rahimi alınmış arkadaşlar neler yaşıyorsunuz.

Epey zaman olmuş yinede geçmiş olsun, bende geçen sene rahmimi aldırmak zorunda kaldım.
Seni ve psikolojini anlayabiliyorum. Düşününce Kendimizi teselli edecek ve bu halimizede şükretmesini bilecek öyle durumlar varki. En azından çocuğumuz var hiç olmayabilirdide. Veya zorlu bir ameliyat geçirdiğin için diğer bebeğinide kaybedebilir hatta yaşamını bile kaybedebilirdin. İyi taraflarınıda göz ardı etmemelisin korunma gibi bir durumun artık olmayacak. Her ay adet sıkıntısını çekmeyeceksin. Ayrıca sanıyorumki yumurtalıkların alınmadı.. Yumurtalıklar alınmayınca menopoza girilmiş sayılmıyor. Sadece adet görmüyorsun. Bazı arkadaşlar yanlış aktarmış onuda düzeltmek istedim. Yumurtalıklar alınınca menopoz başlıyor. Rahim alınması menopozu etkilemiyor. O yüzden herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Evlilik yaşantımızda eşimizle herhangi bir uyumsuzluk söz konusu olmuyor dediğim gibi hamile kalma endişesi olmadığı için daha rahat birliktelik yaşanıyor. Bu durumların keyfini çıkarmaya bak bence.... Çocuğunu Allah sizlere bağışlasın sağlıklı uzun ömürlerle mutlu bir yaşam geçirmenizi dilerim.........

teşekkür ederim canım . dediklerinde çok haklısın menepozla ilgili bir durumum yok belki sıkıntım çok zor elde ettim kızımı defalrca aşılamalar tüp bebek tedavileri 33 yaşında her şey bitmiş gibi hissediyorum korunma derdi yok tabi ama sanırım psikolojim çöktü

üzülme benim anneminde alındı ve sağlığı gayet iyi menapoza falanda girmedi.Allah kızına sağlıklı ömür versin...

çOK GEÇMİŞ OLSUN.Rabbim sana sabırlar versinn.Olsun herşeyde bir hayır vardırr.Rabbim kötü hastalıklardan korusun bizleriii

kızın çok tatlıymış allah onu bağışlasın size sakin üzülme hayırlısı buymuş bence ne güzel kız annesi olmak hihoyyyt

kızın çok tatlıymış allah onu bağışlasın size sakin üzülme hayırlısı buymuş bence ne güzel kız annesi olmak hihoyyyt

çok teşekkür ederim canım doğru kız annesi olmak çok güzel birden fazla olsaydı çok çok çok daha güzel olurdu

Benim durumum senden daha farklı.. uzun zaman olmuş, kızın büyümüştür bile.. Allah uzun ömür versin. Benim de rahmim miyomlarımdan dolayı alınacak. psikolojimi tahmin edemezsiniz. 40 yaşındayım bekarım. bu miyom illeti ile 20 senedir uğraşıyorum. yolun sonuna geldim demek ki.. artık çocuk umudum yok. artık beni kim ne yapsın? rahmi olmayan kadını kim alsın? hiç ama hiç hazır olamıyorum. durmadan erteliyorum ameliyatı. Allahım aklımı yitireceğim. Oysa ne yapacam ben rahmi, evli bile değilim. çok kötüyüm. devamlı ağlıyorum. yakınlarımı kırıyorum. bana acımalarını istemiyorum. kendim zaten üzülüyorum. onlar da karşımda üzüldükçe sinir oluyorum. kimseyi görmek istemiyorum.

mrh arkadaşlar allah çok şükür çocuğunuz var.ben 37 yaşındayım.ben hpv illeti ile tanıştım.rahim ağzını aldılar kanser yapıyor bu virüs.patolojide kötü çıktı.dr rahim alınacak gibi görünüyor dedi.benim çocuğum yok birde gencim..

Benim durumum senden daha farklı.. uzun zaman olmuş, kızın büyümüştür bile.. Allah uzun ömür versin. Benim de rahmim miyomlarımdan dolayı alınacak. psikolojimi tahmin edemezsiniz. 40 yaşındayım bekarım. bu miyom illeti ile 20 senedir uğraşıyorum. yolun sonuna geldim demek ki.. artık çocuk umudum yok. artık beni kim ne yapsın? rahmi olmayan kadını kim alsın? hiç ama hiç hazır olamıyorum. durmadan erteliyorum ameliyatı. Allahım aklımı yitireceğim. Oysa ne yapacam ben rahmi, evli bile değilim. çok kötüyüm. devamlı ağlıyorum. yakınlarımı kırıyorum. bana acımalarını istemiyorum. kendim zaten üzülüyorum. onlar da karşımda üzüldükçe sinir oluyorum. kimseyi görmek istemiyorum.

oldukça uzun zaman olmıuş bende sizin durumunuzdayım hem korku hemde hangi hastanede olacağımı araştırmak beni yordu ameliyat oldunuz mutlaka nerde oldunuz sağlığınız nasıl iyimi

oldukça uzun zaman olmıuş bende sizin durumunuzdayım hem korku hemde hangi hastanede olacağımı araştırmak beni yordu ameliyat oldunuz mutlaka nerde oldunuz sağlığınız nasıl iyimi

X