• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahime giren ani sancı

Olabilir yada yumurtlama zamanindir yada catliyordur. Bende ilac kullandiktan bir kac gun sonra oyle bir siddetle girdiki agro 5 dakka filan sürdü. Esim bile korktu ne oluyor diye o ay hamile imisim. Olabilirsinde olmayabilirde. Erken umitlenmeni istemem ama dikkat et sen yinede agir kaldirma ani hareket etme filan.

Olabilir yada yumurtlama zamanindir yada catliyordur. Bende ilac kullandiktan bir kac gun sonra oyle bir siddetle girdiki agro 5 dakka filan sürdü. Esim bile korktu ne oluyor diye o ay hamile imisim. Olabilirsinde olmayabilirde. Erken umitlenmeni istemem ama dikkat et sen yinede agir kaldirma ani hareket etme filan.
Teşekkür ederim.. O kadar çok yıkıma uğradım ki erken umitlenmem artık.. Uyarın için sağol yine de :) hayırlısı neyse o olsun

Selam kızlar. Bugün adetimin 19. günü. Az önce rahmime feci bir sancı girdi. Oturdum geçti, ayağa kalkıp adım attigimda yürüyemeyecek şekilde şiddetli bir sancı daha girdi. Sebebi ne olabilir? Gebelik belirtisi olabilir mi?
Canım selam konuyu açalı bayağı bir süre olmuş ana bende de aynı ani ağrılar var hamile miydin bu ağrıları yaşarken

Kızlar benim adetim 5 gün gecikti bugün idrar testi yaptım ilk yaptığımda pozitif çıktı sonra kayboldu bir daha yaptım negatif çıktı kasıklarım adet tarihimden bir gün önceağrımaya başladı olucam zannettim gelen giden yoktu adet günümde de öyleydi yine gelen giden yok arada akıntım oluyor bazen su gibi bazen beyaz kıvamlı göğüslerimhassaslaştı onun dışında hiçbir belirtim yok sizce beklemeli miyim geç döllenme mi olmuştur

Back