• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahimfilmi kararsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dasmeer

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2019
13.604
28.753
548
37
Kızlar ben cuma gibi anestezik rahim filmi cekindim doktor hafif tikaniklik vardi açtım dedi soruni bulduk dedi sonra buay korunarak ilişkiye gir dedi.benim simdi cuma yumurtlama gunum buyuk ihtimal.eşimde nisanda yurtdisina gidecek yani buayda denmezsem 2ayim gidecek.
Rshimfilmi genelde ilkay ihtimal fazla
Aynı doktora giden arkadaşına aynisini demis doktor ama kız iliskiyegirmis ve hamile kalmis
Hiçbirşeyin garantisi yok
Bana duusk olma ihtimali fazla dedi ben kesin girmemelimiyim dedim doktora en.son sen.bilirsin dedi.
Kısaca karasız kaldim ya 2 ay gidecek yada sansimi denicem
Siz napardiniz
Benim korkum disgbelik vs gecirmedim oyle şeyler olur diye korkuyorum

bende 2 kere çekindim 2 farklı yerde bana korun demedi doktorlar ve ilk defa duydum filmden sonra korun diyeni

yok canım ben normal çekindim ikisinide hem farketmez anestezili veya normal oluşu. Bence doktorun alakasız bi laf etmiş.
bana dediki radyasyon aldın riske atmayalım dedi
Diger onagiden arkadaşına aynı demis o dinlenmemiş hamile suan
Beni korkuttu birde digeray esimyok ynainda 2ay haybeye gidecek
Zaten garantisi yok
Ben.denemek istiyorum buay
Birde disgebelik olur vsdiye korkuyorum

Zaten garantisi yok
aynı yerde çekinenlere illaki aynısını diyecek. düşünsene düşük yapanlara bile doktor korunma devam et diyor. mesela ben 45 gün oldu kürtaj olalı ve doktorum bana korunma devam et dedi

Zaten garantisi yok

Bana da korun diye birşey söylememişti, hamile kaldım ama kimyasal oldu şimdi düşününce aceba radyasyondan mı oldu diye içimde şüphe oluştu.

aynı yerde çekinenlere illaki aynısını diyecek. düşünsene düşük yapanlara bile doktor korunma devam et diyor. mesela ben 45 gün oldu kürtaj olalı ve doktorum bana korunma devam et dedi
Bende oyle duydum aynen
Birde encok ihtimal ilkay diyirlarya bu sansi kacirmak istemiyorum

Bana da korun diye birşey söylememişti, hamile kaldım ama kimyasal oldu şimdi düşününce aceba radyasyondan mı oldu diye içimde şüphe oluştu.
cogu kimyasal2gebelikoldu diyen var
Dustu diyen var
Saglikli olandavar
Kimyasal sikitni degilde kenidkendine giidyir
Ben disgebelik vs korkuyorum

cogu kimyasal2gebelikoldu diyen var
Dustu diyen var
Saglikli olandavar
Kimyasal sikitni degilde kenidkendine giidyir
Ben disgebelik vs korkuyorum

Sana kalmış orası riski alıp almamak senin elinde bence kendi karnını kendin al. Allah korusun dış gebelik olursa burda korunma diyen arkadaşlar kötü hissedecek kendilerini.. Ki doktor korun demiş. Ben olsam doktoru dinlerdim 🤷🏻‍♀️

Sana kalmış orası riski alıp almamak senin elinde bence kendi karnını kendin al. Allah korusun dış gebelik olursa burda korunma diyen arkadaşlar kötü hissedecek kendilerini.. Ki doktor korun demiş. Ben olsam doktoru dinlerdim 🤷🏻‍♀️
Off kendim verecem enson karraida siz olsaniz napardiniz diye soruyorum
Enson ben verecegim de

bana buay korumalı iliski bebegi digeray dene dedi
Bu cuma yumurtlama gunum çok kaarrsiz kaldim yaa
canım dediğim gibi senin rahmini yoracak bi işlem olmadıki korunasın ben anlamadım yani. diğer arkadaşlarda yorumda bulunsun bakalım ne diycekler

Kızlar ben cuma gibi anestezik rahim filmi cekindim doktor hafif tikaniklik vardi açtım dedi soruni bulduk dedi sonra buay korunarak ilişkiye gir dedi.benim simdi cuma yumurtlama gunum buyuk ihtimal.eşimde nisanda yurtdisina gidecek yani buayda denmezsem 2ayim gidecek.
Rshimfilmi genelde ilkay ihtimal fazla
Aynı doktora giden arkadaşına aynisini demis doktor ama kız iliskiyegirmis ve hamile kalmis
Hiçbirşeyin garantisi yok
Bana duusk olma ihtimali fazla dedi ben kesin girmemelimiyim dedim doktora en.son sen.bilirsin dedi.
Kısaca karasız kaldim ya 2 ay gidecek yada sansimi denicem
Siz napardiniz
Benim korkum disgbelik vs gecirmedim oyle şeyler olur diye korkuyorum
Ben de anestesizli çekildim korunmadım kuzum

Back