- 16 Ekim 2007
- 2.133
- 14
Epey zaman olmuş yinede geçmiş olsun, bende geçen sene rahmimi aldırmak zorunda kaldım.
Seni ve psikolojini anlayabiliyorum. Düşününce Kendimizi teselli edecek ve bu halimizede şükretmesini bilecek öyle durumlar varki. En azından çocuğumuz var hiç olmayabilirdide. Veya zorlu bir ameliyat geçirdiğin için diğer bebeğinide kaybedebilir hatta yaşamını bile kaybedebilirdin. İyi taraflarınıda göz ardı etmemelisin korunma gibi bir durumun artık olmayacak. Her ay adet sıkıntısını çekmeyeceksin. Ayrıca sanıyorumki yumurtalıkların alınmadı.. Yumurtalıklar alınmayınca menopoza girilmiş sayılmıyor. Sadece adet görmüyorsun. Bazı arkadaşlar yanlış aktarmış onuda düzeltmek istedim. Yumurtalıklar alınınca menopoz başlıyor. Rahim alınması menopozu etkilemiyor. O yüzden herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Evlilik yaşantımızda eşimizle herhangi bir uyumsuzluk söz konusu olmuyor dediğim gibi hamile kalma endişesi olmadığı için daha rahat birliktelik yaşanıyor. Bu durumların keyfini çıkarmaya bak bence.... Çocuğunu Allah sizlere bağışlasın sağlıklı uzun ömürlerle mutlu bir yaşam geçirmenizi dilerim.........
teşekkür ederim canım . dediklerinde çok haklısın menepozla ilgili bir durumum yok belki sıkıntım çok zor elde ettim kızımı defalrca aşılamalar tüp bebek tedavileri 33 yaşında her şey bitmiş gibi hissediyorum korunma derdi yok tabi ama sanırım psikolojim çöktü