tekrarlar mıvede alınırken acıyomu bide soğan kürünün faydası varmış diye okudum internette soğan kürü uygulayan ve bu poliplerden kurtulan varmı çok üzülüyorum ne yapcağımı şaşırdım lütfen yardım edinnnn:18:

Son düzenleme:

Bildiğim kadarıyla polip bebeğin gelişimini engelleyen ve düşüğe sebep olan bir rahatsızlık onun için ben aldır derim mutlaka soğan kürü içinse polikistik over için faydasını görebilirsin doğal yollardan mı yoksa herhangi bir tedavi ilemi hamile kaldınız? bende polikistik overliyim... polipleri nasıl alacak anestezi uygulamayacaksa uygulamasını talep et agrı hissetmezsin böylece tekrarlaması konusunda birşey söyleyemem ama bildiğim kadarıyla garantisi yok aynen miyomum tekrarlama riski olduğu gibi şimdiden geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim cevap için belkide düşüklerimin sebebi budur.Evet doğal yolla hamile kaldım hemde 3'ünde de hiç ummadığım zamanlarda ben nasıl olsa olmaz diyorum aaa bi bakıyorum ertesi ay hamileyim galiba ben umudumu yitirdiğim zaman hamile kalabiliyorum. sizde polip varmı peki, çok korkuyorum aldırmaya :84:çünkü daha önce 2 kürtaj oldum canlı canlı anestezi yapılmadan işallah kendiliğinden geçer tek umudum bu şuanda

hayır canım bende polip yok ama 5 yıl önce bana yanlış teşhis koymuşlardı polip, lezyon, saplı lezyon ve miyom var dediler ameliyata aldılar beni hamile kalırsan bebek düşer diye ama çok şükür ki hiçbiri yoktu sadece kist hidatigim varmış teşhis edemediler ondada şanslıydım çünki karın boşluğumda yerleşmiş neticede kadın doğumla hiçbir alakam yokmuş genel cerrah girmiş ameliyatıma.... o zaman çook araştırdım nedir bu polip lezyon felan diye hepsi düşüğe yol açabilen hastalıklar bence hiç korkma git aldır rahatla sonra güzel güzel hamiş kal ve tatlı bebeğini kucağına al inşallah ben de polikistik overliyim ama hiç hamile kalamıyorum

Hayırlı kandiller canım işallah ALLAH c.c. bu kandil gününün hürmetine dualarımızı kabul eder hayırlısıyla hamile kalırız ve sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavuşuruz en yakın zamanda hayırlısıyla üzülme belki beraber hamile kalırız doğururuz. Olmaz diye hiç bişey yoktur, ALLAH ol der o şey hemen oluverir.

mrb arkşlar 23 yaşnda bekarım. doktor tesadüfen ultrossanda rahimde polip gördü.2.5 cm miş. 6 ayda kontrele gel dedi. evlndkten sonra alırız dedi.şimdilk sana zararı yok korkma dedi. bebek olmasına engel değilmş alndıktan sonra. korkma dedi bana bende çok telaş yapmştım ama 3 4doktora göründüm evlnmeni bekleym dediller. evlnnce aldırmayı düşünorum bende

polistik over ne oluor arkşlar adet azmı gelior nasıl teşhis konuluor bende korktum şmdi siz deynce.benm adtem her ay düzgün oluor 7 gün sürüor

polistik over ne oluor arkşlar adet azmı gelior nasıl teşhis konuluor bende korktum şmdi siz deynce.benm adtem her ay düzgün oluor 7 gün sürüor

geçmiş olsun canım polikistik over yumurtalıklarında küçük küçük kist oluşumudur ama sen korkma doktor zaten olsa sana söylerdi...

Arkadaşlar kimsenin polip i yok herhalde bilgisi olanlar lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18:

mrblar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ama kanamam 1 ay kadar sürdü normal bir durum olmadığı için doktoruma gittim ve polip olduğunu öğrendim. polip iltihaplandığı için kanamam uzun sürmüş 1hafta ilaç tedavisi gördüm ve kanamam bitti 1 hafta sonra kontrole gittim ve hala oradaydı doktorum lokal anestezi eşliğinde 5 dk içerisinde kurtardı beni korkmayın hiçbir şey hissetmiyorsunuz en kısa zamanda sonlandırın bence şimdiden geçmiş olsun!!!!

Çok geçmiş olsun bende 2 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim kanamam bitti doktora gittim polip dedi acaba ondan mı kimyasal düşük yaşadım sizide aynısı olmuş tamam artık korkmuyorum doktora gidicem aldırmaya acımıyosa:18: sizde peki şimdi tekrar hamilelik varmı çünkü kimyasal gebelik yaşayan çabuk hamile kalırmış:44:

Son düzenleme:
merhaba...
bende de rahim filmi sonucu polip olduğu ortaya çıktı.bebek için tedaviye başlamıştık.doktor hemen alalım bidaki aya yumurta takibine başlarız demişti.basit bi işlem vakumla çekicez dedi meğer onun adı kürtajmış :) sonuçta aldırdım dayanılmıcak bi sancım olmadı.1 hafta kanamam oldu onun dışında bi şikayetim olmadı.

Tşk ederim. Benm kanamam uzun sürmüştü ve çalışmaları sonlandırmak zorunda kaldık
daha çok yeni pztsi aldırdım polipi ve bgn kontrolüm var inş bir sorun çıkmaz da kaldığımız yerden devam ederiz belki birlikte hamile kalırızzzzzzzz
bu arada polip hakkında bir bilgi daha polip rahimde bir hormon salgılıyormuş ve döllenen yumurtayı dışarı atıyor yerleşmesine izin vermiyormuş galiba bu nedenle gebeliğimiz sonlandı.

kız nunissss ne güzel anlatmışsın canım...
arkadaşlar 1 yıl içinde 6 kimyasal gebelik yaşadım bende...
gitmediğim doktor kalmadı...
hormonlarımda yumurtalıklarımda bir sorun görünmediği halde hamile kalamıyordum...
en son gittiğim doktorum(allah razı olsun ondan)endometriumdan parça alacağım dedi...
aldığı parça patalojiye gitti...
çıkan sonuçta endmetrial polip yazıyordu...
doktoruma sordum...ne yapacağız şimdi???
tedavim nedir???
ben polipini aldımeğer tekrarlamazsa artık sorun kalmadı dedi...
bu operasyondan sonra bir kez adet oldum...
2.adetimi beklerken çok şükür hamile olduğumu öğrendim...
rabbim böyle güzel bir sonu sizde nasip eder inşallah....

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için bende pazartesi gidip aldırim o zaman bari hemen hamile falan kalmadan, işallah dediğin gibi beraber hamile kalırız sevgilerimle...

Amin canım ALLAH razı olsun işallah ben ve diğer kızlarda hamile kalırız ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz. ALLAH da senin bebeğini sana bağışlasın hayırlısıyla tamamını erdirsin :81:

Günaydın nerelerdesinizzzz yaaaa sabahtan beri sizi bekliorummmm Duruşah hanm uyanamadınız mı hala öğlen oldu bebişimizi de tembel yapacaksınız

yaaaa ben adet mi oldummm?????
2 ay olcak nerdeyse kanm kalmadı yaaaa önce düşük kanamaları , ardından polip den sonra lekelenmeler ve de son olarak adet
umarım adetten sonra düzene girerim de hayırlısıyla bu ay bebişim olur :emir_beb

kız adetmi oldun...
eminim kırmızı renkten nefret etmişsindir...
çünkü bende yaşamıştım buna benzer bir olay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…