rahmin geriye doğru değilde öne doğru olması sorun yaratırmı peki.muyene olurken doktora geride sanırım dediğimde o da tam tersine öne doğru meyilli rahmin demişti.normal doğum yapmak öne doğru olan rahimde zormu.bi de düşük riski oluyormu.
aa ne güzel bir haber canım.hemen hamile kaldın..çok sevindim:1hug:
benimde rahmim ters bende iki kere hamile kaldım.ve bunu doktoruma sordum.gebelikte rahim zaten şeklini alıyor dedi.sadece o arada birazcık sancı verir başka bir şey olmaz sorun etme dedi.
sende örneksin.tebrik ederim
evet bende sana katılıyorum benimde rahimim ters ama hangi dr gittiysem aynı şeyi söyledi.
hatta 3.5 yıldır da çocuğumuz olması için tedavideyiz. bu nedenle her dr değiştirişimde sorduğum şey buydu ama aldığım cvpta hepsinde aynıydı..
ters rahim hamileliğe engel değildir. hamilelik sırasında rahim zaten kendiliğinden şekil değiştirir.
Benim de ayni sekilde rahmim ters fakat ne iliskide ne de adet gunlerimde agrı sikayetim olmuyor. Annemin de rahmi tersmis 3 cocuk dogurmus.. Ben de korunmadigim 2. ayda hamile kalmistim ama 7 haftalikken gelisimi durdugu icin kaybettim malesef