- 15 Mart 2018
- 245
- 28
- 98
- 51
- Konu Sahibi Biktimherseyden
Cnm naptin merak ettim ne dedi doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek yok ama yara oldugu icin ilaclara deevam edicem canim ve kanama bitiminde simir testi yapicakCnm naptin merak ettim ne dedi doktor
Yaa uzulme cogu sey stresten oluyor zsten kotu nasil oluyor ilk kez boyle testler yaptiriyorum valla insallah kotu birsey yoktur peki nasil tedaviye basladin ilac falan miÇok gecmis olsun.Benim smearim bozuk geldi cok uzgunum iltihap vardi smear alinirken. Ondanmi acaba tekrar hpv icin bakilacak cok korkuyorum. Rabbim korktugumuz yere ugratmasin. Sakin ihmal etme cnm.
Hmm anladim cumartesi gidicem muhtemelen iste ne zaman cikiyor peki sonucu caanimIhmale gelmiyor smear kolay aliniyor merak etme oyle aci veren birsey degil rahimden kulak copu gibi birseye sivi aliyolar baska birsey degil. Sakın ihmal etme
Bende ozele gittim yara var demisti sadece canim hpv mi oluyorCnm 14 gun diyorlar ama benim bir haftada cikti. Özel oldugu icinmi bilmiyorum. Devlet hastanesin de 14 gun suruyor. Ins senin temiz cikar. Hpv varmi sende
Ya cok gecmis olsun tedavisi vardir stres yapmayalimYok o baska bir hastalik cnm smearda sonuc bozuk gelince ikinci kez smear alip hpv icin bakiliyo
Cocugun var mi bu arada yasin kac bu yara neden oldu hic bilmiyorum doktor da net cevaplar vermiyorCnm ihmal etmiyecez bakalim. Ikinci smear yapilsinda insallah bu sefer temizdir