rahimde yara :(

ryhn9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
merhaba arkadaşlar, forumda pek mesaj yazmadım ama takip ediyorum zaman buldukça siteyi,benim şikayetim yara varmış, doktorum yakılıyor dedi, ama çok korkuyorum, böyle bi sorunu olanlar paylaşabilirler mi acaba nasıl olduğunu,biraz araştırdım ama sanki acıycakmış gibi geliyo çok. :( bu hafta doktoruma gitmeyi planlıyorum,tabi gidecek cesareti bulabilirsem :)

merhaba arkadaşlar, forumda pek mesaj yazmadım ama takip ediyorum zaman buldukça siteyi,benim şikayetim yara varmış, doktorum yakılıyor dedi, ama çok korkuyorum, böyle bi sorunu olanlar paylaşabilirler mi acaba nasıl olduğunu,biraz araştırdım ama sanki acıycakmış gibi geliyo çok. :( bu hafta doktoruma gitmeyi planlıyorum,tabi gidecek cesareti bulabilirsem :)

bendede yara var banada dondurmayi önerdi doktorum kararsizim dogum sırasinda acilabilirmiş tekrar yara dogumdan sonra mi yaptirsam diyorum kararsizimmmmmm

2 yıl önce dondurma işlemi yapıldı bana (kriyoterapi) çok şükür geçti yara.

Şimdi hamileyim ama doktorum hiç yara açılır gibi birşeyden bahsetmedi.

Yara dondurma değil de, yara yakma ile ilgili olarak rahim kanalını daraltıp kısırlığa sebep olablr diye duymuştum.

2 yıl önce dondurma işlemi yapıldı bana (kriyoterapi) çok şükür geçti yara.

Şimdi hamileyim ama doktorum hiç yara açılır gibi birşeyden bahsetmedi.

Yara dondurma değil de, yara yakma ile ilgili olarak rahim kanalını daraltıp kısırlığa sebep olablr diye duymuştum.

cok tesekkurler canim bole birşeyi paylastigin için cok ii geldi yani terettut etmeden donurtabilirm

benimde doktorum dondurma işlemi yapmıştı.yakma yerine dondurma işlemi yapan bir doktoru tercih etsen daha iyi olurgibime geliyor...

benimde doktorum dondurma işlemi yapmıştı.yakma yerine dondurma işlemi yapan bir doktoru tercih etsen daha iyi olurgibime geliyor...

bnimde doktorum dondurmayi önerdi bana en kisa surede yapmayi istiyorum

yaklaşık 1 hafta önce onayım olmadan yaptı gittiğim doktor o işlemi. sormadı bile bana. ilk önce antibiyotik kullandım, şikayetleri ortadan kaldırdı. ilk gittiğimiz muayenede yarım ağız dondurma gerekebilir dedi, sonuçta öyle bi işlemi beni hep takip eden doktora yaptırırım diye düşünüyodum, ona bile fırsat vermedi adam. özel hastaneler para için her şeyi yapıyor... sonrasında çok akıntı olurmuş, bende de inanılmaz durumda.

Bende de yara vardı,doktorum dondurmanın yakmaya göre daha iyi olacağını söyledi ve dondurdum ben de ,çok fazla acı olmuyor,korktuğum kadar değilmiş,ihmal etme bence.

behçet hastalığı deniyor sanırım buna.Kuzenimdede vardı kurtuldu o.Doktor vajina şampuanı verdi ona özel.İç çamaşırları pamuklu olucak sık değişilicek diye biliyorum birde acı yemeyin çok iyi gelmez

bugunevlt hasanesine gitim by kadarm kötü olur ya canimi yakti dgru duzgun ilgilnenmedi bile bide ban diyoki dondurma ve yakma diye bişy yok surkli smir testi yapilarak ilerlediğni anlayizcaz diyo sinir oldum ya devlet hastansine gitmeyi dusunmuyoum bu konu iiçin yarayi, en kisa suede donducam

Back