• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimin gebeliğe hazırlanması

Aysennurayenni

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
522
1
301
23
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum duydunuz mu bilmem rahim düzenli adet görüp adeti düzensizleşen ve hamile olan var mı rahim kendini gebeliğe hazırlarmış hiç böyle olan oldumu ? daha önceden bu konuyla ilgili başlık açılmış ve 4 kişi felan düzensiz 2 3 ay adetin ardından evet hamileyim yazmış bilgisi olan var mı ona göre anket yapalım benimde 3.ayım adet düzensizliğinden artk umudumuzu bu yöne çeviriyoruz

Merhaba benimde 3 4 aydır duzenim bozuldu normalde 28 günde bir olan reglim birden 34. gün ardından 52 ardından 41.gun oldu bu ayda 46.gündeyim hala regl olmadım 😒 Geçen hafta test yaptım negatifti yarın tekrar yapacağım bakalım hayırlısı Allahtan 🤲
Bu arada bu söylediğinizi benim annem de bana söyledi böyle ust uste bir kaç ay gecikme olduğunda eskiler rahim kendini bebeğe hazırlıyor dermiş.
İnşallah Allah gönlümüze göre versin 🤲🌸

Merhaba benimde 3 4 aydır duzenim bozuldu normalde 28 günde bir olan reglim birden 34. gün ardından 52 ardından 41.gun oldu bu ayda 46.gündeyim hala regl olmadım 😒 Geçen hafta test yaptım negatifti yarın tekrar yapacağım bakalım hayırlısı Allahtan 🤲
Bu arada bu söylediğinizi benim annem de bana söyledi böyle ust uste bir kaç ay gecikme olduğunda eskiler rahim kendini bebeğe hazırlıyor dermiş.
İnşallah Allah gönlümüze göre versin 🤲🌸
İnşallah öyle olur benim de bu ay 3.ay bitti ama ara kanama var bakalım inşallah öyledir😍

Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizleri de sevindirsin inşallah Allah gonlunuzdekini hayırlısı ile kucağınıza versin 👼🙏😊
Ben bugün doktora gittim birşeyim yok yumurtlama testide bayramdan sonraya denk gelirse yumurtlma var mı yok mu bakacak doktor inşallah olur dua edin🙏

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum duydunuz mu bilmem rahim düzenli adet görüp adeti düzensizleşen ve hamile olan var mı rahim kendini gebeliğe hazırlarmış hiç böyle olan oldumu ? daha önceden bu konuyla ilgili başlık açılmış ve 4 kişi felan düzensiz 2 3 ay adetin ardından evet hamileyim yazmış bilgisi olan var mı ona göre anket yapalım benimde 3.ayım adet düzensizliğinden artk umudumuzu bu yöne çeviriyoruz
Cnm benim tam tersi oldu koruma hhapikullaniyordum bıraktım 9 ay dusensiz adet gordum sonra sogan kuru ile duzeldi 3 ay sonra bebis merhaba dedi daha cok yeni ins saglikli olur gebeligim bebegim

Cnm benim tam tersi oldu koruma hhapikullaniyordum bıraktım 9 ay dusensiz adet gordum sonra sogan kuru ile duzeldi 3 ay sonra bebis merhaba dedi daha cok yeni ins saglikli olur gebeligim bebegim
İnşallah biran önce kucağınıza sağlıkla alırsınız adeti düzensizleşmeye başlayıp gebe kalanlar olunca insan umut ediyor☺️

Benim adetinde 25 günde bir olurdu 3 aydır deniyoruz ve adetim 40 35 27 günde bir oldu bu ay beklemedeyim inşallah dediğiniz gibidir. 1 hafta var adetime dua edelim nolur 🤗

Evet bu ay kullandım 19 mayısta piki gördüm ve sonra silikleşti 22 mayısta tekrar koyu kırmızı gördüm sonra tekra pembeye döndü anlamadım hiç bişey 🤷‍♀️
Silikleşip tekrar koyulaşmışsa iki kez yumurtlamış olabilirsiniz ikisinide değerlendirseydiniz silikleştiğindede değerlendirin hamile kalma olasılığınız yükselsin 14 gün sonra gebelik testi yapın mutlaka😍

Silikleşip tekrar koyulaşmışsa iki kez yumurtlamış olabilirsiniz ikisinide değerlendirseydiniz silikleştiğindede değerlendirin hamile kalma olasılığınız yükselsin 14 gün sonra gebelik testi yapın mutlaka😍
İkisini de değerlendirdim adetime 1 hafta var bakalım inşallah 3 aydır deniyoruz ya 🤗

Back