- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
- Konu Sahibi BirGunesDoguyor
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.. O kadar çok yıkıma uğradım ki erken umitlenmem artık.. Uyarın için sağol yine de :) hayırlısı neyse o olsunOlabilir yada yumurtlama zamanindir yada catliyordur. Bende ilac kullandiktan bir kac gun sonra oyle bir siddetle girdiki agro 5 dakka filan sürdü. Esim bile korktu ne oluyor diye o ay hamile imisim. Olabilirsinde olmayabilirde. Erken umitlenmeni istemem ama dikkat et sen yinede agir kaldirma ani hareket etme filan.
Amin. ALLAH hayırlısını nasip etsin. Ama bi sey var. Benim rahimde degilde kasıklarımda idi agri.Teşekkür ederim.. O kadar çok yıkıma uğradım ki erken umitlenmem artık.. Uyarın için sağol yine de :) hayırlısı neyse o olsun
Yok benimki tam rahmime girdi. Şiddetli ama kısa sürdüAmin. ALLAH hayırlısını nasip etsin. Ama bi sey var. Benim rahimde degilde kasıklarımda idi agri.
Canım selam konuyu açalı bayağı bir süre olmuş ana bende de aynı ani ağrılar var hamile miydin bu ağrıları yaşarkenSelam kızlar. Bugün adetimin 19. günü. Az önce rahmime feci bir sancı girdi. Oturdum geçti, ayağa kalkıp adım attigimda yürüyemeyecek şekilde şiddetli bir sancı daha girdi. Sebebi ne olabilir? Gebelik belirtisi olabilir mi?
Canım geç oldu kusura bakma. Sorunun cevabını da yaşayarak görmüşsündür ama yine de söyleyeyim, hayır değildim maalesef...Canım selam konuyu açalı bayağı bir süre olmuş ana bende de aynı ani ağrılar var hamile miydin bu ağrıları yaşarken
Benim kist de değildi.. Sebepsiz..kistte olabilir , ani ağrılar olabilir
baktırdınız mı ultrasonda?Benim kist de değildi.. Sebepsiz..
Yok baktirmadimbaktırdınız mı ultrasonda?
kist olup olmadığını bilemezsiniz ki , gidin bi kadın doğumcuya üşütmüşte olabilirsiniz. Benimde kasığıma giren ani sancılar sonucunda kist çıktıYok baktirmadim
Farketmediniz sanirim, ben o yazıyı yazali hayli zaman oldu :)kist olup olmadığını bilemezsiniz ki , gidin bi kadın doğumcuya üşütmüşte olabilirsiniz. Benimde kasığıma giren ani sancılar sonucunda kist çıktı