H helmetan Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2023 206 90 18 31 25 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi helmetan #1 Rahime çizik ne kadar sürüyor. Sonrası ağrılı bir işlem mi ? Hemen taburcu ediliyor mu ? Bilgisi olan var mı
Rahime çizik ne kadar sürüyor. Sonrası ağrılı bir işlem mi ? Hemen taburcu ediliyor mu ? Bilgisi olan var mı
Q quenofthesea Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2023 86 34 3 32 25 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi helmetan #2 helmetan .!.: Rahime çizik ne kadar sürüyor. Sonrası ağrılı bir işlem mi ? Hemen taburcu ediliyor mu ? Bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Histereskopi olmuştum ben kamera ile baktı dr bi sıkıntı var mı diye yani o arada çizik attı anestezili yaptı zaten uyanınca ağrı sızı olmuyor
helmetan .!.: Rahime çizik ne kadar sürüyor. Sonrası ağrılı bir işlem mi ? Hemen taburcu ediliyor mu ? Bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Histereskopi olmuştum ben kamera ile baktı dr bi sıkıntı var mı diye yani o arada çizik attı anestezili yaptı zaten uyanınca ağrı sızı olmuyor
H helmetan Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2023 206 90 18 31 25 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi helmetan #3 quenofthesea .!.: Histereskopi olmuştum ben kamera ile baktı dr bi sıkıntı var mı diye yani o arada çizik attı anestezili yaptı zaten uyanınca ağrı sızı olmuyor Genişletmek için tıkla... O zaman yumurta toplama gibi kısa süreli mi işlem mi yani
quenofthesea .!.: Histereskopi olmuştum ben kamera ile baktı dr bi sıkıntı var mı diye yani o arada çizik attı anestezili yaptı zaten uyanınca ağrı sızı olmuyor Genişletmek için tıkla... O zaman yumurta toplama gibi kısa süreli mi işlem mi yani
Q quenofthesea Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2023 86 34 3 32 25 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi helmetan #4 helmetan .!.: O zaman yumurta toplama gibi kısa süreli mi işlem mi yani Genişletmek için tıkla... Aynen
helmetan .!.: O zaman yumurta toplama gibi kısa süreli mi işlem mi yani Genişletmek için tıkla... Aynen
H helmetan Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2023 206 90 18 31 25 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi helmetan #5 quenofthesea .!.: Aynen Genişletmek için tıkla... Peki acaba çizikten kaç ay sonra tüp bebek işlemine başlanıyor. Bi sonraki adet mi yoksa 2 adet dönemi mi bekletiyorlar
quenofthesea .!.: Aynen Genişletmek için tıkla... Peki acaba çizikten kaç ay sonra tüp bebek işlemine başlanıyor. Bi sonraki adet mi yoksa 2 adet dönemi mi bekletiyorlar
Q quenofthesea Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2023 86 34 3 32 25 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi helmetan #6 Bilmiyorum ki ben 2 ay önce oldum histereskopiyi sonrasında adet olmadım hiç ptsi de transfer oldum işte bekliyorum
Bilmiyorum ki ben 2 ay önce oldum histereskopiyi sonrasında adet olmadım hiç ptsi de transfer oldum işte bekliyorum