Rahimde yara lutfen buraya hanimlar

Çok gecmis olsun.Benim smearim bozuk geldi cok uzgunum iltihap vardi smear alinirken. Ondanmi acaba tekrar hpv icin bakilacak cok korkuyorum. Rabbim korktugumuz yere ugratmasin. Sakin ihmal etme cnm.

Çok gecmis olsun.Benim smearim bozuk geldi cok uzgunum iltihap vardi smear alinirken. Ondanmi acaba tekrar hpv icin bakilacak cok korkuyorum. Rabbim korktugumuz yere ugratmasin. Sakin ihmal etme cnm.
Yaa uzulme cogu sey stresten oluyor zsten kotu nasil oluyor ilk kez boyle testler yaptiriyorum valla insallah kotu birsey yoktur peki nasil tedaviye basladin ilac falan mi

Cnm ara kanamam oldu once sanci kasiklarda ilk defa oldu suphelendim doktora gittim ilki devlet hastanesi yara var kucuk ilacla gecer dedi. Emin olmak icin özele gittim aksine yara cikmadi smear aldi fitil antibiyotik verdi enfeksiyon cok dedi. Dunde sonucu aldim asuc cikti ya iltihapli oldugu gun smear alindi ondan yada hpv bilmiyom cnm tekrar alacaklar.

Ihmale gelmiyor smear kolay aliniyor merak etme oyle aci veren birsey degil rahimden kulak copu gibi birseye sivi aliyolar baska birsey degil. Sakın ihmal etme

Cnm 14 gun diyorlar ama benim bir haftada cikti. Özel oldugu icinmi bilmiyorum. Devlet hastanesin de 14 gun suruyor. Ins senin temiz cikar. Hpv varmi sende

Back